מייסד הפורום DRZ400 (דודו)

CANADA101010

New member
מייסד הפורום DRZ400 (דודו)

משהו כאן יכול להאיר את עיני בקורותיו של
מייסד הפורום DRZ400 (דודו)?
מאז שאינו מנהל הפורום נעלם כאן

Sumsum30

New member
היו פה כמה חברה לא נעימים

שדירדרו כל שיח, לפחות אחד מהם תוהה עכשיו למה יש כאן חמישה משתתפים... דודו פרש מהגן ילדים.
חפש בארכיון.

michaelbl

New member
פני זכים ולבנים

או כמו שהיה לי חבר שאמר המצפון שלי נקי כי אף פעם לא השתמשתי בו.
למען האמת ההיסטורית הייתי רוצה רק לציין שדווקא האגרסיביות וההתנהגות הבריונית בפורום נבעה מאותו מנהל שהיה סותם פיות וחוסם אנשים שדעתם לא תאמה לשלו והעזו להביע אותה גם אם בנימוס ובטון רגוע ולעומת זאת הוא נתן גב וגיבוי דווקא לאנשים שהתעללו בשואלים תמימים כמו אותו חבר שלו שהיה צץ מידי פעם בזהויות שונות ומשונות. בנוסף היה לו גם מנהג מעצבן של למחוק חלקי שירשורים באופן כזה שהיה מציג את המשתמש החסום באופן רע וכמובן שהזכות המילה האחרונה הייתה שמורה למנהל ואז הוא היה כותב משהו שיציג אתה חסום כאשם בהכל וללא יכולת לענות, וזאת הזמן שמנהל הפורום ואשתו השתוללו כאן באין מפריע (לאישתו היה חתיכת פה והיא השתלחה באנשים אבל הוא מעולם לא חסם אותה)
עוד תיקון קטן להערה מקודם, אותו מנהל חסם אותי לצמיתות מהפורום כשנה או יותר לפני שפרש והגדיל לעשות ואפילו חסם את אישתי לצמיתות רק כי היא אישתי, כך שלא כתבתי בפורום תקופה ארוכה מאוד כבר לפני שהוא פרש כך שלא הייתי ממהר להפיל את הפרישה וההעלמות על ההתנהגות הנלוזה שלי.
הדעיכה של הפורום היא תהליך טבעי שמקורו בשני דברים. האחד הוא פריחתה של ספר הפרצופים שאישית אני מתעב ולא טורח להירשם אבל עושה רושם שכל האקשן שם. הגורם השני הוא שינויים בתנאי ההגירה שצמצמו משמעותית מאוד את מספר הישראלים שיכולים להגר כי בסופו של דבר רבים מהדיונים נבעו מאנשים שחושבים על הגירה או כאלה שרק היגרו וביקשו עזרה בדברים שונים ומאחר שיש הרבה פחות כאלה עכשיו יש גם הרבה פחות שאלות ודיונים.

משורשר למיכאל, אבל מכוון לכולם.

אני מציע להשאיר את חיכוכי העבר בעבר. הפורום היום הרבה יותר נעים (ותעיד על כך ההתערבות המינימלית של המנהל הנוכחי במה שקורה). ולמרות שאני לא מסכים עם מיכאל על הרבה דברים, נראה לי (אני מקווה) ששנינו מרגישים נוח להתבטא ולהתווכח מעל גבי הפורום.

וגם אני שונא את הספרפרצוף, ועם כל מידע שנחשף על הפרות הפרטיות הבוטות שלהם אני שמח יותר שמעולם לא פתחתי חשבון. מה שמזכיר לי את המאמר הבא על הרשת החברתית החדשה שחולקת מידע עם ה NSA ועם מעסיקים, ומחייבת את המשתמשים למסור להם את ילדיהם הבכורים:

https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=2757465

michaelbl

New member
אני תמיד מרגיש בנוח

אבל כן, תרבות הדיון כיום הרבה יותר נעימה (וזה כשאני עוד כאן ומישהו אחר לא, אז אולי זה אומר משהו על הסיבה ל carfafel שהיה קורה כאן בעבר).
אני תמיד אומר, אפשר להתווכח, זה בסדר, אבל ויכוח לא חייב להיות ריב

dannyk27

New member
גם אני הייתי אחד מנפגעי המנהל, אישתו וחברו

ייתכן כי לא עזרתי לאח המנהל, לאחר שנפגשתי עם אישתו בטורונטו להגר, כי לא עמד בתנאים המינימליים בהגירה.
אגב גם לי כמבוגרי הפורום לקח לזמן להתרגל לפייס, אבל ילדי לא הותירו לי ברירה

למעלה