מייקל ווארטן

rifkin1

New member
מייקל ווארטן

תמונה ראשונה מהסט של הסרט החדש של מייקל "MONSTER IN LAW"

BaLuN

New member
איזה מאמי!!../images/Emo99.gif

איזה יפה הווווווווא! ביי דה וואי אתם יודעים שיש ביום שבת (למי שיש HOT..) "לחיות בתמונות" עם מייקל? הוא אמנם נראה שם קצת מוזר (מזה השיער הזה?) אבל עדיין.. זה הוא..

s h a l i m a r

New member
תראו את הסרט!

הוא סרט מעולה!, הוא קצת מזעזע, אבל הוא עדיין סרט מעולה!

gilmorefreak

New member
באיזה ערוץ?

ובאיזה שעה?? ואממ..הוא משחק שם?? לא ידעתי..ז לא הסרט החולני הזה עם רובין וויליאמס??

s h a l i m a r

New member
הסרט-לחיות בתמונות

לבעלי ממיר דיגיטלי... בערוץ סינימה 1 בשעה 21:30 ביום שישי הזה. תקציר(לקוח מפנאי פלוס): לחיות בתמונות דרמת מתח פסיכולוגית עטורת שבחים בכיכובו של רובין וויליאמס, באחת מהופעותיו הטובות והמרשימות ביותר בשנים האחרונות. סימור פאריש מפתח תמונות כבר למעלה מ-20 שנה. הוא מבין המון בצילום מודרני ועובד כמפתח תמונות בחנות כלבו, אך בחייו הפרטיים הוא אדם בודד ומופנם. יום אחד סימור מתחיל לעקוב אחר האנשים המוצגים בתמונות שהוא מפתח, בעיקר אחר תמונותיהם של בני משפחת יורקין, הנראים לו כמשפחה המושלמת. בעוד הוא עוקב אחריהם, הוא מגלה שהם אינם משפחה מושלמת כפי שחשב ומחליט לצאת ולתקן את הפגמים. עוד מופיעים: קוני נילסן (גלדיאטור), מייקל ורטאן שחקנים: רובין וויליאמס,קוני נילסן ארה"ב. בסרט מייקל ורטאן משחק את הבעל. ו"תמונה" מהסרט

ואחרי הכישרון הזה... סוף סוף

כתבתי חתימה... והצטפתי למועדון האילגים רשמית... *בדיקת חתימה* *איזה כיף לשרשר לעצמי*

קרלוצה

New member
אבל ת'אמת אם הוא יגע בה אני....

מארגנת טיסה לכל הפורום לרצח קבוצתי!!!!

rifkin1

New member
אולי תרגעו....

מה יש לכולם נגד ג'ניפר לופז? נכון יש לה את כל הקטע הזה של דיווה הוליוודית אבל בסך הכל היא נראית די נחמדה, מתוקה ומצחיקה והכי חשוב יש כשרון משחק. ותפסיקו עם כל הקטע הזה של 'אם היא תיגע במייקל' אני בטוחה שאם יהיו שמועות אז הם יהיו בולשיט אחד גדול. וחוץ מיזה כולם ראו את התמונה של מייקל מהסט של הסרט ותקנו אותי עם אני טועה לפי החיוך הזוהר על פניו לא נראה שהוא סובל כל כך בחברתה.

קרלוצה

New member
זה בצחוק.....

לא לקחת ללב, רק שקצת מפחיד שיצוצו שמועות כאלה כמו שצצו שמועות שג'ניפר ומייקל נפרדו.....

למעלה