מיכלי, שושה, כל מי שיכול לעזור לי

סיוולה

New member
מיכלי, שושה, כל מי שיכול לעזור לי

אני רוצה להגיש תביעה לבית המשפט, בשם הילדה שלי, על הנזקים הנפשיים שנגרמו ויגרמו לילדה בגין אביה. האבא המטומטם שלה הלך לקח חומר חסוי מפגישות עם פסיכולוגית והביא את זה לבית המשפט, להראות שאני אמא לא טובה שהבאתי ילדה לעולם בלי אבא, והטענה, שזה שאני הבאתי אותה לעולם בלי אבא ומגדלת אותה בלי אבא, אני גרמתי וגורמת לה נזקים נפשיים. המטומטם או שהוא מטומטם או שהשופט מטומטם, אני מבינה, וכל הזמן הבנתי שמי שגרם את הנזק זה הוא בהתנהגות שלי, לאורך כל ה-12 שנים שאני מתנהלת איתו, ויתרתי לו על כספים (והרבה), על חובות שהיה חייב לי מתוקף מזונות, לא תבעתי אותו למדור והוצאות אחרות, על מה לא ויתרתי לו, רק שחשבתי, שאולי מכל הויתורים שלי כלפיו, יצמח פתח לתקוה שהוא יפגוש בילדה, שאותי ישנא ויקלל אין לי בעיה, מה חטאה הילדה??? הוא טוען שהוא חולה יש לו בעיות נפשיות והוא לא מסוגל להתמודד עם הילדה מאז שהיא קטנה ועד היום, הוא ממשיך וטוען שבגלל בעיות רפואיות-נפשיות הוא לא מסוגל לקיים איתה קשר. די תמוה בעיני שבית משפט בכלל נותן לו להמשיך ולהתדיין, כי הוא במקביל מבקש הפחתה/ביטול של מזונות בגלל שהוא ואשתו במצב כלכלי קשה, הוא נשוי בלי ילדים, עשר שנים של טיפולי פוריות מפרכים, יקרים וקשים. אז אני שואלת: 1. האם זה שהוא התעלם, מסרב לראות אותה, נלחם בי בכל המלחמות האפשריות גם ברמה של מזונות וגם ברמה של - "אני האבא = לא אראה את הילדה לעולם". זה לא אומר שהוא גורם את הנזק ולא אני. 2. איך זה יכול להיות שהשופט מאמין לו שאין לו כסף לאכול/לשלם מזונות, אבל כסף לטיפולי פוריות פרטיים!!!! יש לו. אבל השורה התחתונה של כל המלל הזה, האם אני יכולה להגיש היום תביעה בגין הנזקים שנגרמו/יגרמו, יש לי "ספר" מהשנה האחרונה, ממפגשי פסיכולוגים, בגין התחושות של הילדה כלפי היחס של אביה כלפיה. והאם מישהו עשה את זה, הגיש תביעה בשם הילד/ילדה שלו? שיהיו בשורות טובות ויום מוצלח ומחייך ורד

david461

New member
שימי לב שמה שאסור לו לפעמים אסור

גם לך יש להבין בכלל שבכל מילחמה גם מי שנחשב מנצח הוא גם מפסיד גם אני חד הורי ואת יכולה לקרוא באחת התגובות שלי למה זרקתי את תביעת המזונות לפח בדיוק ביגלל הסיבה שאת מציינת לעומת זאת את מציינת שיש לך ספר שמתעד את התלונות של הילדה השאלה המסקרנת למה את חושבת שלך מותר לקחת חומר של הילדה עם הפסיכולוגית והוא אסור לו? זאת השאלה שכל שופט נורמלי ישאל אותך כי אם את חושבת שזה אסור למה לך כן מותר? את פשוט בועטת לעצמך ברגל דבר שני אם את חושבת שבהיתנהלות כזאת את תתבעי בשם הילדה אז את פשוט בעצמך מכניסה את הילדה לחזית וגורמת לה נזק עצום כן גם אני הוצאתי מתיק בית המישפט את דברי גרושתי במסוגלות הורית שהיא מודה שהתלוננה נגדי תלונות שווא במישטרה כדי להכניס אותי בכל הכוח לכלא ועל ידי כך לגרום לי לשלם מזונות יותר ממה שהשופט קבע וגם כדי להרחיק אותי מהילדים ניראה לך הגיוני שהמכתב החסוי שהוצאתי גרם לילדי נזק? שטויות זה גרם למבוכה של גרושתי שלא יכלה יותר להגיש תלונות במישטרה ושוב מה שאסור לו אסור גם לך קחי בחשבון שתביעות חוזרות ונישנות בבית מישפט יגרמו לך להוצאות לא קטנות כי בשלב מסוים ימאס לאחד השופטים ויהיה לך צורך לשלם וכשתעשי את החשבון של רווח והפסד כספי תביני שרק הוצאת כספים אני מוכן לספק לך את פרטי גרושתי שתתיעצי איתה כמה לבסוף עלתה לה ההתשה בבתי מישפט במקום לתת לכולם מנוחה של לפחות שנה אם את חושבת לטובת הילדה ולא לטובת האגו שלך תרדי מהעיניין כי שום שופט לא יקבל את מה שכתבת כאן וברור שהוא יגיד לך ששניכם יחד גורמים נזק ולוחצים את הילדה למחוזות שהיא לא רוצה בהצלחה וקצת שקט לילדה לא יזיק גם מהאב אבל גם מהאגו שלך

