מיילי עושה סקס

sHiR TaDmOr

New member
מיילי עושה סקס ../images/Emo12.gif

חחחחח נו סתם. זו הכותרת שהייתה בגיא פינס והאמת? נבהלתי
אבל תמיד הכותרות שם עושות עניין גדול מדבר קטן...
בקיצור, מיילי תופיע בסצנה בסרט 'סקס והעיר הגדולה 2' בתפקיד עצמה, שמעתי על זה בגיא פינס וחיפשתי קצת מידע באינטרנט, ומצאתי כמה כתבות..הנה 2 מתוכן
http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/2009/10/miley-cyrus-sex-the-city-2-set-pics.html http://justjared.buzznet.com/2009/09/10/miley-cyrus-sex-and-the-city-cast/

יואו איך הבהלת אותי! חחח

וואי.. איזה מגניב ^^ אמנם בטח דקה-שתיים אם בכלל אבל מי ייתנגד לראות את מיילי? חח P:

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה שטויות נו
הם מעודדים ילדים קטנים לראות סקס והעיר הגדולה? אבל יפה לה!

סאמוואן

New member
נראה לי אתם ממש לחיות בסרט!!

אם אתם חושבות שהיא לא עושה סקס... אל תהיו תמימות אם הדרך שבה היא מתלבשת ומתנהגת אפשר לראות שהיא כבר לא בתולה...ובטח כשהיא כל שנייה מחליפה "בוייפרנדס" שמבוגרים ממנה בלא יודעת כמה זמן...למה מישהי פה חושבת שהחבר שלה יהיה איתה כל כך הרבה זמן בלי סקס?

גם אם כן וגם אם לא

זה לא ענייננו. זכותה המלאה לעשות מה שהיא רוצה עם החיים שלה. אני בטח שלא אכנס לה לחדר המיטות
סתם עדכון קצרצר - ג'סטין גאסטון היה החבר היחיד שלה שהיה גדול ממנה. ניק ג'ונאס הוא בדיוק בגילה. ועוד משהו - מיילי עונדת את הPurity Ring,מה שאומר שהיא מבטיחה לעצמה לא לקיים יחסים עד החתונה. היא גם כתבה על זה בספר שלה "Miles To Go",פרק שלם אפילו. אז ככה שאני לא חושבת שהיא תשקר לעצמה ובנוסף לכל העולם..

סאמוואן

New member
ומה בריטני ספיריס לא אמרה

בתחילת הקריירה שלה שאין מצב שהיא מקיימת יחסי מין לפני החתונה ואחר כך הלכה ושכבה עם ג'סטין כשהם היו ביחד?? תעשו טובה אתם לא באמת מאמינות שהיא תחכה עד לחתונה, מתישהו בחיים גם היא נהיית חרמנית אני בטוחה!!..וחוץ מזה מיילי היא בחורה יפה ובטוח עד שהיא תתחתן יהיו לה מלא בני זוג שאין מצב שיסכימו להיות איתה הרבה זמן בלי סקס...כי ככה זה עובד בחיים גם עם כוכבת כמו מיילי...

סאמוואן

New member
ועוד דבר אחד

ממש לא התכוונתי שזה עניינו או לא עם היא עושה סקס או לא.. זה פשוט העיר את תצומת ליבי שכתבתם פה כאילו אתם בשוק "מה קרה מיילי כבר עושה סקס"?? גם אחרי שקראתם שזה סתם קשור לזה שהיא הולכת לשחק בסקס והעיר הגדולה...וואלה כאילו מה יש להיות בשוק עם היא באמת כבר עושה אז מה,הבחורה כבר בת 17 הגיע הזמן לא? אז שתפסיק לשחק אותה הבתולה מריה כי היא ממש לא נראית ככה!

את ראית אותי מגיבה בשוק?

מה לעשות שילדות מתחת לגיל 16-17 לוקחות את זה כדבר מוגזם? כי זה באמת נראה מוגזם בגיל כזה. אני אישית לא רואה בזה משהו לא בסדר. גם אם יתפרסם שהיא לא בתולה,זו זכותה ואלו הבחירות שלה.

