טוב, גם אני ממחשב מארח
עד יום שני הקרוב.בינתיים אגלה לכם שאני קצת מאוכזב מהפורום הרדום הזה. מה קורה איתכם אנשים? הייתי בטוח שאראה יותר חברים באשקלון, למה אתם לא מגיעים לתמוך בסי, ולפגוש אחד את השני? חשבתי לעצמי שזו יכלה להיות הזדמנות נהדרת לפגוש עוד חברים. אם סקיטו יכל להגיע מבית שאן(כל הכבוד לך), אז אין סיבה שהקרובים יותר לא יגיעו גם.... אז מי שלא הגיע הפסיד ובגדול..סי היתה במיטבה, פרט לכמה בעיות סאונד קטנות שהצליחו להוציא אותה משלוותה לכמה רגעים. היא שרה חומר מאוד מגוון, היה שיתוף פעולה מצויין עם תמרה, והדינמיקה על הבמה היתה נהדרת. הקהל מאוד נהנה ופירגן, ואני וסקיטו הכי נהננו והתמוגגנו מאושר. אני תמיד מתרשם מחדש מהמקצועיות של סי, ולא רק בתור זמרת טובה ומוכשרת, אלא גם ביכולת שלה להחזיק את הקהל במשך שעה וחצי ללא הפסקה, לשתף איתו פעולה מבלי שישתעמם אפילו לרגע, וגם לגרום לו להנות. ותאמינו לי שזה מאוד קשה !!!! אני מהצד רואה את המאמץ הזה שלה לעשות הכל כדי שהכל יצליח ויתקתק כמו שצריך, ומדובר בהתעסקות בכל הפרטים, מהקטן ביותר ועד הגדול...והיא מצליחה לעשות את זה בהצלחה יתרה ! על כך אני מצדיע לה !!! כאמור פגשתי גם את סקיטו, האיש והאגדה, שזכה להמון תשומת לב מסי, ובצדק. סקיטו, אתה אדם מיוחד ומופלא, מעניין ומסקרן. שמחתי לפגוש אותך ולהכיר אותך, אתה אדם חביב שממש קל לאהוב...אני בטוח שנתראה עוד הרבה.