מייקל ווארטן במודעת גאפ מהמגזין 'וונטי פייר'
ק קרלוצה New member 13/7/04 #4 ../images/Emo24.gifאיזה יפות הם.... גם התמונות גם ג'ן וגם מרתה חחחחחח תודה ריפ!!!
I inbal145 New member 13/7/04 #8 מרתה כוסית../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif ענבל לאהוב כלבים
מרתה כוסית../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif ענבל לאהוב כלבים
G gilmorefreak New member 13/7/04 #9 איזה חמודות../images/Emo24.gif אבל לא אהבתי את התמונה של מייקל.. , משהו עם החולצת פסים הזאת לא מסתדר לי... , או אולי זה התנוחה..או אולי gap לא אהבתי בקיצור.. ואני אשתוק עכשיו
איזה חמודות../images/Emo24.gif אבל לא אהבתי את התמונה של מייקל.. , משהו עם החולצת פסים הזאת לא מסתדר לי... , או אולי זה התנוחה..או אולי gap לא אהבתי בקיצור.. ואני אשתוק עכשיו
J joyalfa New member 14/7/04 #12 למה זה לא קופץ למעלה../images/Emo107.gif אני רוצה שההודעה הזאת תקפוץ למעלה ואמרתם לי שאני צריך לרשום יותר מ10 תווים בתוכן או להוסיף אייקון אחד. וזה לא עובד.
למה זה לא קופץ למעלה../images/Emo107.gif אני רוצה שההודעה הזאת תקפוץ למעלה ואמרתם לי שאני צריך לרשום יותר מ10 תווים בתוכן או להוסיף אייקון אחד. וזה לא עובד.
I inbal145 New member 14/7/04 #14 בתוכן../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif לא עשית תוכן להודעה ואיזה כלב חמוד