מיכלגד, אני חושבת שבקשת את המתכון לפני סוכות, הצריך סריקה ולא הגעתי לזה.
אז מצרפת סריקה של עמוד מהספר The Bouchon Bakery, ממנו לקחתי את המתכון לבצק. הכנתי את כל הכמות מאחר וצריך גם תחתית וגם שכבת כיסוי (זה לא פאי פתוח).
וקישור למתכון של Joy the baker ממנו לקחתי את המלית.
Blueberry Blackberry pie Joy the Baker
אז מצרפת סריקה של עמוד מהספר The Bouchon Bakery, ממנו לקחתי את המתכון לבצק. הכנתי את כל הכמות מאחר וצריך גם תחתית וגם שכבת כיסוי (זה לא פאי פתוח).
וקישור למתכון של Joy the baker ממנו לקחתי את המלית.
Blueberry Blackberry pie Joy the Baker