מייק גולדברג והתעלומה.......

משXXX

New member
מייק גולדברג והתעלומה.......

מתחילות לצוץ שמועות שגולדי נעדר מUFC 155 עקב כניסה לגמילה מסמים ,אני יודע שהרוב פה לא אוהבים אותו אבל אני דווקא כן ומקווה שיחזור (בשבילי הקול שלו לגמרי מזוהה עם הUFC כמו לני הארדנט בפרייד )

PersonaNonGrata

New member
קצת הזוי...

אם הייתי צריך להמר מי מהצמד יכנס לגמילה מסמים הייתי שם את כל חשבון הבנק שלי על רוגן ובחיים לא חושב על גולדברג...מה שכן זה אולי מסביר חלק מהיציאות המוזרות שלו:"Travis Lutter He's like the Michael Jordan of Brazilian Jiu-Jitsu"..אם אתה על סמים קשים אני מניח שיש היגיון במשפט הזה...
אני לא אומר שסמים זה מגניב או משהו אבל אם השמועות האלה באמת נכונות אולי זה יעזור לו לשבור את התדמית הכלכך מרובעת שלו...

Luke R

New member
רוגן לא נוגע בדברים כאלה.

הוא פריק של אורח חיים בריא, ולא עושה שום דבר ממכר, או כימי, רק גראס, וסמים פסיכדליים.

danielmo1

New member
סמים פסיכודליים הם לרוב סמים כימיים

גם פטריות (וכל הנובע מהתחום הזה) בד"כ עוברים שינוי כימי והם לא בהכרח טבעיים.

danielmo1

New member
אמת

הפטרייה כמו שאתה רואה אותה בטבע (פטרייה הלוצינוגנית) לא מגיעה באופן טבעי במצב אכילה.

החומר הפעיל בפטרייה ששכחתי את שמו פועל באותה צורה כמו LSD אבל זה לא אומר שהוא עובד באופן טבעי כי צריך להכשיר את הפטריה שתהיה במינון המתאים לבני אדם (יש סוגי סמים טבעיים שמסוכן לקחת בגלל המינון הגבוה שלהם)

Luke R

New member
פתח את ה-GIF

לא שאלתי ברצינות

את רוב הפטריות אוכלים במצבן הטבעי (רק מייבשים קצת או חולטים)
זה כ"כ זול ופשוט שממש לא כלכלי להעביר אותן תהליך כלשהו.
כמובן שרצוי לדעת כמה כדאי לאכול (סמוך על רוגן שהוא יודע)

moriarty

New member
טבעי זה לא בהכרח בריא

פיטריות הזיה יכולות לגרום נזק כבד מאד לטווח ארוך, גם ללא שינוי כימי.

danielmo1

New member
לכן הן עוברות שינוי מסויים כדי להתאים את

עוצמת החומר הפעיל בפטרייה

ברור שאפשר לאכול את הפטרייה באופן טבעי ולנסות לצאת מזה באופן עצמאי, אני לא מאמין שזה אפשרי בצורה תקינה (ויש מספיק הוכחות)

למעלה