מיי כמיקל רומנס- הביוגרפיה

Rose131

New member
מיי כמיקל רומנס- הביוגרפיה

אוקי, ניסיתי לחפור כמה שפחות כי אני חושבת שהתוכן זה מה שמשנה ולא האורך שלו. אז ארמ. מקווה שתקראו וכזה. ועוד הערה- רבע מהדברים פה[בעיקר העובדות על חברי הלהקה] לקוחים מעבודה שעשיתי עליהם לפני שנה וחצי. אז אני לא בטוחה עד כמה הכל מדוייק, אבל נגיד שזה כן
here we go; מיי כמיקל רומנס, או בקיצור MCR, היא להקת רוק[בואו לא ניכנס לויכוחים על אימו] מניו ג'רזי. ג'רארד[הסולן] ומאט[המתופף הקודם] יצרו אותה בערך שבוע אחרי אירועי ה11 בספטמבר[2001], ואחרי זה- ריי[גיטרה מובילה] ,פראנק[גיטרת ליווי] ומייקי[בסיסט] הצטרפו. בעיקרון ג'רארד יצר קשר עם מאט בגלל אירועי ספטמבר- הוא עבד בחנות קומיקס קרובה למגדלי התאומים וראה את הכל, וזה השפיע עליו נורא והוא אמר לעצמו משהו כמו "פאק, מה אני עושה עם החיים שלי? אני צריך להשפיע על משהו, להשאיר חותם, משהו" או משהו כזה. ואז נוצרה הלהקה. או ההתחלה שלה לפחות. שם הלהקה בא מהספר "שלוש אגדות של רומן כימיקלי" ["Three Tales of Chemical Romance"] שנכתב ע"י אירבין וולש[Irvine Welsh]. מי שחשב על הרעיון לשם היה מייקי בזמן שעבד בחנות ספרים בניו ג'רזי. [בעיקרון שם הלהקה בא לפני הלהקה עצמהXD ג'רארד אמר בצחוק בדיוידי שרק בגלל שהשם היה כ"כ גאוני הם היו חייבים להקים להקה בשם הזה]

Rose131

New member
../images/Emo41.gifהאלבום הראשון../images/Emo41.gif

האלבום הראשון של MCR שוחרר ב23.7.02 ושמו הוא "I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love". האלבום הוקלט בחברת התקליטים הקטנה והעצמאית- Eyeball Records. הוא כולל 11 טראקים כשהראשון שבהם הוא אינסטרומנטלי. הקליפים שיצאו מהאלבום-
Honey, This Mirror Isn't Big Enough For The Both Of Us
Vampires Will Never Hurt You הסינגלים שיצאו בלי קליפים-
Headfirst For Halos
Our Lady Of Sorrows סתם עובדה משעשעת- בדיוידי הם מספרים שה'אולם הקלטות' שלהם היה כ"כ זול ועצמאי, שבכל פעם שהאמא של הנער שניהל אותו התחילה לשאוב אבק בקומה למעלה הם היו צריכים להפסיק להקליט
עטיפת האלבום

../images/Emo216.gifחחח. הקטע עם השואב אבק../images/Emo6.gif

אני מכירה את כל זה בעל פה מהDVD שלהם

Rose131

New member
../images/Emo41.gifהאלבום השני../images/Emo41.gif

האלבום השני של MCR שוחרר ב8.6.04 ושמו הוא "Three Cheers For Sweet Revenge". האלבום הוקלט בחברת התקלטים הלא ממש קטנה- Reprise. הוא כולל 13 טראקים כשהשמיני הוא ברובו אינסטרומנטלי. ביפן יצא טראק בונוס שאנחנו קיבלנו רק בדיוידי. הקליפים שיצאו מהאלבום-
I'm Not Okey(I Promise)
Helena
The Ghost Of You הסינגלים שיצאו בלי קליפים-
Thank You For The Venom אחרי הקלטת האלבום, המתופף הראשון- מאט- עזב מסיבה לא ידועה ולאחר זמן מה הוחלף ע"י בוב ברייאר, המתופף עד היום. סתם עובדה חביבה- ברט מקראקן, הסולן של דה יוזד שהיה באותו הזמן חבר די טוב של ג'רארד עשה חלק מקולות הרקע לאחד השירים בדיסק- You Know What They Do To Guys Like Us In Prison עטיפת האלבום שאותה ד"א, צייר ג'רארד