סיוולה

New member
את עניין התביעה, ועצם הויתור וההתעלמות

שלי מ"ראיית צרכיה וטובתה של הקטינה", הגתה הפסיכולוגית. לא אני. היא שאלה אותי, למה אני מגיעה למצוקות כלכליות, ולא עושה כלום למול האבא. אני בכלל לא ברמה של מלחמה, להיפך, אני רוצה שקט ושלווה לא תבעתי כל ה- 13 שנים ולא עשיתי כלום, לא רק זאת, עבדתי 3 משרות, פדיתי את כל החסכונות, ומה לא. הגעתי למצב רפואי של 75% אחוזי נכות רפואית מביטוח לאומי. אסור לי, אתה מקשיב, אסור לי מבחינה רפואית, לעבוד, ואני עובדת קורעת ת'תחת כדי לא להתקרב אליו ולבתי משפט. כל השנים עזבתי אותו במנוחה, הוא זה שמנהל איתי מלחמה כבר 3 שנים, אני זו שמוותרת ומסכימה רק שיהיה שקט לי ולילדה. עכשיו אני מקבלת את ההודעה מהפסיכולוגית, שהעבירה לרווחה ש"אני זו שלא ראתה את צרכיה של הילדה". איך בדיוק אני מתאימה לתיאור של גרושתך. אין קשר בין מה שכתבת אליי. שום קשר ולו הקלוש.... זה נוסח הכיתוב שקיבלתי מפסיכולוגית של הילדה, יותר נכון, ציטוט "התעלמות מוחלטת מראיית צרכיה וטובתה של הילדה". אז במה בדיוק אני קשורה לגרושתך. עוד לא הבנתי. יש כאן אבא, אני לא יודעת ומכירה אותך, יש כאן אבא של הילדה שלי, 13 שנה שטוען שהוא חולה נפש שלא מסוגל לקיים קשר עם הילדה, משתמש במחלות הנפשיות כדי להציג מצג בפני בית משפט, כדי שיפטרו אותו ממזונות. לי אין את הפריבלגיה של להיות באמת חולה, למרות 5 מחלות כרוניות קשות שאני סובלת, אני לוקחת תרופות, חיה על קורטיזון במינונים של 20 עד 40 מ"ג, הרסתי כל חלקה טובה בגוף שלה, בגלל כל התרופות שאני נוטלת, אבל אני ממשיכה ועובדת, אני נכנסת למיון, מתאשפזת ליום-יומיים ומבקשת להשתחרר או מסרבת להתאשפז. 3 המחלות העיקריות: אסטמה במצב החמור ביותר, 3 פריצות דיסק שגרמו לשיתוק רגל ימין שלי, יצאתי לעבוד למרות שאסור לי, ורק כדי לא להתנהל מולו בבתי משפט. החל מחודש מרץ גרמתי שוב (בגלל עמוד שדרה במצב גרוע ביותר) ל- 3 פריצות דיסק בצוואר, יד ימין מושתקת, עד מצב של שרפתי את היד בגלל שאני לא חשה את היד. לא אלאה אותך, בעוד בעיות רפואיות. רק שאני מעבר להיותי חד הורית אני גם אמא, שאוהבת את הילדות שלה, וחושבת שלעבוד קשה עדיף מלהגיע לבתי משפט. וככה התנהלתי כל השנים. לא רוצה בתי משפט, לא רוצה לתבוע אותו. אני אלך על ארבע לעבוד, רק כדי לא לבקש ממנו ולו שקל מ- 1,200 ש"ח שהוא משלם. הסבירו לי, ברווחה ואצל הפסיכולוגית שהחשיבה שלי לא נכונה, צריך להיפך, לא לחשוף את הבנות למצבים רפואיים קשים שלי, להיפך, לרדת בעומס של העבודה והחיים שלי ולאלץ את האבא גם להשתתף. אני 13 שנה לא עשיתי כמעט כלום, שילם, לא שילם - לא תבעתי אותו. כל פעם המתנתי בתירוץ אחר שלו למה הוא לא משלם. בקשר לתיק של הפסיכולוגית. שוב, כל החומר הזה נמצא שם, כי אני היחידה המגדלת אותה, הוא מתעלם ממנה כליל, רק לעניין ביטול המזונות הוא נזכר בקיומה. בקשר לתביעה של נזקים נפשיים לילדה, זו עצה שהפסיכולוגית לא הבינה איך אני לא משתמשת בזה, כי הוא לקח את החומר ומשתמש בזה כדי להשיג ביטול מזונות. איפה בדיוק אתה רואה שאני רוצה את רעתה של הילדה? אני רוצה לצאת מהסיפור הזה כמה שיותר מהר, ומהרווחה ומהפסיכולוגית, נודע לי, שלהמשיך בהתנהלות הזו, בצורה שאני לא תובעת את מה שמגיע לילדה מאביה, אני גורמת נזק לילדה. איפה בדיוק אני הרעה בסיפור הזה. אתה מוכן עכשיו לספר לי??????

