מייקס פלייס

Liyah

New member
מייקס פלייס ת"א

באיזו שעה ההופעה תתקיים? תודה

parnar

New member
שרשור התייצבות - מייקס פלייס

ההופעה תתקיים ביום ראשון ב22:00 במייקס פלייס בתל אביב מי מתכנן להגיע? אני

Liyah

New member
תודה ו-../images/Emo130.gif

כמה היא אמורה לעלות/יש מינימום הזמנה?

OriWinokur

New member
הופעה מצחיקה בפאב של אמריקאים

שינוי אווירה מוחלט מיום קודם במעבדה...

Liyah

New member
היה...

מצוין. כל מי שלא בא - פשוט הפסדתם הופעה מעולה. תנחומי.
אני לא מבינה גדולה בתחום הסאונד, אבל הכל נשמע כה טוב! לא יודעת אם אתם/המקום אחראים על זה, אבל אני נהניתי.
"מיוזיק ביזנס" - פשוט מעולה. אני רוצה אותו אצלי בדיסקמן... ובינתיים, יש מצב למילים של השיר?
איפשהו במהלך הנאום של רבל איבדתם אותי/אני איבדתי אתכם. כנ"ל לגבי השיר שבא אחריו.
אבל אח"כ חזרתי. אז זה בסדר.
יכול להיות שקטע של קוואמי השתחל לאחד השירים? האם זה קרה או שפשוט הזיתי? מכל מקום, זה היה נחמד.
היה נראה שבמשך כל ההופעה היו בדיחות פנימיות ביניכם... היה כיף לראות את זה. רואים שאתם פה בשביל הכיף (תקנו אותי אם אני טועה
)
מצויין שהחלפתם את סדר השירים בסופו ההופעה, אע"פ שעשיתם לי התקף לב קטן כשהתחלתם "להתקפל" לפני "some Place". לדעתי - זהו סדר השירים האידאלי, פשוט סיימתם בשיא והשארתם טעם של "עוד! עוד! ורצוי בעוד כמה ימים מ-ק-ס-י-מ-ו-ם"
ואם עסקינן ב"some place" - הוא מעולם לא נשמע טוב יותר. נקודה.
הנגינה הייתה מעולה. פשוט נהניתי מכל כלי וכלי.
היה נהדר. באמת. וחבל שאנשים שרצו להגיע (אהמ...ערן...אהמ...) לא הצליחו
.
אתם מזכירים לי למה אני אוהבת מוסיקה.

y u v a l i m

New member
ליה, מלכה שבאת,תודה על התגובה שלך

זה עושה לי ולכולנו טוב לשמוע. היה לנו באמת כיף ובלי המחויבות של הופעה גדולה מאוד. סתם לבוא ולנגן ולהנות זה לפעמים הכי טוב שיש. אני אנסה לארגן את המילים של מיוזיק ביזנס..בקרוב.

OriWinokur

New member
איזה כיף לקרוא

את מה שיש לך להגיד... נחמד לחשוב שלפחות חלק מהאנשים שם באמת הקשיבו למוסיקה....ולא היו עסוקים בלטחון המבורגרים.... אני ממש מודה לך על ההתייחסות המעמיקה כל כך וממש כיף לי לשמוע שכל כך נהנת... ב19 למרץ אנחנו מופיעים באברקסס בתל אביב - זה מקום קטן אבל מגניב מאוד... וכן גם אני מחכה לשמוע את מיוזיק ביזנס ועוד הרבה שירים חדשים על גבי דיסק.....אבל זה יקח עוד הרבה זמן.......................

OriWinokur

New member
כן באברקסס יש הגבלת גיל אבל

אני לא יודע כמה מקפידים עליה

למעלה