Rose131

New member
Okay*../images/Emo122.gif. טוב שלא עברתי על זה חמש פעמים

בלי לשים לב

litaf1

New member
לול! לא ידעתי שברט עשה קולות רקע!!

בוב
למרות שאהבתי את מאט... הוא היה מצחיק. אבל שוב. אין על בוב (
)

Rose131

New member
../images/Emo41.gifהDVD../images/Emo41.gif

DVD בשם Life On The Murder Scene שוחרר ב21.3.06. הוא כולל שני חלקים- חלק ראשון שהוא יומן וידאו של משהו כמו 3 שעות על הלהקה מימי הקמתה ועד היום. חפירות, בקיצור. אבל זה משעשע וכיף לראות. החלק השני זה בעצם קטעים קטעים מהופעות, סשנים באולפן, הוידאוים מהאלבום השני של הלהקה, הmaking של הוידאוים וכו'. עוד עובדה מוזרה- השיר I don't love you מופיע בדיוידי!XD גרסה ממש ממש מוקדמת שלו ולקחו לי כמה וכמה שניות כדי לקלוט את זה, אבל מופיע.[ריי מנגן וג'רארד שר] עטיפת הדיוידי שהיא בעצם שיחזור הציור של האלבום השני, רק בצילום

Rose131

New member
../images/Emo41.gifהאלבום השלישי../images/Emo41.gif

האלבום השלישי של MCR שוחרר ב24.10.2006 ושמו הוא "The Black Parade". גם האלבום הזה הוקלט בחברה Reprise ויש לו 14 טראקים[כולל אחד נסתר] ושלושה ביסיידים. האלבום הזה הוא כביכול אלבום יותר בוגר שמושפע מיצירות גדולות[אמא שלי הזדעזעה וצעקה שThe End, השיר הראשון באלבום, הוא גניבה בלי בושה מדיוויד בואי ושהם חצופים.] מושפע, גנוב, מילא. הוא גם משלב פסנתר
לדיסק הזה כל הזמן יוצאים קליפים!
והנה הם:
Welcome To The Black Parade
Famous Last Words
I Don't Love You
Teenagers ובקרוב גם
Mama, שהוקלט ד"א עם קולות רקע של לייזה מנלי, וההורים של ג'רארד ופראנקי. [הרגע קראתי בויקיפדיה שהוא משוחרר היום
12.11
מישהו ראה משהו?] והוא צריך להיות מבויים ע"י ג'רארד או משהו. הממ
עטיפת הדיסק בגרסה הלבנה[יש לבנה ושחורה]

Lyla Bellamy

New member
האלבום הכי טוב שלהם עד כה ...

ממש התחלתי להעריך אותם באלבום הזה , ממש הזכיר לי את החומה , הוא היה מקורי (טוב לא מקורי אבל מושפע בצורה טובה )ופשוט מעולה , כל שיר יכול לצאת כסינגל . ממש התבאסתי שלא נתנו להם הערכה נגיד בגראמי , אבל לא , רק בגלל שהם אימו אז לא מתייחסים אליהם ברצינות ... איזה מוזר זה שהם עשו שיר עם לייזה מינלי חחח היא מזה משוגעת ... מחכה לmama שלא כל כך אהבתי האמת .. ובאמת הם הוציאו יותר מדי סינגלים

../images/Emo216.gif../images/Emo45.gif כ"כ..

לא שמעתי עליהם, או אותם עד צאת האלבום השלישי שממש סחף אותי... דווקא שיוציאו את מאמא, הוא גאוני. וזהוXD.

