מייקה מביא מתנה, קטע רוחות?, ועוד קצת

gadis13

New member
מייקה מביא מתנה, קטע רוחות?, ועוד קצת

מייקה יוצא מוקדם. מייקה הצטרף לקבוצת הבריחה המקורית של היום, שחבריה ניהלו מאבקים קשים בתחילת הקטע, נאבקים גם כדי לקבל אישורי יציאה מקבוצות המדורגים הבכירים ואף אל מול הדרך המתלילה שהחלה מטפסת במעלה ההר כבר מרגע היציאה לדרך ועוד טרם התחלת הטיפוס המסווג הראשון של היום, בקילומטר ה- 48. לבסוף שיחררה אסטנה של

abeegilat

New member
רפטאל מייקה מקדיש את ניצחונו לקונטדור

שלום לכל העמיתים
רפאל מייקה הרוכב הפולני בן ה-24 שסיים את הג'ירו ד'איטליה במקום השישי בדרוג הכללי המצטבר ושהוזעק כממלא מקום לרומן קרויציגר שהושעה משיג את הניצחון הגדול בקריירה שלו כאשר הוא מנצח את הקטע ההרררי הקשה השני בעיירת הסקי ריסול שבאלפים. במקום השני מגיע מחזיק החולצה הצהובה וינצ'נזו ניבאלי שממשיך להגדיל את הפער מיריביו ובעצם מותיר להם את המאבק על המקום השני. את הפודיום סוגר זאן קריסטוף פרוד הצרפתי מקבוצת (AG2R-La Mondiale).
על מה שהיה ויהיה בקישור המצ"ב למטה
בברכה

O d e d 85

New member
הביצועים של ניבאלי קצת מפתיעים אותי

הוא תמיד היה רוכב חזק אבל כרגע הוא פתח פער ממש גדול לעומת שאר הרוכבים, נראה יותר מדי דומיננטי.

לאו דווקא

לפני הטור היו 3 רמות של מועמדים. פרום וקונטדור - רמה אחת. ניבאלי - רמה שנייה. ואלוורדה, ון גרדרן ושות' - רמה שלישית. בקטע 5 עם הפאווה, ניבאלי לקח כמעט 2 דקות מכולם בגלל שרכב מעולה (ברמה של מתחרי פריז-רובא). מאז, עזבו אותנו קונטדור ופרום. בהרים הוא לקח עוד שתיים וחצי - שלוש דקות. זה לא נראה לי משהו בלתי רגיל או בלתי סביר. מה שכן, הוא נראה בשליטה וכאחד שלא נותן את ה-100% שלו, ויכול להיות שאם היה רוצה, ולא שומר (בצדק) כוח לשבוע האחרון, הפער היום כבר היה 6 דקות.

שאלה קטנה

מי היה מנצח טור שזכה בהכי הרבה מקטעים? ניבלי זכה בשלוש ובעוד שניים כמעט, נראה לי הוא יכול להתמודד חזק בעניין

YotamKa

New member
מרקס עם שלושים ומשהו, אחריו הינו. לאנס קרוב

להינו, אולי עבר אותו אפילו אבל הוא הוצא מספרי ההסטוריה כמו בספר 1984.

קאבנדיש מדורג שלישי (ורביעי אם סופרים את לאנס).

לניבאלי יש עוד הרבה, בקיצור.

gadis13

New member
עדכוני מזג אוויר ובאיזה שעה צפוי אקשן

מייקה יוצא מוקדם. מייקה הצטרף לקבוצת הבריחה המקורית של היום, שחבריה ניהלו מאבקים קשים בתחילת הקטע, נאבקים גם כדי לקבל אישורי יציאה מקבוצות המדורגים הבכירים ואף אל מול הדרך המתלילה שהחלה מטפסת במעלה ההר כבר מרגע היציאה לדרך ועוד טרם התחלת הטיפוס המסווג הראשון של היום, בקילומטר ה- 48. ל

