צהובון 1 ויחיד
New member
מייקל מביא אותה בשיחוק ../images/Emo8.gif
תגידו לי, מייקל ענק או שהוא ענק? אתמול במשחק "20 השאלות", היום כשהחדיר לדיאן את הרעיון ללדת את ילדו של ויקטור, ממש נכס הדמות הזאת, איש יקר ומיוחד! (לזכותי יאמר שכבר מההתחלה, כשהוא היה עו"ד צעיר וממולח שהתאהב במתלמדת שלו, כריסטין, אהבתי אותו). אגב, מה עם אוליביה ומלקולם? הם התגרשו חוקית, בלי בעיות ופיצוצים? מייקל לא ימתיק את העניינים? (
כי הבנתי שמתישהו יהיה משפט חזקה על נייט). אם ניקי היתה מפסיקה לעקם את הפרצוף כל פעם שהיא רואה אקסית של ויקטור, מצבה היה הרבה יותר טוב. היום אשלי, לפני מספר שבועות אפילו דיאן(!) עמדה לעדכן אותה במתרחש, אבל ההתנהגות שלה וחוסר הבטחון פשוט הורסים לה את החיים. בראדלי כ"כ מרוצה מעצמו שזה ממש מרגיז. למה מאק התחפפה כשראול ניסה להזמין אותה להיות בת זוגו לנשף? האם היא באמת מתלבטת אם הוא ראוי, הוא שסתם משחקת אותה קשה להשגה? מסכנה ג'יל, סופסוף מנסה להיות אמא ראויה ולתת עצות לבנה, אני מת לראות את הפרצוף שלה כשתגלה שהבחורה היא מקנזי. ולגבי המעריץ של ויקטוריה, סיפור מעצבן ומיותר. עדיף שינטשו אותו כמה שיותר מהר, אתם לא חושבים
תגידו לי, מייקל ענק או שהוא ענק? אתמול במשחק "20 השאלות", היום כשהחדיר לדיאן את הרעיון ללדת את ילדו של ויקטור, ממש נכס הדמות הזאת, איש יקר ומיוחד! (לזכותי יאמר שכבר מההתחלה, כשהוא היה עו"ד צעיר וממולח שהתאהב במתלמדת שלו, כריסטין, אהבתי אותו). אגב, מה עם אוליביה ומלקולם? הם התגרשו חוקית, בלי בעיות ופיצוצים? מייקל לא ימתיק את העניינים? (