Rose131

New member
../images/Emo41.gifג'רארד וואי../images/Emo41.gif

ג'רארד ארתור וואי נולד ב-9.4.1977 בניוארק, ניו ג'רזי. תפקיד בלהקה- סולן. עובדות:
צבעים אהובים- שחור ואדום
הוא מפחד ממחטים ובגלל זה אין לו שום פירסינגים או קעקועים
הוא אוהב קומיקס וציורים, ולאחרונה יצאה לו חוברת קומיקס בשם The Umbrella Academy
הוא היה מכור לאלכוהול לכמה שנים. כשזה הגיע למצב שזה כבר לא היה רק אלכוהול, אלא גם סמים, הוא תפס את עצמו בידיים והתנקה עד היום.
הוא מעשן
הוא אומר שהיה ילד מאוד סגור ושקט בתיכון
לפני שנה וחצי-שנתיים הוא היה אומר שהוא שונא את זה שמעריצות רק מסתכלות עליו ולא מקשיבות למסרים בשירים שלו, אני חושבת שהוא גם קרע פעם פוסטר שלו בהופעה כדי להמחיש את זה. או שזה רק בגדר שמועה. קיצור, אני לא יודעת עד כמה זה עדיין נכון=\\
בשלישי בספטמבר השנה, ג'רארד התחתן עם בסיסטית של להקה בשם Mindless Self Indulgence, שקוראים לה לינ-זי. אחד הדברים המוזרים, באמאשלי

MyUsedRomance

New member
קריעת הפוסטר זה נכון../images/Emo6.gif../images/Emo135.gif

ראיתי באיזה הופעה
ן-MSI
סורי אבל אני ממש אוהבת אותם

Rose131

New member
תמצאי לינק באמאשלךXD

ומה סורי. אין לי שום דבר נגדם או נגד הבסיסטית. זה סתם מוזר כי הוא היה מאורס לאיזה מישהי במשך די הרבה זמן, הם נפרדו, ופוף הוא מתחתן עם מישהי אחרת

MyUsedRomance

New member
טוב,../images/Emo135.gif

זה החיים שלו
מצידי שיתחתן עם פראנק (
) נו טוב זה לא ברצינות
אבל בתכלס? אוהב אותה? שיתחתנו
ואין לי כוח
תחפשי לבד

Rose131

New member
../images/Emo41.gifפראנק איירו../images/Emo41.gif

פראנק אנתוני איירו נולד ב31.10.1981[ווהו האלווין!], בניו ג'רזי. תפקיד בלהקה- גיטרת ליווי עובדות:
צבע אהוב- ארגמן[
]
הוא פאקינג נמוך- 165 סנטימטר. אני יותר גבוההXD
הספר האהוב עליו זה הארי פוטר
הוא מנגן גיטרה מאז שהיה בן 11
הסרטים האהובים עליו זה "הסיוט שלפני חג המולד" ו"ראשמור". ובכלל, הוא אוהב נורא את טים בארטון ואפילו יש לו ביוגרפיה חתומה על-ידו. מעניין איך הוא השיגXD
ההורים שלו גרושים
גם אבא שלו וגם סבא שלו היו מוזיקאים, ושניהם היו נגד הקריירה שלו והפרישה שלו מהתיכון כי לא רצו שיחייה חיי אמן עני וכל זה.
לפני MCR לפראנק הייתה להקה שקראו לה Pency Prep והוא היה שם הסולן ונגן הגיטרה.
בימים אלו הוא סולן של עוד להקה- LEATHERMOUTH.
אני חושבת שהוא אמור להיות מאורס נכון לימים אלו, אבל אני לא יודעת מה הולך עם זה. כאילו, הם היו כבר אמורים להתחתן, לא?
הוא החבר הכי צעיר בלהקה

M a a y a n K

New member
אתן בטוחות שהם לא התחתנו?

אני כמעט בטוחה שראיתי תעודת נישואים שלהם איפשהו...

למעלה