מייייייייייייייייייי סיימה י'בבבבבבב???

מייייייייייייייייייי סיימה י'בבבבבבב???

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא חבריםםםםםםםםםםםם איזה כיףףףףףףףףףף יאווווו לא האמנתי שאני יגיע לרגע הזה בכלל... אבל הינה אני פהה... אני מרגישה עכשיו אחרי שאני עוד אחת ממסימי הי'ב של הפורום כאילו דורות עברתי איתכם פה... חברה אתם מאמינים שאני עוד חצי שנה מתגייסת? אני זוכרת את היווווווווום שעדי ואיילת סיימו י'ב... .הם ניראו לי מה זה גדולותתת ועכשיו גם אני אחת מהםם... לא נקלט לא נקלט לא נקלט!! זה נורא עצובבב עם כמה שאני שמחה תשאלו את יעל איזה שיר סיום מרגש כתבו בשבילנו...והטקס והנשף היה פצצההה.... בכלל נורא אהבתי את התיכון שלי... זה מקום שביליתי בו ממש ימים ולילותתתת... והמורים והשכבה שלי היו ממש אחלה... אגב מי שרוצה לראות תמונות שמתי את הכל בשוואו מי... השם משתמש שלי reut_ti אז פשוט כנסו לשוואו מי של משהו ותחליפו שם משתמש בכתובת...

עוווווווותי../images/Emo110.gif

ווואייייי איזה גדולה אתתתת.. חחחחחחח בטח היה לכםם ממש מרגשש.. אנצה תמונות:p אה ותביאיי קישור נורמליי לשואומיי:p שניםם לא דיברנננו!!! התגעגתיי אלייך המווון.. אוהבתת
ומזל טווב!

מזל טוב מותק! =]

ואיי בטח איזו הקלה זו ... שיהיו לך במשך חיים מקסימים =] ... רק עכשיו הם מתחילים ע"פ רעות . בקרוב אצל כולנו.

Koala Girl

New member
גם אני לא מאמינה

שהגעת לרגע הזה
נראנו גדולות?
ושימי קישור!

חופייי

New member
ואויי איזה כיףףף גמניי סימתי י"ב

איזה מדהים זה אה? איך שרדנו את כל זה!! תגידי יש לך כבר תאריך גיוס?? אני עוד 19 יום....

יש לי חברות שמתגייסות גם באותו יום../images/Emo10.gif

איזה קרובבב...גיוס קל ונעים חופיייייייייי

מזל טובבבבב:))../images/Emo205.gif

כפרעעע שלייי
אני ממש ממש שמחה בשבילך=]]] ומלא בהצלחה בצבא;) חחח מואהה אוהבת אותךךך

יעל 13

New member
רעותייי!!!!

מזל טובב!!!! אנשים יש לשכבה שלה את השיר הכי יפה ומרגש בארץ!!!! חחחחחחחחח אני זוכרת את המילים בע"פ
חרשתי על השיר הזה

הינה קישור נורמלי../images/Emo3.gif

www.showme.co.il/reut_ti ותוטדה לכולם חבריםםם!! חופי איך היה אצלךך?? יש לי תאריך גיוס... כרגע לפברואר.... נורא רחוק אבל חפיף
רק שאני ימצא עבודה כבר $$^%^%*&*&)*)@!!!!!!!!!!!!!!!!!! ויעלהההההההה השגתי בשבילך את השיר המקורי חחחחחחחחחח הוא של הספייס גירלז

חופייי

New member
וואיי זאת היתה שנה עמוסת חוויות...

אני בחיים שלי לא אשכח את ההכתרה שעשינו! זה היה הדבר הכי כיף בעולם! הרגשנו סלב ליום אחד! מה שגם שזה גיבש את כל השכבה ומאז אנחנו די בקשר הדוק! גמניי די אהבתי את המורות למרות שתמיד יש את היוצאות דופן.... אם היו אומרים לי לעשות שוב את י"ב הייתי עושה זאת בשמחה! (אבל בלי מבחנים כן? חחח)

sdavid1

New member
מזל טובבב#@$#@!#$#@../images/Emo65.gif

יאו חזרתם לפעילותתתתת ואני עוד כזה חשבתי אני כנס לפה ויסגרו תפורום או משו כי היה תקופה שהוא היה ממש יבש שמחה לחזור לפה:)

למעלה