מיכירם ויטמינים :ORAL DROPS POLYVIT 10 ML

מיכירם ויטמינים :ORAL DROPS POLYVIT 10 ML

רופאת קופת החולים נתנה לי מרשם לויטמינים אלה ואמרה שנותנים אותם גם לפגים - בגלל שלבני בן ה-7 יש הפרעות אכילה ולא אוכל בשר ירקות או פירות האם אתם מכירים ממליצים?

JacobSk

New member
שלאיזה חברה המוצר הזה? עד כמה הןא היפואלרג?

כי בק"ח נותנים המלצות על מוצרים שקופה משווקת!

לא מומלץ לדעתי

אני מדגישה שוב שאני לא רופאה. קודם כול, אני לא חסידה של מולטי ויטמינים באופן כללי. עדיף לענות על חוסרים באופן ספציפי. שנית, המוצר מכיל ברזל (לא מומלץ לאוטיסטיים, מתכת כבדה לכל דבר ועניין). כתוב "וטמין A" - לא ברור איזה. החומרים הלא פעילים ברשימה: סורביטול 70%, פרופילן גליקול, סודיום הידרוקסיד, חומצה סורבית, סודיום סכרין, טעם פטל, טעם תפוז, טווין 80 ומים מטוהרים. מתוך הרשימה הזו המים הם בסדר... סתאאאם. נעבור פריט פריט: סורביטול - סוכר אלכוהול. לאלה יש נטייה לעודד צמיחת שמרי מעיים. פרופילן גליקול - סוג של אלכוהול, נחשב לבעל רעילות נמוכה מאוד. סודיום הידרוקסיד - חומר רעיל מאוד וחזק מאוד, משמש בתעשיית הסבון והצבע. אני לא כל כך מבינה מה הוא עושה בתוך מוצר לאכילה. חומצה סורבית - חומר משמר טבעי. לא נורא. סודיום סכרין - תלוי אם את חושבת כמו אליין גוטשייל שסכרין זה לא מסרטן. אני לא בטוחה כל כך. טעמים שונים - אם לא מצויין שהם טבעיים, הם כנראה סינתטיים ועלולים להיות עשויים מתוצרי לוואי של נפט. לא מומלץ. טווין 80 = פוליסורבט 80 = כימיקל סינתטי, סוג של אמולסיפייר (חומר שמסייע לערבב נוזלים ושומנים). בנוסף לכך, אין לי מושג מאין הוויטמינים הגיעו, אם הם טבעיים או סינתטיים. זו נקודה קריטית לדעתי כשקונים תוספים. בקיצור, אם כבר התחלת לתת והילד לא מגיב רע - סבבה. אני אישית לא הייתי נותנת את זה. אם כבר מולטי ויטמין, אז אחד מאלה שהרכיבו ביצרן אמין במיוחד בשביל ילדים אוטיסטיים.

ושכחתי להזכיר את הג'ינסנג

אני זוכרת שקראתי שזה לא מומלץ לילדינו, לא זוכרת אם אצל קאטלר או וויליס. בכל מקרה עם צמחי מרפא כמו ג'ינסנג יש להיזהר ולקחת רק בפיקוח של הרבולוג מוסמך - אלה תרופות לכל דבר ועניין.

אני יכולה להמליץ על עבודה עם מלווה...

והתאמה של תוכנית אישית לילד לפי צרכיו. אבל אם את מעוניינת דווקא במולטי ויטמין, פני ליעקב. הוא מוכר מולטי ויטמינים של חברות שרופאי DAN! עובדים איתם.

!|../images/Emo35.gif האם לריכת ויטמין זה עלולה לעודד PDD?

הרופא שלנו נתן אותו לבני מגיל 3 חודשים במקום A+D בכמות פי-4 מהמומלץ על ידי היצרן. האם יכול להיות שה-PDD שלו יצא מהכח לפועל בגלל זה????? לא שהתשובה תעזור לי... או שכן: יש לי עוד ילד שהפסקתי לתת לו פוליויט בגלל השילשולים שלו, ובדיוק חשבתי אולי צריך לחזור לתת.

רוב הסיכויים שלא

ממש לא סביר. PDD זה לא משהו שקרה בגלל ויטמין שאת נתת. PDD זה כנראה שילוב של גנטיקה וסביבה מורעלת ברמות הרבה יותר גבוהות ממה שהוויטמין הזה יכול להיות. המלצות היצרנים הן מאוד מאוד מאוד שמרניות. בדרך כלל הן למנות לא יעילות בעליל
. לגבי הילד השני - אם הוא מגיב לא טוב לפוליויט, למה לחזור ולתת לו? יש אלטרנטיבות יותר טובות.

למעלה