david461

New member
אין אמא רעה ואין אבא רע הכל

עיניין של אופי הבעיה שלך היתה הצגת הדברים והצגת הדברים כפי שנתת בפניה שלך היתה לא הכונה כלל לכן קיבלת את התגובה שלי תביני דבר אחד אני מפריד לגמרי וזאת לפחות דעתי בינך לבין הילדה בכל הנוגע להיתנהלות עם האבא אם האבא לא מוכן להיפגש עם הילדה לא ניתן להכריח אותו גם אם המשיח ירד וידבר איתו וברור שיש נזק לילדה מכך אבל הנזק יופחת אם התגובה בבית תיהיה נכונה גם אני עשיתי טעויות תחילה כשהגרושה שלי החליטה שהבן שלי הוא לא שלה ולא רוצה להכיר בו והייתי מתעצבן אבל הרגשתי שזה רק מחריף את המאבק לכן הפסקתי והפסיכולוגית שלו עבדה איתו על כך ולא נתנה שום כיוונים לתבוע וכדומה כי זה רק ימשיך להוריד את הילד לתהום במקום שישחה מעל זה שהוא יושב ומחפיש את שמך אז מה הוא רוצה להפחית מזונות ומשתמש בשיטת החינוך שלך שכביכול היא לא נכונה אז אוקיי את נילחמת בגודל המזונות וכדומה אבל עדיין דעתי שלהכניס את הילדה לתוך בועת התביעות זה פשע של כל הגורמים הוא הרי לא תבע את הילדה אליו כלל אז הוא יכול להמשיך לזמר זמירות על ההתנהגות שלך כלפי הילדה מה הקשר של זה להפחתת מזונות רק אלוהים יודע ושוב אני חוזר ואומר אם הרווחה והפסיכולוגית חושבים שאת גורמת נזק לילדה עקב כך זאת לא תובעת את הגרוש שלך על נזק לילדה אז הם פושעים בעצמם וגורמים לילדה נזקים עצומים ראי הילדים שלי עברו אסון לא קטן כשעפנו אני והם יחד באוויר בפיצוץ של מחבל מיתאבד בקניון אז תתארי לך באיזו נקודה התחילו הילדים שלי את הבעיות שלהם ועד כמה הגרושה שלי לא הצליחה להפעיל את הרגשות של אמא כעשתה את מה שעשתה והשתדלתי לתת לה לעמוד על הרגלים האחוריות ולא לתת לילדים שלי להכנס לבור שהיא ניסתה לחפור לנו והרווחה והפסיכולוגים לא חשבו כלל להתעסק בסוגיה אם אני גורם נזק או לא כשאני לא תובע בשם הילד פיצויים מהאם ואם שלך עושים זאת נבטיח לך שיחה של 5 דקות למה לא עם השופט אז כולם יהיו מקופלים בעיניין זה ולידה יהיה שקט מהם אני מאחל לך בהצלחה

