"מייק" - הצגה חדשה בכיכובה של מיה.

LEEkm

New member
"מייק" - הצגה חדשה בכיכובה של מיה.../images/Emo128.gif

אני הולכת היום לבכורה של המחזמר "מייק", שמספר על חייו של מייק בראנט, הזמר הצרפתי המפורסם. דן שפירא ישחק את מייק, ולא אחרת מאשר מיה שלנו תשחק את אהובתו

LEEkm

New member
מדהים../images/Emo99.gifומומלץ בחום כמובן.

היה ארוך מאוד, אבל לרגע לא השתעממתי. דן שפירא שמשחק את מייק היה נפלא, ממש אהבתי אותו. ויונה אליאן קשת, כרגיל, הפגינה כישורי משחק מדהימים. מיה לא הופיעה הרבה, בתחילת ההצגה כמעט שלא ראו אותה, רק אחרי ההפסקה היא החלה להראות יותר- אבל הייתה מדהימה. היא שרה שני משפטים וזה היה נורא כיף לשמוע אותה, לא שמעתי אותה שרה מאז שהיא התארחה בתוכנית של "מה קשור".
וכמובן שהיא מוכשרת בטירוף ואפשר לראות את זה אפילו בלי שהיא בתפקיד ראשי. אחרי ההצגה, באופן מאוד מפתיע(
) חיכיתי לה מחוץ לחדר אומנים. בגלל שזו הייתה הבכורה לקח הרבה זמן - הם עשו הרמת כוסית, בירכו וכו'. אחרי כמה זמן מיה יצאה (עם החבר החתייייך ואיזה ידיד אומשהו, שהיה לי נורא מוכר ולא הצלחתי להזכר מאיפה) והייתה קצת בשוק שחיכיתי כל הזמן הזהXD דברנו, התחבקנו, כרגיל. מדהימה!!
כדאי ללכת לפני שהיא תעלם, היא רזה באופן מטריד

spukipuki

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo203.gif

שמחה שנהנית!
אני בחיים לא לך לחכות לשחקנים XD אני לי אומץ!

LEEkm

New member
את רצינית?!../images/Emo2.gif

זה הכי כיף
אם עושים את זה בטעם טוב ולא מציקים כמובן. (יש את המטרידים עם המיליון מתנות, חתימות, תמונות וזה. עם השנים לומדים לעשות את זה כמו שצריך
)

spukipuki

New member
XDDD../images/Emo203.gif

אני פשוט בוהה עד שהם נעלמים.. מתלהבת למשך איזה שבוע ככה וזהו
אין לי אומץ לגשת... היה לי מפגש פורום עם מאיה רוטמן, וכולם הצטלמו איתה.. ואם חברה שלי לא הייתה דוחפת אותי אליה לא הייתי ניגשת
כנ"ל לגבי המפגש פורום עם מארינה- היא חתמה לי אחרונה כי לא היה לי נעים לדחוף את עצמי XDDD

למעלה