מיי כמיקל רומנס- הביוגרפיה
אוקי, ניסיתי לחפור כמה שפחות כי אני חושבת שהתוכן זה מה שמשנה ולא האורך שלו. אז ארמ. מקווה שתקראו וכזה. ועוד הערה- רבע מהדברים פה[בעיקר העובדות על חברי הלהקה] לקוחים מעבודה שעשיתי עליהם לפני שנה וחצי. אז אני לא בטוחה עד כמה הכל מדוייק, אבל נגיד שזה כן
here we go; מיי כמיקל רומנס, או בקיצור MCR, היא להקת רוק[בואו לא ניכנס לויכוחים על אימו] מניו ג'רזי. ג'רארד[הסולן] ומאט[המתופף הקודם] יצרו אותה בערך שבוע אחרי אירועי ה11 בספטמבר[2001], ואחרי זה- ריי[גיטרה מובילה] ,פראנק[גיטרת ליווי] ומייקי[בסיסט] הצטרפו. בעיקרון ג'רארד יצר קשר עם מאט בגלל אירועי ספטמבר- הוא עבד בחנות קומיקס קרובה למגדלי התאומים וראה את הכל, וזה השפיע עליו נורא והוא אמר לעצמו משהו כמו "פאק, מה אני עושה עם החיים שלי? אני צריך להשפיע על משהו, להשאיר חותם, משהו" או משהו כזה. ואז נוצרה הלהקה. או ההתחלה שלה לפחות. שם הלהקה בא מהספר "שלוש אגדות של רומן כימיקלי" ["Three Tales of Chemical Romance"] שנכתב ע"י אירבין וולש[Irvine Welsh]. מי שחשב על הרעיון לשם היה מייקי בזמן שעבד בחנות ספרים בניו ג'רזי. [בעיקרון שם הלהקה בא לפני הלהקה עצמהXD ג'רארד אמר בצחוק בדיוידי שרק בגלל שהשם היה כ"כ גאוני הם היו חייבים להקים להקה בשם הזה]
אוקי, ניסיתי לחפור כמה שפחות כי אני חושבת שהתוכן זה מה שמשנה ולא האורך שלו. אז ארמ. מקווה שתקראו וכזה. ועוד הערה- רבע מהדברים פה[בעיקר העובדות על חברי הלהקה] לקוחים מעבודה שעשיתי עליהם לפני שנה וחצי. אז אני לא בטוחה עד כמה הכל מדוייק, אבל נגיד שזה כן