מיכאלה

DaSi ON LsD

New member
מיכאלה ../images/Emo44.gif

ראיתם? עם כל ההפקה שעשו לזה חשבתי שיהיה לפחות -טיפה- מעניין

זה מעניין רק שניר(ו)(רענן)מופיע../images/Emo70.gif

אבל זאת תוכנית דווקא דיי נחמדה... בטח עוד תשתפר בהמשך

ברברונת

New member
ומממ. זה די משעמם

אולי אני פשוט עושה השוואה אוטומטית בראש למשחק החיים? אולי אבל זה משו באווירה. זה כזה.. אוף, לא יודעת

יס זה לא ../images/Emo5.gif אלא _ _ _ דיגיטל..אבל

לא נריב על זה...ולא אני לא יודעת והאמת שגם לא ממש מעניין אותי
אולי אני יראה כמה פרקים בגלל נינט ולא יותר מזה....

יס זה גם פסולת

כל פעם שמטפטף קצת גשם אין קליטה וכשנושבת רוח גם אין קליטה ובסוף בקיץ הצלחת נמסה וזהו ו-60% מהתוכניות שם מצחינות כמו אלה שבכבלים אם לא יותר

../images/Emo3.gifבמתב היו לי בפרק של פינת אור או

מורדים לפחות 5 תקיעות וביס יש אולי פעם בחודש תקיעה פיצית אחת...

אלא שאינני מת"בניקית,אני בערוצי זהב

(דיגיטל) ולמרות שלאחרונה כולן התאחדו ל-HOT (כמה ישראלי מצידן), ערוצי זהב תמיד היתה ותמיד תהיה חברת הכבלים מספר 1 בישראל. לי זה מעולם לא נתקע, לעולם לא יתקע, ואם זה אי פעם יתקע זה יסבול את נחת זרועי ב-7 חלקים. באהבה, בידידות ובשיא העדינות, דנה

מיכאלה

פסולת משמימה, יכולת משחק ששואפת ל-0, עלילה בלתי יצירתית בעליל כמו תפאורה של טקס יום השואה וחסרת מעוף כמו עוף במקדונלד'ס. המעלה היחידה בחיקוי העלוב הזה היא שזה דובר עברית,אלא שגם היא רוויה בקללות וגידופים (ע"ע אסי השרלילה שכל מילה שניה שלה זה "כלב"). וכמו שהזכרתי בתחילת ההודעה, מרוב שהמשחק קלוקל נדמה שהשחקנים קוראים את הטקסט מכף היד שלהם, וגם זה באנאלפביתיות יתרה. חרטאאא! ודווקא אני לרוב מחובבי התעשיה הישראלית בכל תחומיה, חבל שזו קלוקלת כל-כך. אוי, אלוהים, איזו סידרה פתטית ומעאפנה!

K i n G i

New member
לא ראיתי עדיין....

ראיתי רק את סצינת הניסיון-אונס... אבל זו טלנובלה גרועה. חוץ מזה שתמיד הטלנובלות של ערוץ 3 מתחילות גרוע, ועם הזמן משתבחות וממכרות. מה כן, השיר נושא של הטלנובלה, "לעוף", הוא אחלה שיר.

HoNey Girl1

New member
לצערי יש לי יאס!

מישהו יודע אם אפשר לראות את זה באינטרנט?????

למעלה