מייפלס שאלה

snoopytush

New member
מייפלס שאלה

לא אמרת שנקעת את הרגל?
אז הם לא אמורים להפריע לך לנוח בחדר
במידה ואת מתקשה ללכת וצולעת.
את אמורה להיות ב"חופשת מחלה".
לא?

מייפלס

New member
עזבתי את הדוכנים !

אני רוצה למצוא להתנדב או לעבוד בעבודה שעוזרת לאחרים ... בשוק החופשי !
ולא את הגרושים של דמי שיקום !

KFIRB

New member
אל תעליבי את דמי השיקום

דמי השיקום האמיתיים ניתנים בשנת שיקום למי שלא מקבל קצבה מלאה במקום עבודה. מי שעל רקע תאונת עבודה דמי השיקום שלו יחסית גבוהים.

מה שאת מקבלת זה שכר של מפעל מוגן או גב"ע.[גמול בעד עבודה].

מייפלס

New member
ככה קוראים להם גם כן - דמי שיקום

זה מה שהצוות תמיד אומר ... שמדובר בדמי שיקום .

KFIRB

New member
הם טועים ומטעים

אין לבלבל בין גב"ע לדמי שיקום...אם אני הייתי אומר למישהו שהדמי שיקום שלו הם הגב"ע הייתי חוטף ממנו ומעובדת השיקום במח' שיקום בביטוח הלאומי צעקות והאמת בצדק!!!!!!!!

דמי שיקום משולמים למי שלא מקבל קצבת נכות\נכות עבודה ונמצא בשנת השיקום שלו.

מייפלס

New member
טוב ... אז גם לגב"ע אני לא מוכנה

אני עובדת טובה , קולטת מהר , זריזה , אחראית ... למה שארוויח גרושים רק בגלל עצם העובדה שבקושי עבדתי בחיים שלי ?!

KFIRB

New member
למה שאני כמעביד אעסיק אותך?

אחד מהמטרות של עבודה שיקומית היא לשקם הרגלי עבודה ולהקנות מיומנויות תעסוקתיות , כגון הגעה בזמן, התמדה לאורך היום, התמדה לאורך זמן, וסליחה את מרוויחה כמו בשכר לימוד.

במקום להודות על הגב"ע לעבוד תקופה ולעבור למסגרת אחרת כגון תעסוקה נתמכת בשוק החופשי או משהו בסגנון, את זורקת את הכל לפח...

לאדם בגיר שכמעט ולא עבד, זה בעיקר מספר לי שהוא לא יציב, חסר מוסר עבודה, ואם יש לי בחירה בינו לבין מישהו שיש לו היסטוריה תעסוקתית, או לימודית אעסיק את השני .

לכן נוצרו המסגרות השיקומיות התעסוקתיות כדי להחזיר אותך למעגל העבודה בתיווך המעסיק השיקומי [מוגן, נתמכת וכו']. לדעתי צריך להגביל את הזמן שלך במוגן ולבדוק תפקודך נניח לאחר חצי שנה- שנה, ואז להחליט על "מעברית" ואם תעמדי בשלב זה, תוכלי לעבור לתעסוקה נתמכת בשכר מינימום רגיל או מותאם בהתאם להספק שלך בשוק החופשי..

KFIRB

New member
תצטרכי להוכיח את זה למעביד

במהלך ראיון העבודה וקורות החיים שלך לא בדיעבד.

למעלה