מייקל ווארטן וג'ניפר לופז

rifkin1

New member
מייקל ווארטן וג'ניפר לופז../images/Emo2.gif

O.K אנשים אני לא יודעת עם שמעתם כבר, אבל מייקל ווארטן הולך להשתתף בסרט חדש עם לא איחרת ג'ניפר...לופז. מצאתי את המאמר הזה באתר של מייקל: Update: Mosters Anyone? In the latest news, MV is slated to appear opposite none other than J-Lo and Jane Fonda in New Line Cinema's Monster-In-Law. Thanks to everyone who sent us information. Okay all, back to work...or whatever it was you were doing.

varty

New member
וגם תשחק עם מייקל , ג'ין פונדה

שהיא היום שחקנית מבוגרת אבל פעם ראיתי סרט שלה והיא נחשבת שחקנית קלאסית. היא היתה לא מזמן בישראל. כבוד גדול לורטי לשחק לידה... בקשר ללופז, היא לא שחקנית מי יודע כמה אבל היא מביאה איתה ימבה תקשורת אז הסרט בטח יהיה עם המון תקשורת מסביבו . רק שלא ידביקו לו רומן עם לופז כמו שעשו עם לגרנר עם האקס של לופז. וחוץ מזה. איזה כיף מייקל ורטן בסרט חדש

RenanaD

New member
אוי ואבוי!!

ג'ניפר לופז היא שחקנית גרועה והמבקרים באמריקה שונאים אותה. הם יקטלו את הסרט עוד לפני שהוא יצא ואז הלך על מייקל!! חוצמזה, אני מאוווווווד מקווה שזו לא קומדיה רומנטית, כי אז בכלל תלך הקריירה של מייקל... טוב, אולי לא, אבל תסכימו איתי שתהיה לו פאדיחה לרשום את הסרט הזה ברזומה.

כן אבל לא..

אם הוא ישחק טוב אז אולי יגידו סרט נוראי אבל מייקל משחק טוב... או משהו..

inbal145

New member
ג'ניפר לא רק שחקנית גרועה. לדעתי

היא גם זמרת לא משו
יש לה קול יפה אבל השירים שלה קצת
לא 'דעת... אני אישית לא מתה עליה (אני לא היחידה שמתי
). רוב הסרטים שלה שראיתי (ולא ראיתי רק אחד או שניים, סתם למידע כללי
) היו ממש אמממ... אין לי אפילו מילים לתאר
אבל אם מייקל בסרט זאת כבר סיבה לראות

RenanaD

New member
היא שחקנית גרועה, יש לה קול גרוע,

היא משתמשת בו גרוע ואפילו הגוף שלה, הדבר היחיד שמחזיק אותה איפה שהיא היום, גרוע. מה לעשות. וגם אני ראיתי הרבה סרטים שלה, ומסרט לסרט היא מתדרדרת. תסלחו לי, אבל אם האולפנים לא הסכימו לפטר אותה-הבמאי היה צריך לפטר אותה!!! מה זה הדבר הזה?!? אין לה טיפת כשרון!! (וסורי אם מישהו פה מעריץ אותה או משהו, אל תהרגו אותי, זאת רק דעתי האישית...). וכן, אם זה מייקל-אז הולכים!!! חחחחחחח

rifkin1

New member
אולי כבר שכל העולם יירד מג'ניפר!

