מייקרוסופט ישראל, לינוקס והוטמייל.

beitar

New member
מייקרוסופט ישראל, לינוקס והוטמייל.

הנה ראיון ב YNET עם האיש מס´ 2 במייקרוסופט ישראל. הדבר הכי יפה שעולה שם: 1. מייקרוסופט הולכים לגבות כסף על הוטמייל, כשהראשונה היא ישראל, שתשמש כפיילוט לגביית כסף... חה חה חה. 2.כרגיל, הם רואים בלינוקס איום של ממש.

Rul3R

New member
עצוב..

עצוב שהם מנסים להשתלט על הכל ופוחדים מכל דבר קטן. יש להם חשיבה עסקית נוראית, הם לא הולכים להצליח עם הדבר הזה, שאנשים ישלמו 21 דולר, שזה יותר מכל ספק אחר בארץ, ועוד לקבל דואר מבוסס web? למה? הם חושבים שיש פה פראיירים? גם את הבאנרים שלהם צריך לסבול, גם את הפרסומות (spamm) באימייל ועכשיו הם גם רוצים על זה כסף? הצחיקו אותי
כמעט מצחיק כמו זה שהם בחרו את ישראל ל"ניסוי" הזה שלהם.. האתר שלהם, שהולך להיות "מספר אחת" לא יקבל שום כניסות אם הם ידרשו כסף בעבור תוכן, כל התוכן שלהם מאתרים אחרים בכל מקרה ויש הרבה אתרים אחרים שאפשר להשיג בהם את אותו תוכן. יש מספיק מקומות חלופיים שמציעים את מה שהם מציעים ואפילו בשירות יותר טוב ובפחות עלויות (אם בכלל), ולפי מה שנראה לי ולפי התגובות על הכתבה, לא נראה לי שהם הולכים להרוויח מזה משהו. אבל מה, זה מפחיד שחברה כמו מייקרוסופט אומרת כזה דבר, זה יכול להשפיע על אתריי תוכן אחרים או על ספקים אחרים ואולי באמת יהיה סוף עידן ה"חינם" באינטרנט.

למעלה