מייקל מביא אותה בשיחוק

מייקל מביא אותה בשיחוק ../images/Emo8.gif

תגידו לי, מייקל ענק או שהוא ענק? אתמול במשחק "20 השאלות", היום כשהחדיר לדיאן את הרעיון ללדת את ילדו של ויקטור, ממש נכס הדמות הזאת, איש יקר ומיוחד! (לזכותי יאמר שכבר מההתחלה, כשהוא היה עו"ד צעיר וממולח שהתאהב במתלמדת שלו, כריסטין, אהבתי אותו). אגב, מה עם אוליביה ומלקולם? הם התגרשו חוקית, בלי בעיות ופיצוצים? מייקל לא ימתיק את העניינים? (
כי הבנתי שמתישהו יהיה משפט חזקה על נייט). אם ניקי היתה מפסיקה לעקם את הפרצוף כל פעם שהיא רואה אקסית של ויקטור, מצבה היה הרבה יותר טוב. היום אשלי, לפני מספר שבועות אפילו דיאן(!) עמדה לעדכן אותה במתרחש, אבל ההתנהגות שלה וחוסר הבטחון פשוט הורסים לה את החיים. בראדלי כ"כ מרוצה מעצמו שזה ממש מרגיז. למה מאק התחפפה כשראול ניסה להזמין אותה להיות בת זוגו לנשף? האם היא באמת מתלבטת אם הוא ראוי, הוא שסתם משחקת אותה קשה להשגה? מסכנה ג'יל, סופסוף מנסה להיות אמא ראויה ולתת עצות לבנה, אני מת לראות את הפרצוף שלה כשתגלה שהבחורה היא מקנזי. ולגבי המעריץ של ויקטוריה, סיפור מעצבן ומיותר. עדיף שינטשו אותו כמה שיותר מהר, אתם לא חושבים

וואי! בול מה שאמרתי לאמא שלי

ממש היום שצפינו אמרתי לה שמייקל גאון, נראה לי שמאז שהוא הגיע עם הסכסוכים שלו וההתאבקויות המשפטיות שלו הסידרה נהיתה יותר מעניינת. ומה עם מק באמת? כנראה שהיא לא בדיוק מחבבת את ראול, אם היא בכוח מנעה ממנו להציע לה לצאת איתו. אבל היא מחבבת את בילי, או שהיא סתם נטרלית? בילי היה ממש חמוד בשיחה היום עם ג'יל
, שהוא דיבר על זה שהוא לא רוצה לפגוע בראול ולגנוב לו את הבחורה שהוא רוצה
. וגם ג'יל היתה ממש בסדר איתו היום. ובכלל אני מחבבת את בילי יותר ויותר בזמן האחרון. וזה רק אני, או שהוא גם נעשה יותר חתיך?

KOBEMANIA

New member
מרדים להפליא

טוב שיש את דיאן ומייקל שהצילו את הפרק היום אשלי מתווכחת עם אבבא ג'ון שאני עוד לא מצאתי סיבה אחת טובה לשובו לסדרה אשלי מגיע לתעשיות ניומן כדי להציל את אהוב ליבה ובמקום זה אנחנו מקבלים את התקליט הישן של ניקי ואשלי אותו ויכוח היה להם לפני שבוע -חודש- חודשיים -שנה- שנתיים נמשך אותו דיון משעמם לגבי "צעיר וחצוף" אותו דיון שנערך כבר שבועיים ארוכים ונמשכת ההטרדה בויקטוריה ניומן שלא מצליחה לעורר עניין כלשהו בלב הצופים ואם זה לא מספיק קתרין מורידה מכבודה ומגיעה לבית הקפה של פשוטי העם נו אחרי שהיא גרה בבית התמחוי זה לא כזה נורא אך טוב שיש את ג'יל בהעדרו של "המשופם"

Charmed24

New member
לי דווקא היה נחמד ../images/Emo141.gif

בעיני זה מבוים נחמד, אך כל פעם צרעה אחרת מגלה את נושא הזרעונים בדרכים לא-דרכים (דיאן, בראד, אשלי, מייקל), וכל פעם שאחת האקסיות באה לספר לזוג הניומנים המתנשאים, היא נהדפת, ומחליטה לשמור את הסוד לעצמה.
אני גם אוהב את חוסר הבטחון של ניקי בנוגע לכל אישה מעברו של ויקטור, דיאן, אשלי, רמונה, ליאנה וכן הלאה... זה נחמד שנותנים לנו מריבות כאלה, ואפילו השקיעו במריבונת כזו שלא ממש תורמת לעלילה, בין ניקו לראיין, רק בשביל הפאן שלנו.
עוד עימות שבונים בקפידה, הוא הכאסח בין ויקי לבראד, וזה דווקא כיף לראות. בכל מה שקשור לגברים בחייה, אני שונא את העלילות של ויקטוריה, אבל במריבות וכיסוחים היא אחלה. עלילת ההטרדה הייתה יכולה להיות מעניינת, אם היו מקדמים אותה בקצב יותר מהיר, במקום להוציא ממנה את כל המיץ.
כל הקטע של מק וקיי, ג'יל ובילי, וראול שהצרף באיחור, לא היה מעניין מדי לדעתי, ואני עדיין מאד לא מחבב את דיויד טום, וחבל שמבזבזים את ג'יל על עלילות טינז מטופשות, מעניין מה היה לג'ס וולטון להגיד על זה. מצד שני, יש לי הרגשה שבריטני שצצה אתמול, תוסיף את הפלפל הראוי לעלילה.
סה"כ פרק סבבה

Dawn12

New member
עד כמה שאני אוהב להחמיא למייקל

רק אישה עם תאי מוח מתים כמו דיאן לא תחשוב להשתמש בזרעונים בעצמה כדי ללדת תינוק. מה היא חשבה לעשות איתם? לשמור אותם במקרר לנצח? כל כך הרבה שבועות לקח לה להחליט לפעול בעניין, עד שהנחתי כי לפחות לקחה לעצמה את הזמן לחשוב על כל העניין טוב טוב, ולבחון את הזדמנות הפז שנמצאית מתחת לאפה. כמה מפתיע שלא כך קרה. זו לא הפעם הראשונה שמישהו מציג בפני דיאן רעיון ברור מאליו והיא מגיבה בתדהמה מוחלטת מאוסף האפשרויות שנפרס לפניה. עם רמת המשכל של האישה הזאת, קצת קשה להאמין שהיא הצליחה בסופו של דבר להביא את הזרעונים לפנטהאוז. זה כנראה מה שנקרא יותר מזל משכל.

גם אני התפלאתי שהרעיון בכלל לא עלה

במוחה, אם כי להגנתה אפשר לומר שזה באמת רעיון חולני-משהו (אם כי מפתה באותה מידה). מצד שני, היא בעצמה חולנית, אז אם היא גונבת את הזרע, ניתן היה לצפות שתחשוב גם על האפשרות הזאת.

למעלה