ג'ניפר לופז היא מהממת, מתוקה,יש לה קול מדהים והיא אחלה שחקנית ("עניי מלאך", "מארגנת החתונות", "התא", "עד כאן"). נכון, האמת היא שבתקופה שהיא ובן אפלאק היו זוג אז היא די עצבנה את כולם, שניהם עצבנו, וקצת ירד לי ממנה אבל עכשיו היא יותר נסבלת וגם בן אפלאק. מה שאני כן מסכימה זה שהזיווג די מוזר... ומה שמצחיק הוא שג'ניפר גארנר ובן אפלאק (האקסים) שיחקו יחד בסרט ועכשיו ג'ניפר לופז ומייקל משחקים יחד בסרט. אני מעוד מקווה שלא יתחילו להפיץ כל מיני שמועות טיפשיות עליהם כמו שעשו לג'ניפר גארנר ובן...

varty

New member
כן, זה די מצחיק שמייקל

משחק עם ג'ניפר לופז שהיא האקס של בן ששיחק עם גרנר...חחחחחח אבל אותי זה לא מעניין. אני הולכת לסרט אפילו אם הוא גרוע!!! מקווה שלא ושמייקל יקבל הרבה הרבה תשבוחות. מישהו יודע אם זה יהיה קומדיה או דרמה? אני זוכרת שראיתי את דרדוויל ואז לא ידעתי מי זאת גרנר. הכרתי רק את בן אפלק (לא סובלת את השחק הזה) אבל אני אוהבת סרטי קומיקס אז הלכתי לראות וזה הסרט הגרוע ביותר שראיתי. לא מומלץ!!! מייקל אם אתה קורא עברית - אז בהצלחה!!! וחוץ מזה כמו שכתבתי בהתחלה הוא ישחק עם ג'ין פונדה שהיא ה- שחקנית ובקשר ללופז, ראיתי רק סרט אחד שלה ,משהו עם עכבישים, סרט מפחיד ומגעיל , אני שונאת עכבישים. היא שיחקה שם יחד עם אריק סטולץ. אבל אני לא זוכרת איך היה המשחק שלה כי זה היה די מזמן. ואו...כמה קישקשתי...ביי בינתים

RenanaD

New member
נכון!

ואני אישית לא מבינה איך אפשר להגיד עליה שהיא שחקנית טובה, אבל אם זאת דעתך... אני לא אתווכח איתך!! "על טעם וריח אין להתווכח".

rifkin1

New member
תקציר בסרט של מייקל וג'ניפר

אז ככה, מסופר על בחורה בשם צ'רלי(ג'ניפר לופז) המתאהבת בבחור בשם קווין (מייקל ווארטן) ובטוחה שמצאה את אהבת חייה (מייקל..כאילו דההה) עד שהיא פוגשת את אמא שלו...(ג'יין פונדה). מסתבר שקווין שלנו הוא תינוק של אמא ומטרתה של צ'רלי היא להילחם עליו ולהוכיח לאמו שהיא האישה המושלמת בשבילו. נראה לי שזו קומדייה אני לא בטוחה. בכל מקרה צילומי הסרט מתחילים במאי השנה.

קרלוצה

New member
אז גם גארנר וגם ורטן יהיו עסוקים

ממאי, כי ג'ניפר מתחילה גם כן את הצילומים של "אלקטרה"

RenanaD

New member
בקיצור-קומדיה רומנטית מטומטמת!!

חחחחחחח למה הוא עושה את זה לעצמו, למה?! גם ככה היה לו את הסרט הדפוק ההוא עם נטשה, אז למה עוד פעם, למה?!?!?!

varty

New member
כי אולי הוא לא קיבל הרבה הצעות

אז הוא הלך על ההצעה הכי תקשורתית שיש.

varty

New member
וגם בגלל ג'ין פונדה

זה כבוד ממש גדול לשחק לידה. היא זכתה בשני אוסקרים והיא שחקנית מדהימה. אם תעזבו לרגע את ג'י. לו תראו שהמתמונה של הסרט יכולה להיות מאוד נחמדה. זה כמו הסרט של בן סטילר ב"פגוש את ההורים" עם השחקן הענק...ששכחתי את השם שלו כרגע
. זה סרט מצחיק בטירוף וממש כיפי. נראה לי שהבחירה של ורטן דווקא מוצלחת.

inbal145

New member
זאת בעייה../images/Emo4.gif../images/Emo8.gif

את עושה למייקל דווקא

למעלה