מיילסטון מיילסטון

yovavon

New member
מיילסטון מיילסטון

כולם פה בעיניניי גלאקסי וכאלה, אני תוהה לכמה אנשים פה יש מיילסטון ועד כמה הם מרוצים ממנו רום מועדף?

DToNAToR

New member
תספור אותי

הרום שאני משתמש בו כרגע (ויציב מאוד) הוא CM6 עם כל מיני טוויקים של ניהול זכרון (למיילסטון אין הרבה)

Zמבוש

New member
המילסטון היה מכשיר

מעולה ! אבל עקב זאת כי ספקיות הסלולר וחברת מוטורלה לא תומכות בו ומחדשות לו רומים וגירסאות לכן נטשתי אותו לטובת ה דיזייר Z שעוד מעט יקבל רום ג'ינגרבירד רישמי מ HTC כנראה יחד עם ממשק ה סנס שלו .

DToNAToR

New member
../images/Emo45.gif

איך שמוטורולה הזניחו את העידכונים למכשיר הזה, זה פשוט בזיון. ויחד עם זה שהם נעלו את ה bootloader, לא נשארה לי שום אהדה כלפיהם.

binon

New member
יש לי מיילסטון 3 חודשים

בינתיים אני מאוד מרוצה ממנו קניתי עם אנדרואיד 2.1 של סלקום (בחנות פרטית) ואחר כך שידרגו לי לאנדרואיד 2.2 רום של SHOLS בהתחלה הוא היה זולל סוללה בטירוף אבל המעבר ל 2.2 שיפר את הביצועים מאוד והסוללה מחזיקה יום שלם בשימוש בינוני עד כבד. בשימוש קל נשארים 50-60% חוץ מזה המסך גדול ונוח והמקלדת הפיזית ממש על הכיפק. אני לא מתמצא ברומים וכו' מבחינתי אם המכשיר עובד ועונה על הצרכים שלי טוב לי עם מה שיש ובסה"כ עד עכשיו מצאתי והתקנתי את כל האפליקציות שאני צריך ולא נתקלתי במגבלה כלשהי. אני רק לא יודע אם עדיין מוכרים אותו כי כשקניתי זה כבר היה סוף הדגם כי יצא מיילסטון 2 ובחלק מהחנויות הוא כבר לא היה במלאי.

למעלה