סאמוואן

New member
נכון אלה באמת הבחירות שלה

אני פשוט הגבתי למה ראיתי פה... אם תדברו דוגרי ובצורה כנה תודו שהיא ממש לא נראית כזאת ש"תחכה"..אבל אף אחת פה בעצם לא באמת מכירה אותה כדי להגיד מה היא הולכת לעשות באמת ככה שהכל יכול להיות..אני רק הבעתי דיעה

Shai C

New member
"נראית כזאת?"

איך אפשר בכלל לשפוט דבר כזה על פי מראה חיצוני ?! את חברה שלה? את מכירה אותה? אלה החלטות פרטיות אישיות ואינטימיות ביותר ואין לאף אחד מאיתנו את הזכות להיכנס למיילי לתחתונים!!!

ובריטני רק אמרה. מיילי לעומתה עונדת טבעת.

זה לא הבדל ענקי,אבל זה עדיין הבדל.. הנוצרים מייחסים לזה המון חשיבות ומיילי נוצריה אדוקה יחסית.

סאמוואן

New member
לא משנה מה הדת

גברים הם עדיין גברים בתכלס... וגב שמסתכל על מיילי סיירוס סלחו לי כן? אבל הדבר הראשון שהוא חושב זה סקס...ואני לא אומרת שהיא ישר קופצת למיטה של בחורים אני רק אומרת שלא נראה לי יש כל כך הרבה גברים שיסכימו לחכות בשבילה "עד החתונה" רק בגלל שהיא גברת "מיילי סיירוס"

May Tisdale

New member
וואי חפרת ><" ../images/Emo218.gif

סלחי לי אבל למה את כאן בכלל ? אני רואה את הטונים שלך , את קוראת לה "גברת מיילי סיירוס" .. (
) דרך אגב , זה דיי הפורום של "גברת מיילי סיירוס". אם את לא מחבבת אותה כל כך , למה את מגיבה\קוראת כאן ?

סאמוואן

New member
אני בודקת כאן דברים מדי פעם

בגלל שאני מחפשת מידע על דילן וקול ספראוס (זאק וקודי) ובגלל שזה הפורום הישראלי שכביכול הכי "קשור" אליהם חשבתי שאולי כיהיו פה קישורים על מיילי יהיו גם כאלה שקשורים אליהם.. ובדרך אני רואה את הפאנטיות שלכן למיילי הזאת..

May Tisdale

New member
מה הקשר בין מיילי סיירוס לקול ודילן ספראוס ?

הדבר היחיד שמשותף להם זה ששלושתם כוכבי דיסני . הפורום הזה , כפי שכתוב לך למעלה , הוא פורום מיילי סיירוס והאנה מונטנה . לא כוכבי דיסני\סדרות דיסני. אז כאן את לא תמצאי מידע על קול ודילן . ועכשיו , באמת שאת מוזמנת לצאת מהפורום של "מיילי הזאת". ובבקשה אל תדברי עליה ככה כי האנשים שכאן , מין הסתם , אוהבים אותה .

סאמוואן

New member
אני מתכוונת למקרה שיהיה עליהם

כתבות משותפות או משהו כזה...אני יודעת שבתכלס אין שום קשר ביניהם אבל בכל זאת אני מסתכלת ליתר ביטחון... ובלי שום קשר זאת זכותי המלאה להיכנס לאיזה פורום שבא לי ולהביע את דעתי.. זה לא חייב למצוא חן בעיניכם...

האמת שאני יודעת על זה כבר די ממזמן ../images/Emo6.gif

ועוד קצת פרטים : מיילי תשחק את תפקיד עצמה , היא תהיה על השטיח האדום באיזשהו טקס , וקים קטרל , [ אינלי מושג איך קוראים לדמות שלה ] תלבש שמלה כמו שמיילי לובשת - שזה , כידוע , גורם בד"כ לבלגן כשזה קורה . מעניין לאן זה יתפתח !

למעלה