מיכאל ויק ואטלנטה

mail man

New member
מיכאל ויק ואטלנטה

הQB חוזר מפציעה של שנה וחצי. מישו מאמין שהוא יתן הופעת בכורה מחודשת מדהימה מול הניינרס?

gadotmi

New member
אטלנטה - 49ers

אני מסכים שלאחר העדרות כל כך ארוכה קשה להפגין יכולת גבוהה, אבל כיוון שהיריבה (האהובה) במצב כל כך נחות - אז אין כבר למה לצפות. הלוואי ואתבדה והנינרס יפגינו משחק שלא מהעולם הזה, אבל כיוון שאנחנו לא אופטימים חסרי תקנה - כנראה שנתבדה (כמו שכל אוהבי האדום-זהוב התרגלו בשנתיים האחרונות..)

Ilya T

New member
איך הגעת לשנה וחצי ../images/Emo12.gif

הבן אדם נפצע לפני תחילת העונה הקודמת, והספיק לחזור לארבעה משחקים בסוף העונה שעברה... בכל מקרה מדברים על זה שהתפוקה שלו תרד לא בגלל הפציעה שהחלימה די טוב, אלה בגלל המאמן החדש ושיטת ה- West Coast Offense. אני אישית מאמין גדול בויק גם כ-QB מוסר, לדעתי יהיו לו קשיים בהתחלה אבל בסוף הוא יסתגל ונראה את אטלנטה בפליאוף.

gadotmi

New member
מייקל ויק

לגבי אטלנטה אין לי ויכוח איתך, יתכן מאוד והם יצליחו. הבעיה שלי היא עם ה 49ers....... מה לעשות....

Yo-man

New member
כמו כלום !!!

כמו שנאמר לפני - הכל תלוי בתוכנית המשחק ובכמה יגבילו אותו. אבל לדעתי עם ההיעדרות, אין ל-SF כלים לשמור עליו מספיק, ולשמר הגנה סבירה. אסור לשכוח שחוץ מיכולת ריצה של רץ-אחורי מהיר וחמקמק יש לו גם יד מדוייקת וחזקה. He is the perfect wepon

puppi

New member
אני לא מסכים

דווקא מבחינת הגנה הנינרס במצב סביר. יש להם את אחת מחוליות הליין בקרים המהירים בליגה, ובכלל יש להם הגנה טובה (עם מעט חולשה בסקנדרי) הבעיה העיקרית של הנינרס היא איך תיראה ההתקפה - אחרי שארבעת שחקני המפתח משנה שעברה עזבו. ההגנה של הנינרס דורגה גבוה שנה שעברה והיא לא נחלשה. להפך הצעירים צברו ניסיון. נכון שפיטרסון כמעט לא התאמן איתם - אבל הוא מספיק מוכשר גם כך. אני חושב שהניינרס הולכים להפתיע.

gadotmi

New member
49ers

נכון מאוד - הגנה סבירה, אבל זה כמעט כל מה שיש להם. הלוואי והתוצאה של המשחק הזה תוכיח שאתה צודק (לגבי ההפתעה אני מתכוון...).

Yo-man

New member
לא אמרתי בכלל שאטלנטה ינצחו

אני כמעט בטוח שכן, אבל הנקודה עליה אני עניתי היא האם מייקל ויק חוזר לעצמו או שהוא צריך עוד כמה משחקים להתחמם - ולדעתי (SF, ניו-יורק או גרין-ביי) מייקל הולך לפתוח לכולם את ההגנות (אם להשתמש במילים יפות). ואולי אני טועה ? עוד 12 שעות נדע

puppi

New member
OK

הנקודה שלי היא שלניינרס יש את ההגנה שאולי יכולה להתמודד היכ טוב עם ויק. החיסרון שלה זה ב"נפח" הם יחסית קטנים - אבל מהירות זה הנשק. וזה אולי הפיתרון היחיד לויק

Reshefgarcia

New member
התרופה ל...

מייקלויקאוזיס כמו שאני קורא לזה היא פשוטה מאוד... צריך PASS RUSH עצבני ביותר...הרבה,ולעיתים קרובות... נכון,ויק יכול לשרוף הגנות הרבה יותר מסתם QB ממוצע,בגלל המהירות שלו,אבל הסוד לעצירת כל ה QB המהירים היה למוטט סביבם את הכיס,ולהכריח אותם לרוץ לאן שההגנה רוצה! שהם ירוצו,רק שם נכנסים LB'S טובים לעניין,בלעצור את ה QB ברגע שהוא החליט לברוח מה RUSH... נכון לסן פרנסיסקו יש LB טובים...הבעיה שלהם היא בליצור את ה RUSH הראשוני שיבריח את ויק מהכיס שלו... הרי כל QB...ואני מתכוון לכל אחד נהיה QB פחות טוב כאשר מכריחים אותו לרוץ מאשר כשהוא בוחר לרוץ... תסתכלו על סטיב יאנג,ג'ון אלווי ומרק ברונל בעונותיו הראשונות... אף אחד מהם לא היה מהיר כמו ויק,ולפחות לשניים (יאנג ואלווי) יש זרוע מדוייקת וטובה יותר משל ויק... והם,טובים ככל שהיו,נהיו פחות טובים כאשר הכריחו אותם לברוח... כנ"ל לגבי ויק... אז נכון,להגנה יהיה קצת יותר קשה לתפוס אותו,אבל הפואנטה היא,שאסור להשאיר לו את הבחירה של מתי לקחת את הרגליים ולעוף מה POCKET.. ככה,בטוח שאי אפשר לנצח אותם... כי,כמה שאני שונא להודות בזה,הבן אדם פנומן.. אם ישאר בריא וילמד ל"גדול" הוא יכול לעשות לפוטבול מה שג'ורדן עשה לכדורסל...לעשות אותו ספורט של "היילייטס"... וזהו... סוף הנאום...

ranatz

New member
הניינרס

אני חושב שמייקל ויק הוא די OVERATED ויש לו הרבה מה להוכיח העונה, אבל בתור אוהד ניינרס הוא לא ממש מעניין אותי. יותר חשוב לי מה יהיה עם הניינרס שהולכים ומידרדרים ומתי יעיפו את דניס אריקסון האוויל שהורס כל חלקה טובה בקבוצה.מתי יחזרו ימי הזוהר של הקבוצה הכי מלהיבה בליגה?

למעלה