מיין איבנט : שוגון נגד ורה-יואפסי און פוקס 4

elvis18

New member
מיין איבנט : שוגון נגד ורה-יואפסי און פוקס 4

http://www.ufc.com/event/FOX4#/fight

האיבנטים הראשונים של פוקס היו פשוט מדהימים ... והנה פציעות וצרות, ופתאום הגענו
למצב שבו ברנדון ורה ושוגון מקבלים מיין איבנט , זה קרב שבקארד נורמלי טוב הוא במיין קארד
בקרבות הפותחים , ממש לא מיין איבנט לטעמי

יש כמה וכמה שמות באירוע , אבל איחן שני שמות באות והקרב ,אין קרב שהוא גדול מהחיים , אפילו לא אחד .. זה מאכזב כלכך שהיואפסי לא הצליח למצוא ציוות אחד טוב בשביל המיין איבנט ..
הייתי מעדיף לראות את ורה נגד ביידר ושוגון נגד מאצ'ידה 3 מאשר המצב שיש כרגע ..
הפגיעה העיקרית נעשתה כהקטור לומבארד שהיה במקור צריך להלחם נגד סטן הוצא מהקארד בגלל פציעה של בראיין סטן ,זה הקרב שהכי ציפיתי לו , והוא יכל להיות קרב מעולה לאירוע הזה .

במקום זה לומבארד עבר לקרב נגד טים בוטצ' בגלל מכת פציעות ל149 בתור קו מיין איבנט של בראו ופייבר ..
אני לא מבין איך יואפסי און פיול (האירועים הכי קטנים)שיש שמה במיין את מוניוז עם ווידמן , יותר מעניינים אותי מהמיין איבנט של אירוע פוקס (האירוע החינמי הכי גדול)

אני חושב שיואפסי עושים לעצמם שירות רע מאוד במיין איבנט הזה ובערת קרב כזה בפוקס הם לא יקדמו שום דבר ממה שהם רוצים לקדם , זה מרגיז שמכל הרוסטר שלהם זה מה שהם מצאו לנכון למיין איבנט ...

עוד קרבות :

מאצ'ידה - ביידר

בראון - רוטוול

קול מילר - נאם פאן

פיל דייויס - ואגנר פראדו

מייק סוויק - דמרקוס ג'ונסון

גמבוריאן -אומיגאווה

גריספי - יאייאה

רשמתי הרבה ,בעיקר מתוך עצבים שיכול להיות אירוע עם כלכך הרבה שמות כשאף אחד מהם לא נפגש עם שם אחר , ובסוף האירוע יוצא עם ציוותים נוראיים ,תודה לך ג'ו סילבה ..

udi102

New member
אם ביידר מנצח הוא מקבל טייטל שוט ?

האמת למה לא ? אחרי הנדו כבר מי נשאר לגונס ? דייויס ? גוסטפסון ? לא מספיק טובים אולי גוסטפסון אבל חוץ מניוגרה הוא לא ניצח שם גדול ,באופן כללי לגונס נשארו עוד שני קרבות בLHW נגד הנדו ,ולאחר מכן נגד אחד מהשלושה /גוסטפסון /טשיירה או רימאץ מול ביידר ,לאחר מכן הוא ילחם בלוחמים ברמה שסילבה נלחם בהם בMW אבל גונס פשוט יעלה לHW כי הוא גבר.

ראמפייג גבר ולוקח כל קרב ,צפוי להיות קרב חזק ,מקווה שורה ינצח את שוגון עם איזה לאקי פאנץ או משהו וישלח אותו לישון (אני מודה שזה בגדר הזוי ).

fatnoam

Active member
ג'ונס עוד לא הודיע רשמית שהוא יעלה ל-HW

אבל כשהוא מדבר על זה, הוא אומר שזה בלתי נמנע כי כבר עכשיו מאוד קשה לו לחתוך ל-LHW.

אז הוא עולה מחלקה לא כי הוא "גבר" אלא כי הוא כבר לא יכול להילחם במחלקה שבמילא קטנה לו.

אני דווקא הייתי רוצה לראות אותו מול ביידר שוב או מול דייויס, לא כי הם טובים או יכולים לסכן את בונס, אלא כי עד עכשיו כל מי שבונס נלחם נגדו בהגנות על התואר, היו מידלווייטס קלאסים. משידה אמר שהוא היה נלחם ב-MW לולא היה שם את סילבה חברו הטוב, ראשאד, שוגאן והנדו כולם LHW קטנים וכמובן ראמפייג' שהוא אולי ה-LHW י הקלאסי היחידי שג'ונס פגש.

הייתי שמח לראות איך ג'ונס מתמודד עם מישהו שקרוב לגודל שלו.

ok6

New member
בטח שהוא נלחם מול משהו בגודל שלו....

סטפן בונאר....
חבל שבונאר רק בליגה שלו מבחינת גודל :\

udi102

New member
למה נראה לי שגם אם יציעו לשוגון את מאצידה שוב

הוא יסרב ,האמת אם מאצידה לוקח אותו לקרקע הוא ינצח ,גם בעמידה אני חוזר שמאצידה יותר טוב ממה שהוא היה בעבר . נגד גונס מאיצדה נראה טוב ,אבל גונס כנראה GOAT אז אין מה לעשות מולו ,מצד שני יש הרגשה שזה עדיין קצת מוקדם לקרב השלישי ביניהם ,מה שכן בעוד שנה אחד מהם יכול לא להיותכבר בטופ עם דגש על שוגון שנראה שנגמרו במחסן החלקי חילוף בשבילו .

באסטר1

New member
סורי , יש מקום ל GOAT

אחד רק.
וזה לא ג'ונס
אבל עוד שנתיים שאקא העכביש יפרוש

ok6

New member
שוגאן כבר הוכיח פעמיים שהוא יותר טוב ממאצ'ידה

בשביל מה קרב שלישי?
בקרב הסגנונות בין המואי תאי של שוגאן לקראטה של מאצ'ידה (שאני מאוד נהניתי לראות דרך אגב זה כל כך יוצא דופן ומרענן לעומת כל המתאבקים) לשוגאן יש יתרון בולט, מה עוד ששוגאן פשוט הלך דרך המכות של מאצ'ידה מבלי למצמץ (הסנטר האגדי) ויש לו הרבה יותר כוח בידיים ממאצ'ידה.
אני אוהב את מאצ'ידה אבל שוגאן מאצ' אפ לא טוב בשבילו, גם שהוא הצליח להוריד אותו לקרקע פעמיים שוגאן קם אחרי 20 שניות (עדיף עליו גם בג'יו ג'יטסו) אלא אם שוגאן יבוא סופר פצוע (שזה כבר הופך לשגרה לצערי) מאצ'ידה לא מנצח.
פצוע או לא שוגאן ינצח את ורה מהר וזה יהיה כואב.

למעלה