מייתר

יניב10

New member
מייתר

מה ההבדל בין מורן למייתר ? ואל תגידו שאין כי יש!

מזלט

New member
פתרון

אם איני טועה, האתר שצירפתי לינק (אם זה עבד) מכיל את המידע שאתה חושק.

ZC18

New member
מיקום היחידות...

מיתר בצפון מורן בדרום זה ההבדל

יניב10

New member
תגובה

אני יודע שבמורן עושים קורס צניחה ובמייתר לא עושים(עד כמה שראיתי) למה?

liorle1

New member
יש להם מסלול זהה לחלוטין.

החלוקה ליחידות מתבצעת רק לאחר סיום המסלול. כך שכולם עושים קורס צניחה.

יניב10

New member
תגובה

חבר שלי סמל במיתר. ואין לו סיכה של קורס צניחה. יתכן שהוא עוד לא סיים את המסלול למרות שיש לו סיכה של מיתר?

liorle1

New member
אם הוא סמל אז הוא כבר...

הרבה אחרי סוף מסלול. אבל אם יש לך חבר שם למה אתה צריך לשאול שאלות בפורום על היחידות?

Dr.Drek

New member
הבהרות

1.אין כבר קורס צניחה למורן או למיתר. 2.כן המסלול זהה לשניהם ואין בסופו קורס צניחה (פעם היה...היה ואין). 3.החלוקה נעשית בסוף המסלול. 4.מיתר בצפון מורן בדרום. 5.יאללה בי!

Dr.Drek

New member
אין בעיה!

לא טוף! אוגוסט 1 אה??? צעייייייייייר!!! חיחי... סתם....אני צעיר. לך עדיין אי אפשר לקרוא צעיר...באסה...

avipe

New member
מה פתאום

חבר שלי מ``פ במורן ולכן אני יודע ש 1. יש קורס צניחה 2.המסלול אכן זהה 3.אין בכלל חלוקה, מראש יודעים לאן הולכים, מהבחינה הזאת אין קשר בין היחידות. 4.צפון דרום נכון 5. יאללה בייי

Dr.Drek

New member
תגובה לavipe

אבי יקר...אני מניח שאתה יודע כל זאת על סמך המ``פ חברך...אך עם זאת אתה חסר ידע בנושא ועדיף שתשאל אותו יותר כי: 1.אין קורס צניחה. לחברך המ``פ היה כי מן הסתם מרץ 98 היו המחזור האחרון שצנחו...וכיון שאם הוא מ``פ כלומר שהוא בוודאי סגן....כלומר שבוודאי שהוא מרץ 97 או לפני...כך שברור שהוא צנח ולכן יש לו כנפ``ץ דבר שאני מניח שהסתמכת עליו. תשאל אותו ותיווכח שהיום כבר לא צונחים. 2.המסלול זהה למורן ומיתר אך לא לחלוקה הפנימית. 3.לא כולם יודעים מראש....חלק יודעים בתחילת המסלול וחלק בסופו. 4.:) 5.יאללה ביי!!!

יניב10

New member
תגובה

כנראה שאתה לא יודע מה הכוונה לסודי הוא כמו בונקר הוא לא מספר כלום לא על המסלול ולא על מה עושים פשוט כלום

liorle1

New member
אולי פשוט תעשו שיחת ועידה?

בין כל ``המקורות`` שלכם במורן/מיתר? אגב, מישהו יודע אם הם כבר עברו לטילים ע``ג האמרים או שעדיין תקועים איתם על מגחי``ם ונגמשי``ם כמו פעם?

למעלה