מייקל משחק עד פרק 8

varty

New member
מייקל משחק עד פרק 8

עוד שמועה... אבל אם היא נכונה, הריני מפסיקה לראות את הסידרה. יש בעיות בסט. מקווה שזו רק שמועה, אבל כולם מדברים על זה...נחיה ונראה ואם זה נכון, אז אני בכלל לא יעריך את ג'ניפר (וגם זה לא היה משהו...) ודרך חג סוכות שמח. לא יצא לי להיות כאן בחג :)

rifkin1

New member
פאניקה!!! פאניקה!!! פאניקה!!!!!!!!!

מהההההההההההההההההההההההההה???????? ווארטושששששששששששששש אני חונקת אותך!!!!!!!!!!!!!! על מה את מדברת? אני רוצה פרטים ועכשיו.

rifkin1

New member
זה לא יוכול להיות.

אחרת היו מודיעים על כך. אחרת הוא לא היה ראשי והיו מודיעים על כך. כמו שדייויד אנדרה (סארק) הולך לשחק רק בכמה פרקים... אם כבר זה יותר הגיוני שהוא לא ישחק בעונה החמישית אבל לא הגיוני ש - JJ ישנה את כל העלילה ויוציא את מייקל מהחוזה שלו בגלל שיש בעיות על הסט (למרות שאני לא מאמינה שיש בעיות). די מה קורה. אני אומרת לכם, זה גרוע שיש רומנים בין שני שחקנים ראשיים בסידרה, זה מסבך הכול.

varty

New member
הנה ריפקוש.

http://www.eonline.com/Gossip/Awful/cauth/Archive2004/040930.html Ben Affleck macht rger am "Alias"-Set Wer frisch verliebt ist, will mit dem oder der Liebsten mצglichst viel Zeit verbringen. Bei Hollywoodstars ist das nicht anders. Seit Ben Affleck und Jennifer Garner ein Paar sind, verbringen die beiden jede freie Minute miteinander. Dazu zהhlen offenbar auch die Drehpausen am Set der TV- Serie "Alias", in der Garner die Hauptrolle spielt. Und das scheint Jennifers Exfreund Michael Vartan auf die Nerven zu gehen, der vor der Kamera noch ihren Liebsten spielt. Ein "Alias"-Insider meint: "Ben hהngt hin und wieder am Set rum. Das verursacht natrlich eine eigenartige Stimmung, weil sich Jen gerade erst von Michael getrennt hat." Garner und Vartan waren ein knappes Jahr zusammen, bevor sich Jennifer am Set des "Daredevil"-Ablegers "Elektra" in ihren Kollegen Affleck verliebte. Doch wie es scheint, hat Vartan die Trennung noch nicht verkraftet. Zoff mit dem Ex am Set Offenbar denken die Drehbuchautoren von Alias bereits darber nach, die gemeinsamen Szenen von Garner und Vartan auf ein Minimum zu beschrהnken. So sollen Spannungen zwischen den ehemaligen Turteltהubchen vermieden werden. Hoffnungen auf eine Wiedervereinigung sollte sich Vartan besser nicht machen, denn Garner ist wohl schon seit dem Dreh von "Daredevil" Feuer und Flamme fr Ben. Damals rettete er ihr wהhrend eines missglckten Stunts das Leben. Garner schwהrmte danach: "Er war wie Superman!"

rifkin1

New member
אוי נו באמת, קראת את זה ב - טור של

טד קזבלנקה המעפן? הוא מפיץ שמועות ידוע...

varty

New member
הוא צדק לגבי הפרידה של מייקל וג'ין

שאף!! אחד לא האמין ולגבי ג'ין ואפלק ביחד שאף אחד לא האמין. הוא די הוכיח את עצמו שהוא צודק עד עכשיו .

rifkin1

New member
תראי, אני אמשיך לצפות בסידרה

ולא משנה מה. רק פשוט יאכזב מאוד אם מייקל ייעזוב, הסידרה לא תהיה אותו דבר, וזה ממש ייעצבן אותי אם הוא ייעזוב בגלל הרומן שלו עם ג'ניפר.

varty

New member
אני לא אראה

הסידרה די נמאסה עלי... אז אני אראה עד שהוא יהיה ואולי עוד כמה פרקים אחרי כדי לראות איך הם ממשיכים וזהו.... סופשבוע נעים לכולם

מווותק

New member
יאללה - שיעזוב

סוף סוף יהיה לה רומן עם מישהו חדש. אולי היא תתאהב ב... סלואן?

קרלוצה

New member
מצידי גם שסידני תעזוב......

תודו שבא לכם לראות את ד"ר בארנט בפעולה

joyalfa

New member
אנשים

תתרכזו בסידרה ולא בכל מה שקורה עם השמועות המפגרות האלה. תראו את הסידרה ותופתעו לבד. כן הבנתי שכואב לכן אם הוא יעזוב. אבל הכל לטובה . ואם זה נכון אז תשלימו עם זה כי זה מה שהיה צריך לקרות. וזאת ההחלטה של מי שלא יהיה. מה זה חשוב.

varty

New member
ורטן נשאר לפי קריסטין

http://www.eonline.com/Gossip/Kristin/Archive2004/041002.html ואם אני שומעת עוד פעם אחת נימת זלזול על מייקל, יהיה כאן מכות ברור?

joyalfa

New member
זה הקטע שאת לא מבינה

זה לא בקטע של זלזול. בכלל לא. זה על הקטע של הגישה הלא מובנת שלכן על הסידרה. כאילו למה לראות סידרה בשביל שחקן. זה לא הקטע. הייתי שם ואני יודע איך זה.

aliasBOY

New member
זה לא ממש ככה...

כאילו אני רואה כי אני נהנה ואני גם חולה על הצוות... ולמרות שאני ימשיך לראות בכל מקרה.. זה יהיה מעצבן ופחות כיף אם ג'ניפר או מייקל יעזבו...

varty

New member
אני אסביר שוב

אהבתי את הסידרה עד העונה השניה או קצת יותר. ועכשיו היא לא מעניינת אותי יותר. בין הדמויות שחשוב לי לראות היא ווהן. ואם הוא איננו אז גם אני לא. פשוט.

למעלה