מייל מהאקס... צריכה עצה

hilabiver

New member
מייל מהאקס... צריכה עצה

האקס שלי מזה כמעט שנה נמצא בדרום אמריקה וחוזר בעוד מס' חודשים, לאחר שנפרדנו לא שמרנו על קשר, זה היה קשר מאד בוגר ואינטנסיבי אך רק של 4 חודשים והוא גם זה שהוביל לפרידה (הוא אמר לי שעם כל כמה שיש בי הכל וטוב לו, חסר לו "הניצוץ" בקשר, ובשלב מסוים הוא הבין שזה לא מגיע והחליט שאם הוא ימשיך ככה יהיו לזה "השלכות"). בכל אופן, לפני איזה חודשיים שלחתי לו מייל חמוד של מה העניינים וסיפרתי קצת על מעללי בשנה האחרונה, ומאז אין שבוע בלי שאני מקבלת ממנו מייל (שגם מופנה לעוד חברים) בו הוא מספר על עצמו ותמונות ... ואני שואלת לא מוזר? למה שהוא יוסיף אותי לרשימת תפוצה? ואני יודעת שאסור להתעסק בזה.. אבל האם מנסיונכם (שאני מאד מעריכה כצופה בפורום) יש קצה קטנטן של סיכוי שהטיול עשה לו משהו והוא אולי התחרט? האם אתם הייתם שומרים על קשר כזה עם אקסית ?ובקיצור, מה אתם אומרים יש שביב תקווה???

magenta73

New member
יכול להיות

שהוא שם אותך ברשימת תפוצה ושולח לכולם. בלי לשים לב שהוא שולח גם לך. בלי כוונה ובלי כלום. אם הוא אמר שחסר לו הניצוץ. אז חסר. אולי הוא רואה אותך בתור ידידה... בכיף. אבל לא יותר מזה. חבל לך לבזבז את הזמן על אשליות... זאת דעתי...

hilabiver

New member
טוב תודה על ההתייחסות

הוא גם שלח לי מייל אישי מקסים... אבל אולי באמת הוא רואה אותי בתור ידידה חדשה...

the match maker

New member
בתשובה לשאלתך

אני מאמין בעובדה שאם אנשים צריכים להיות ביחד, בסופו של דבר הם יהיו ביחד. את לא צריכה להעסיק את עצמך יותר מדיי על שאלות כאלה. יכול להיות שהוא הוסיף אותך לרשימת התפוצה שלו בטעות, יכול להיות שזה בגלל שהוא רוצה להראות לך שהוא התגבר עליך... יכול להיות שהוא קלט עליך שאת עדיין מעוניינת בו והוא מנצל את זה (משחק ידוע). העצה שלי: תחתכי את זה. אין ידידות עם אקסים, וזה שאת תחשבי עליו יותר מדיי "ואם ואם ואם", רק ימנע ממך להתקדם הלאה בחיים ולמצוא את הבחור שבאמת מתאים לך, ושבאמת יעריך אותך ולא יחפש "ניצוצות" כי כאלה יש רק בזיקוקי דינור :). אני מודע לכך שתמיד כשיש את הטלפון/מייל/מכתב/WHATEVER מהאקס, אז עולות מחשבות של חזרה וכאלה, אבל תזכרי דבר אחד - מי שחוזר אחורה לא מתקדם, אז כדאי מאוד שתתחילי להתקדם במקום לחזור אחורה... מקסימום, ואם הוא ירצה אותך ויתחרט, הוא כבר ידע מה לעשות, ואם לא, הפסד שלו!

למעלה