אני מוכן

ג'אינט-שימאנו יהיו עסוקים בחצי הראשון של היום בעבודה בקדמת הדבוקה. למרות שהבריחה שיצאה של שני רוכבים היא לא ממש מאיימת, הרכיבה מקדימה בתנאים הקשים תגבה את המחיר וקיטל ודגנקולב יישארו בלי הרבה מלווים. אני מעריך שבחצי השני ינסו קבוצות כמו בלקין ו-BMC ליצור פיצול בדבוקה ולהשאיר כמה צרפתים וספרדים מהעשירייה הראשונה מאחור. כמובן שיש סיכוי שקיטל יצליח להשאר עם הקבוצה הקדמית, אבל קיים סיכוי לא מבוטל שזה לא יהיה כך. אני מהמר על גריפל.

gadis13

New member
לקטע או להמר

אם כן אז כמה ועל מי?
קיטל לא יניב הרבה מעות, גם אם יגיע בזמן.
בינתיים גם הלוטו עוזרים, וימשיכו - ספק אם הכול יפול על הגב של העוזרים של קיטל

אסור להמר על כסף בתפוז

בגלל זה אין פרסים למנצחים במשחקי הפנטזיה.
איפה שלא שמים כסף אמיתי גם ההימור הוא לא אמיתי.
המרתי על גריפל. בשביל שיהיה מעניין.

gadis13

New member
חלילה, 'הימור' זה רק כדימוי

דרך אגב גם קטיושה באו עכשיו קדימה לעזור - לא אלמן קיטל

משחק פוקר של קבוצות המאיצים

לדעתי, קבוצות הספרינטרים בנו על כך שב-60 הק"מ האחרונים קבוצות רוכבי הדרוג הכללי ירכבו בעצבנות ובמהירות מטורפת מקדימה מחשש/נסיון לפיצול וכך יצמצמו את הפער לבורחים. זה קרה רק בין הק"מ ה-60 ל-55 לסיום ואז הדבוקה הורידה כ-2 דקות בנסיון הפיצול של AG2R ו-BMC שנכשל. אחרי הרכיבה המנהלתית בגשם שארגן שוואנל נשאר הפער גדול וכך, קבוצות המאיצים שוב היו צריכות לקחת אחריות על המרדף. בסיום, כל קבוצת מאיצים רצתה שהאחרות יעבדו וכך הפער לא ירד. בסיום לוטו נשברו והבינו שג'אינט-שימאנו לא יעבדו, כי או שאין להם כוח או שקיטל עייף מדי מההרים ביומיים האחרונים. העבודה שלהם לא הייתה מספיק טובה וב-2 הק"מ האחרונים קטיושה היו חייבים לקחת את המרדף לידיים. ההחלטה של קטיושה לא להשאיר את המרדף ללוטו הוכיחה את עצמה כמנצחת. כנראה הם ידעו שכריסטוף נמצא אחרי ההרים בכושר טוב יותר מאשר הספרינטרים האחרים ובגלל זה לקחו במשך כל השלב הרבה יותר אחריות על הרדיפה מאשר בדרך כלל.

RideRed

New member
גם מזג האוויר פעל לטובת כריסטוף

כריסטוף הוכיח שהוא חזק וידע שהתנאים מקשים על המתחרים -
קיטל ספרינטר מחושב הוא בדרך כלל לא מסתכן והקטע היה צפוי להיות רטוב ומרובה כיכרות - הוא ימרוצה מלהגיע לשדרות האליזה ללא מפגש עם האספלט ואולי עם עוד ניצחון בדרך. גרייפל נפל כבר בטור הזה והתאושש השנה משבר בעצם הבריח...

גם מזל צריך - כריסטוף לא היה מספיק להשיג את הברחנים במידה וג'ק באוור לא חוצה את את שער הקילומטר האחרון ופוצח במבטים לאחור תוך כדי זיגזוג על הכביש כדי "לשבת" על מרטין אלמיג'ר

משחק הפנטזיה, אין שינויים מהותיים

למעלה