מייקל בשבילכם

abigaillovesmj

New member
מייקל בשבילכם

מה מייקל מהווה עבורכם? איזה תפקיד הוא ממלא בחיים שלכם? אדם שאתם אוהבים להאזין למוסיקה שלו אך לא ממש מעוניינים בחייו? אדם שאתם רואים בו סוג של מורה ורוצים ללכת בדרך שלדעתכם הוא מורה עליה? משהו באמצע?

ובכלל... מה זה בעיניכם להיות מעריץ של מייקל ג'קסון? מה המשמעות של זה?

נראה לי מעניין לדון בזה

m195809ppb19

New member
לאחרונה אני ב"תפקיד" מליצת יושר של מייקל..

רבים הם האנשים שחושבים רעות עליו( בגלל התקשורת הארורה שטפטפה במשך שנים ארוכות את הרעל והאיבה שלה כלפיו)אני מוצאת את עצמי מסבירה להם על חייו ,ומוכיחה להם בעזרת הבלוג הנפלא("האיש שלא הכרתם").הם פשוט נדהמים לגלות עד כמה הם טעו לגביו.מאחר ואני דתייה ישנם המרימים גבה ושואלים אותי :" מה לך ולו"?! ואני אומרת שאין שום סתירה בין היותי דתייה לבין הערצתי למייקל- אני באמת לא רואה בזה שום דבר פסול להפך הוא האדם היחיד שהצליח לפקוח את עיניי ולגרום לי לצאת מהבועה ,הוא אשר לימד אותי שהייאוש לא מוצדק גם אם המציאות קודרת,הוא אשר לימד אותי להיות אכפתית לסביבה -בזכותו אני ממחזרת בקבוקי פלסטיק ונייר כי הוא שידר את המסרים החיוביים הללו ועוד הרבה אחרים במוזיקה משובחת ונוגעת ללב.אומנם אין לי אומץ ללכת לאולפנה ( בי"ס אך ורק לבנות) עם חולצה מייקלית ,אבל מי יודע אולי יום אחד כן...

spirit0805

New member
וואו מה מייקל בשבילי?

אביגיל זאת אחת השאלות שיותר קשה לי לענות עליהן...הוא הכל בשבילי, אבל הכל מהכל...הוא בשבילי אוזן קשבת אפילו שזה לא יכול באמת לקרות, אבל עדיין זה איכשהו מרגיש שהוא מקשיב לי יותר מכל אחד אחר, הוא התמיכה שמעולם לא הייתה לי, הוא האבא שמעולם לא היה לי-הוא בהחלט מחנך אותי כל יום ביומו שאני חיה, אוכלת ונושמת על פני האדמה הזאת.
בזכותו התעוררו אצלי יכולות שלא ידעתי שקיימות, כמו ללמוד אנגלית עד כדי אהבה ורצון שזה יהיה משהו חזק, אני בזכותו הצלחתי לקרוא כבר מספר ספרים די גדולים באנגלית, אני תמיד מרימה את הראש שלי להצלחה גם כשקשה לי...בזכותו יש לי סוף סוף חברים

הוא המרגוע שלי, הוא המשענת לאישיות שלי, הוא מראה לי שמה שאני עושה זה בסדר, מותר לי להיות ילדה למרות שאני כבר מסיימת תיכון השנה-הוא ההוכחה שלי שכן הכל אפשרי, הוא זה שאני נלחמת עליו כל יום...
בשבילי להיות מעריצה שלו, זה להמשיך את מה שהוא מאמין בו עד הסוף, להילחם על שמו הטוב, להוכיר תודה כל יום על שניתנה לי המתנה הזאת שלא להעריץ אותו ברמה שאני מעריצה....

כל מה שכתבתי לא קרוב לחצי ממה שאני מרגישה בפנים, כמות האהבה שלי אליו היא בלתי ניתנת לתיאור...אז הבאתי לכם ככה על קצה המזלג

למעלה