סיוולה

New member
יש שיחה + תסקיר שהם ימציאו לבית

משפט לדיון ב- 21.5. מה אז אני אגיד ואטען, שאני המשכתי - למרות כל מה שאמרו לי - ולא עשיתי כלום? שהם צודקים בזה שהם המציאו את המסמך וזו לא אני שבכל זאת באתי והגשתי תביעה לאבא. אין כאן צדק. יש כאן כמו שכתבתי לך שוב ושוב "הסתכלות על צרכיה הבסיסים והתחשבות בטובתה של הילדה, במעלה הטור". אני כמו שכתבתי לך, רוצה להמשיך בחיים שלי בעוני ובחולי, לא רוצה ממנו כלום. איך אתה בדיוק חושב שאני צריכה לענות לשופט, אחרי שהוא מקבל תסקיר שכזה, בו כתוב, שהאמא מעדיפה לחיות בעוני ובחולי, ולהמשיך להתעלם ממצוקותיה של הילדה, כי האמא - במשך 13 שנה - וכיום, למרות שניערו אותה, ממשיכה בקו, של לא לנסות ולתבוע את האבא. מה עונים לשופט. יש לך אולי תשובה?

david461

New member
תשובה אני נתתי לשופט

גם כשעמדתי למכור כיליה וגרושתי יחד עם העו"ד המעולל שלה תבעו את הילדים אליה אז מה קיבלה אותם? לא. ברור שכל מיקרה לגופו נכון שאת נילחצת מהמלצת הפסיכולוגית ופקידת הסעד אבל הוא לא תובע את הילדה אליו (ככה הבנתי לפחות) אז יגידו שאת פויה גם עלי אמרו שאני לא ראוי לגדל ילדים ביום הלמחרת שהוצאו מבית גרושתי ועברו אלי ועמדתי מול סוללה של פקידות סעד לבד ללא עו"ד בדיון הראשון שרצו לקחת אותם עוד באותו יום והנה לא הצליחו. את פשוט לא הבנת כלל את מה שרציתי להעביר לך עקב ההודעה הראשונה שלך והתקוממת מבחינתך בצדק אבל את עושה טעות חמורה גם לעצמך בלחץ שלך (וזה מובן) אבל לא טוב הלחץ הזה לך וכמובן לילדה מה שהטריף את פקידות הסעד מהעיר שגרו הילדים קודם ותבעו להכניסם למוסד היה השלווה שלי מול העיניים שלהם והדיבור ברוגע לשופט ככה גם עשיתי במישפט שגרושתי תבעה ומה השופט כתב בגזר הדין? "במקום שהאם תשקיע כל הזמן בעו"ד לתביעותיה כדי לזעזע את הבית שהילדים גרים ראוי שהאם תשתתף בהוצאות חינוך הילדים התביעה לא מתקבלת" אוקיי במידה ואומרים שאת לא דואגת לצרכי הילדה שהיא בת 13 עקב כך שאת לא תובעת אותו האם יש להם אלטרנטיבה? אם כן איזו? ונניח שיגידו מוסד אבל בגילה שום שופט נורמלי לא יסכים להוציאה בניגוד לרצונה דבר נוסף אם הפסיכולוגית היא באמצעות הרווחה ברור שזאת בעיה כי היא תתפקד בדיוק לפי מה שפקידת הסעד תגיד לה לכן כשהציעו לי בזמנו כשהילדים היו אצל גרושתי שילכו לפסיכולוגית שלהם הפעלתי קשרים בעיר מסויימת והצלחתי לשלוח אותם לבריאות הנפש באותה עיר שהם לא מוכנים לקבל הוראות מפקידות הסעד ואם צריך הם ניכנסים חזק בפקידות הסעד בלי חשבון העיקר שתצליחי והמון המון בריאות שקט ושלווה

david461

New member
את שוב חוזרת על אותו דבר מבלי

לקרוא את מה שכתבתי לך בתגובה הרי אני נתתי לך תשובה על מה שקרה איתי יותר מזה אני לא יכול לכתוב פשוט תקראי את המסר בתשובה שלי

סיוולה

New member
בועטת ברגל?

