מיילסטון מתחבר לראוטר הבייתי אך לא גולש

veeren

New member
מיילסטון מתחבר לראוטר הבייתי אך לא גולש

שלום לכל העוזרים. רכשתי מיילסטון מסלקום לפני שבוע וחצי. מאד מרוצה מכל העבודה שלו למעט בעיה אחת. המכשיר מתחבר בקלות לראוטר הבייתי (שהינו פתוח ללא סיסמא) ומראה קליטה מלאה אולם עדין לא מצליח לגלוש בשום אפליקציה אינטרנטית. בדקתי כמובן מול ראוטרים אחרים אצלך חברים ושם זה עבד מצויין. הלפטופ בבית כמובן גולש מצויין דרך הראוטר ואין שום הגדרת חסימה שידועה לי. יש למישהו מושג?? בינתיים אני טוחן את כל חבילת הגלישה שרכשתי...

ש.פ.ד

New member
תבדוק את הנתב:

יכול להיות שהוא נעול על חיבורים בתדר מסויים בלבד? יכול להיות שהוא מוגבל גישה? "אין שום חסימה שידועה לי" זה מתכון מוכר לבעיות - תבדוק היטב בהגדרות של הנתב!

veeren

New member
מיילסטון לא מתחבר לראוטר שלי

אני כבר 3 ימים בשיחות עם הנציגים של נטויז'ן שמכרו לי את הראוטר של level one עברנו על כל ההגדרות אבל לא יודע להגיד כמה הם מביני עניין. הכל ללא הגבלה עד כמה שראינו אבל עדין זה חייב להיות משהו בהגדרות של הנתב שכן המכשיר מתחבר לראוטרים אחרים. יש לך כיוון להגדרה ספציפית לבדוק בראוטר? אשמח שתציין את המושגים באנגלית.

YosMan1

New member
תבדוק את התדר של ראוטר

יש טלפונים שלא יודעים לעבוד בכל התדרים WIFI תנסה לשנות את התדר של הרואטר ל 6 או 5.

DToNAToR

New member
הגדרות שעובדות עם המיילסטון שלי:

ערוץ: 11 הצפנה: WPA2-PSK(AES) Wireless Mode: 11 b/g/n Mixed הראוטר הוא Level 1 wbr-6001 תבדוק גם שהשרת DHCP של הראוטר מופעל.

veeren

New member
עדין לא עובד

ממש מוזר ניסיתי את כל התדרים של הראוטר 1-13 ניסיתי את כל שיטות ההצפנה כולל ללא הצפנה השרת DHCP מופעל לא עובד שוב מסביר, המיילסטון מזהה את הרשת - מתחבר אליה - אך לא גולש. (הלפטופ גולש יופי והמיילסטון גולש יופי בראוטרים אחרים..) עוד רעיון לפני שאני מתייאש??

למעלה