התרופה ל...
מייקלויקאוזיס כמו שאני קורא לזה היא פשוטה מאוד... צריך PASS RUSH עצבני ביותר...הרבה,ולעיתים קרובות... נכון,ויק יכול לשרוף הגנות הרבה יותר מסתם QB ממוצע,בגלל המהירות שלו,אבל הסוד לעצירת כל ה QB המהירים היה למוטט סביבם את הכיס,ולהכריח אותם לרוץ לאן שההגנה רוצה! שהם ירוצו,רק שם נכנסים LB'S טובים לעניין,בלעצור את ה QB ברגע שהוא החליט לברוח מה RUSH... נכון לסן פרנסיסקו יש LB טובים...הבעיה שלהם היא בליצור את ה RUSH הראשוני שיבריח את ויק מהכיס שלו... הרי כל QB...ואני מתכוון לכל אחד נהיה QB פחות טוב כאשר מכריחים אותו לרוץ מאשר כשהוא בוחר לרוץ... תסתכלו על סטיב יאנג,ג'ון אלווי ומרק ברונל בעונותיו הראשונות... אף אחד מהם לא היה מהיר כמו ויק,ולפחות לשניים (יאנג ואלווי) יש זרוע מדוייקת וטובה יותר משל ויק... והם,טובים ככל שהיו,נהיו פחות טובים כאשר הכריחו אותם לברוח... כנ"ל לגבי ויק... אז נכון,להגנה יהיה קצת יותר קשה לתפוס אותו,אבל הפואנטה היא,שאסור להשאיר לו את הבחירה של מתי לקחת את הרגליים ולעוף מה POCKET.. ככה,בטוח שאי אפשר לנצח אותם... כי,כמה שאני שונא להודות בזה,הבן אדם פנומן.. אם ישאר בריא וילמד ל"גדול" הוא יכול לעשות לפוטבול מה שג'ורדן עשה לכדורסל...לעשות אותו ספורט של "היילייטס"... וזהו... סוף הנאום...