מייקל גקסון מלךהפופ הרוק והסול

m195809ppb19

New member
מייקל גקסון מלךהפופ הרוק והסול

שלום לכולם! קוראים לי מזל, ואני מאוד שמחה על היותי בפורום.אני באמת ובתמים אוהבת את מלך הפופ הרוק והסול מייקל גקסון בשל שורה ארוכה של סיבות בפרט בגלל היותו הומניטרי.לראשונה התוודעתי למייקל כאשר אחי הגדול השמיע את השירים מהאלבום הנמכר בכל הזמנים:"thriller" ומאז הוא פשוט נגע בליבי.לצערי הרב,במרוצת הזמן ניהלתי את חיי בהשקפת עולם דתית קיצונית עד מאוד ולכן הפסקתי לשמוע את יצירות המופת שלו אך השירים לא הפסיקו להתנגן בראשי .לאחר שהבנתי שדרך החיים שבחרתי מעוותת ואין שום דבר פסול במוזיקה של מייקל חזרתי להתענג.ברצוני להודות מקרב לב למי שאחראי על האתר:"האיש שלא הכרתם" כי משם למדתי על האמת הטהורה לגבי חייו של מייקל וביקשתי הרבה פעמים מחברותיי להיעזר באתר הנ"ל כדי לראות את מייקל באור חיובי.

spirit0805

New member
בורכה הבאה!!

אני יולי, כל אחד שמצטרף למשפחה זה אושר...אני מכירה את מי שמנהל את "האיש של הכרתם" אם את רוצה, אם יש לך פייסבוק חפשי את השם שלי בעברית (יולי ארדרייך) מבטיחה לך לא יהיה לך קשה למצוא, גם כי כמה בנות בפייס יש להן את השם הזה ובואי נגיד שהתמונת פרופיל שלי לא תטעה אותך..ברוכה הבאה, מקווה שנראה אותך במפגשים ומסיבות :)

m195809ppb19

New member
הכרת תודה למנהל האתר "האיש שלא הכרתם"

שלום יולי, למען האמת אין לי פייסבוק אז אשמח אם תודי למנהל האתר:"האיש שלא הכרתם"בשמי. שבת שלום ומבורך!

למעלה