מייקל ג´קסון זמר המאה!!!

מייקל ג´קסון זמר המאה!!!

שמעתם איזו בדיחה? כנראה שהלשונות של שופטי ומפיקי טקס פרסי המוזיקה האמריקאי (AMA) דבוקות חזק חזק לישבן הלבן של מייקל. כי אחרת אין לי מושג איך הוא זכה בפרס כזה! מייקל תפרוש, תתפרק, תעלם, תדנף! נמאסת!!!!
חולת נפש

צודקים!

כי מייקל ג´קסון תרם לעולם יותר מכל אמן אחר ! כי בינינו , מה אלוויס כבר תרם ? 2-3 להיטים ו 3000 מסוממים? מה סינטרה תרם ? כולה כמה משירי האהבה הגדולים של כל הזמנים וסטינג ? אז נכון , היתה לו להקה מצליחה ,וקריירת סולו מופלאה , כולל כמה שירים נצחיים. אבל.... הוא לא מייקל! או במילים אחרות וברורות יותר : נו , באמת.....

אהההההההההה!!!

עד שעיקלתי את התמונות של ג´סטין ובריטני, מביאים לי את המפלצת חסרת האף!!! לאאאאאא!
חולת נפש

KM-AIR

New member
היי היי הגזמה

אני אמנם לא מחבב במיוחד את מייקל ג´קסון, או יותר נכון סובל מתסמונת ה"פאסט פרוגרסיב"- שירים שלו מהעבר שלא סבלתי היום נשמעים לי בסדר, אבל אחרי הכל- הוא לא קנה את ה"נברלנד" ונהיה כזה מליונר מהאויר, הוא כבר שלושים שנה בעסק ומכר מליונים של עותקים (שימו לב ש- thriller הוא עדיין האלבום הנמכר ביותר בהיסטוריה עוד מתחילת שנות השמונים, ואף אחד לא מצליח לעבור אותו!) בקשר לאלביס פרסלי, לא נראה לי שהוא תרם "2-3 להיטים" - אני אבדוק בספר הלהיטים של כל הזמנים ואעדכן אתכם. שימו לב, תושבי הפורום, זכותכם לא לאהוב סגנון מוסיקה מסויים (אני מתכוון במיוחד לניקול-שונאת-הכל) אבל עם הצלחה שהיתה לפני שנולדנו אין מה להתווכח

למעלה