לא מומלץ לדעתי
אני מדגישה שוב שאני לא רופאה. קודם כול, אני לא חסידה של מולטי ויטמינים באופן כללי. עדיף לענות על חוסרים באופן ספציפי. שנית, המוצר מכיל ברזל (לא מומלץ לאוטיסטיים, מתכת כבדה לכל דבר ועניין). כתוב "וטמין A" - לא ברור איזה. החומרים הלא פעילים ברשימה: סורביטול 70%, פרופילן גליקול, סודיום הידרוקסיד, חומצה סורבית, סודיום סכרין, טעם פטל, טעם תפוז, טווין 80 ומים מטוהרים. מתוך הרשימה הזו המים הם בסדר... סתאאאם. נעבור פריט פריט: סורביטול - סוכר אלכוהול. לאלה יש נטייה לעודד צמיחת שמרי מעיים. פרופילן גליקול - סוג של אלכוהול, נחשב לבעל רעילות נמוכה מאוד. סודיום הידרוקסיד - חומר רעיל מאוד וחזק מאוד, משמש בתעשיית הסבון והצבע. אני לא כל כך מבינה מה הוא עושה בתוך מוצר לאכילה. חומצה סורבית - חומר משמר טבעי. לא נורא. סודיום סכרין - תלוי אם את חושבת כמו אליין גוטשייל שסכרין זה לא מסרטן. אני לא בטוחה כל כך. טעמים שונים - אם לא מצויין שהם טבעיים, הם כנראה סינתטיים ועלולים להיות עשויים מתוצרי לוואי של נפט. לא מומלץ. טווין 80 = פוליסורבט 80 = כימיקל סינתטי, סוג של אמולסיפייר (חומר שמסייע לערבב נוזלים ושומנים). בנוסף לכך, אין לי מושג מאין הוויטמינים הגיעו, אם הם טבעיים או סינתטיים. זו נקודה קריטית לדעתי כשקונים תוספים. בקיצור, אם כבר התחלת לתת והילד לא מגיב רע - סבבה. אני אישית לא הייתי נותנת את זה. אם כבר מולטי ויטמין, אז אחד מאלה שהרכיבו ביצרן אמין במיוחד בשביל ילדים אוטיסטיים.