מיכלוש יקרה מאד.

Michallllllllll

New member
מיכלוש יקרה מאד.

מה גורם לך כ"כ לפחד מהתגובה שלו? את הרי מכירה אותו פחות או יותר. את מתמודדת איתו אז בטח גם בקטע הלא קל לך הזה תוכלי להתמודד.. לא ככה? אני אשמח להבין למה איך הגעת לזה שנשענים עליה תמיד.. את מפחדת מלאבד שליטה אולי? אולי את לא כ"כ רגילה ליהיות הנשענת וזה מפחיד אותך? כולנו צריכים תמיכה,זה אנושי.. רק שלפעמים זה ממש מפחיד ורק את יודעת למה.. אם היה לי אי סי הייתי שמחה מאד לדבר איתך. אין לי מחשב אני מפלאפון:(.. אני אקנה בטח כבר אחרי האשפוז פחחח.. מקוה.אש שלי מיבא במסגרת העבודה שלו גם מחשבים.. אבל אני לא בקשר עם אחים שלי חוץ מאחותי הגדולה.. את בכלל לא מכבידה. להיפך! את נקודת אור ענקית פה בפורום. לפחות בשבילי..ואת כותבת יפה ובצורה מענינת אז בכלל.. תודה לך מיכל על מי שאת. שלך,כל זמן שצריכה להישען אני פה..אוהבת להרגיש אותך. ואת לא כבדה לי בכלל.. :)) אוהבת,מיכל. הצחיק אותי ששמת לב רק אחרי ששלחת שחשפת את עצמך.. :) חפיף.. אוהבת כבר אמרתי?

Michallllllllll

New member
אופס זה היה אמור ליהיות משורשר

לכמו טיפה בים!! סליחה על הבלאגן שעושה פה..

חחח...את מצחיקה אותי(במובן החיובי

של המילה[= ) אני לא רוצה לפגוע בו, לא רוצה להיות עול-רוצה רק להעניק שלווה. לא יודעת, פשוט תמיד נשנעים עלי-ואני אוהבת את זה, אפילו חייבת את זה. הרבה יותר קל מבחינת הרבה דברים...דבר ראשון-זה דוחק את הצרות שלך הצידה. דבר שני-לומדים המון, וזה נותן הרגשה של משמעות וטעם. אני אוהבת את המחשבה שאנשים יודעים שתמיד אני שם בשבילם, היא מנחמת אותי עם כל הבעיות שלהם. אשלח לך במסר אישי את הפל' שלי...אם תרצי לקשקש או להתכתב...אני אף פעם! לא עושה כאלו דברים...אבל את יודעת, תמיד יש פעם ראשונה[= ומשום מה-אני בוטחת בך. אולי אני אוכל לסדר לך מחשב לא ביוקר, נדבר כשזה יהיה רלוונטי. תודה, כבר אמרנו?[= למה את לא בקשר עם האחים? זה בכלל בכלל לא חפיף!!!זה נוראי[= אבל נקווה שזה יעבור מהר...LOL...אולי אשנה (עוד פעם) שם ואחזור לכתוב פה, כרגע זה מרגיש חושפני הרבה יותר מדי. נדבר יקירתי...מחזיקה לך אצבעות ושולחת שוב חיבוק ואהבה. גם אני אשמח להיות פה בשבילך, זה יוכל להיות הדדי[= כחלוק נחל אחד לשני(; שלך, אני,מיכל,כמו טיפה בים...חחח

Michallllllllll

New member
כמו טיפה ע נ ק י ת בים..

אני אשמח שתשלחי לי במסר את הפון שלך! וגם אני אפעם לא עושה כאלה דברים :) פשוט נגעת לי בפנים וזה הרגיש דווקא נעים.. חוץ מזה שיש לך שם שאני חולה עליו ;)) תודה בקשר למחשב. אני מקוה שלבן חורין ימשיך לא ליהיות אכפת מהבלגאנים שאני עושה לו בפורום.. הוא יודע שהפלאפון שלי כפייתי ואוהב לשלוח 10 פעמים אותה הודעה:)) בלי שום קשר לפדיחה עכשיו.. תודה בן חורין! :).. ולך מיכלוש מחכה לשמוע ממך.. גם בלייב! מיכל.

חחח...והנה עשיתי זאת שוב...

יאללה...אני מחליפה ניק...אחזור בעוד מספיק זמן כשלא ידעו שזו אני...[= בבי. (צריכה לחשוב על ניק חדש עם משמעות...אממממ)

למעלה