כתבת לי, שהשאלה המסקרנת למה את חושבת שלך מותר לקחת חומר של הילדה עם הפסיכולוגית והוא אסור לו? זאת השאלה שכל שופט נורמלי ישאל אותך כי אם את חושבת שזה אסור למה לך כן מותר? את פשוט בועטת לעצמך ברגל. אני מקוה שירד לך האסימון, שכל ההתנהלות לא באה ממני, אלא מטעם הפסיכולוגית שמונתה מטעם הרווחה, כדי לנסות ולצמצם כמה שיותר את המצוקות הרגשיות של הילדה שנובעות משני מקורות: 1. מצב כלכלי לא פשוט איתו היא מתמודדת ב- 3 השנים האחרונות, 2. התעלמות מוחלטת של האבא מקיומה, תוך שימוש בתירוצים שלא לעניין. הרי אם אני לא אתבע, זה יבוא מטעם העו"ס / פקידת הסעד שמעורבת בתיק המקרה שלנו. הם טוענים שזה שאני מוותרת, שותקת, לא עושה כלום כדי לשפר את המצב הכלכלי בבית, זה חומר שהם ידאגו להגיש לבית המשפט, אם אני אמשיך עם ההתנהלות הזו שלי, שהם רואים את זה, כויתור מצידי שפוגע בטובתה של הילדה מצד שני. איפה בדיוק האגו שלי מעורב בזה? תאמין לי האגו שלי רוצה רק להמשיך לקחת תרופות, להמשיך ללכת לקבל זריקות, ולהמשיך לחיות בשקט עד שיבה טובה. האדיוט הכניס אותי למקומות, שבסוף הוא מתקל את עצמו. שם אני בועטת ברגל של עצמי, כי אני באמת לא עשיתי כלום נגדו כדי לשפר/להיטיב את מצבה של הילדה. אהבתי את המשפט הזה - בועטת לעצמך ברגל.

../images/Emo24.gif-למה שלא תיקחי סיוע משפטי מנעמת?

וימנו לך עו"ד והוא ייענה לך ע לכל האפשרויותובקשר לשופט כמו שאת מציינת מוזר מאוד אבל אם הוא ביקש הפחתה וקיבל? זה מוזר כי אולי לא הצגת שיש לו בכל אופן באמת תמוהה את חייבת ייעוץ משפטי

סיוולה

New member
ההתנהלות בתיק הזו מוזרה, אבל ביקשתי

מעו"ד, שכן מייצג אותי, מטעם הסיוע המשפטי של המדינה. ביקשתי ממנו לבוא לצלם את כל החומר שמצוי אצלו, אמרתי לעו"ד, שאני רוצה להבין מי נגד מי למה וכמה. עדיין די מוזר לי כל ההתנהלות הזו בתיק. עד שאני לא אראה את כל החומר המוחשי האמיתי שהוא הגיש לבית המשפט, אני כנראה מתוך זה אסיק את המסקנות לגבי ההחלטה של השופט. מה שכן, בנקודה הזו של ביטול/הפחתה של מזונות אני לא אוותר לו. בנקודה הזו אין סיכוי. הוא משלם את המינימום 1,200 ש"ח, הוא לא משתתף במדור, הוצאות רפואיות וכו'. אז לפחות את המינימום הוא ישלם, ואם נצטרך להגיע לעליון/לתקשורת, אני אעשה את זה. כי זה נראה לי מגוחך, כי אני זו שניסחה את כל המסמכים, למול ניירת שהוא מסר לי בעבר, ואני זו ש"הוכחתי" לבית משפט, שמצבו של האבא של הבת שלי, השתפר מאז פסק הדין הראשוני, השתפר במאות אלפים. הוא טען שם שהוא מרוויח 1,000 ש"ח לחודש. עכשיו הוכחנו לבית משפט שהוא משתכר 3,000 ש"ח. אז הוא טען שהוא רווק שגר בשכירות של 500 דולר. היום תודה לאל הוא נשוי למפעל הפיס, שמרוויחה 9,000 ש"ח בחודש. הוא גר בדירה שלה, והיא משלמת 400 ש"ח. אני למול זה טיפשה אמיתית, כל כך רציתי "שלום בית" שאפילו לא באתי עם המסמכים של ההוצאות שלי. נראה לי שפה היתה הנפילה שלי. אבל לא נורא אני מקווה שעוד ניתן לתקן, ואני מקוה שמבחינת בית המשפט אף פעם לא מאוחר. בכל זאת נקבע לי דיון לחודש מאי 2007 בבית משפט, שאני צריכה להגיב לכל מה שהוא טען לעניין ביטול/הפחתה של מזונות. לגבי כל עניין זה שאני "לא מגישה נגדו תביעה לענין הנזקים", אני צריכה לענות תשובות עד ה- 30.4 לכל הגורמים המטפלים מה שמה אני מתכוונת לעשות עם התביעה ל"נזקים". חשבתי שמישהו כן התנסה בעניין ויכול לעזור לי. ואני מבינה שלא. אז לא משנה, אני יום רביעי אהיה יותר חכמה, כל החומר הרפואי/משפטי שקיים בתיק בית המשפט, שנמצא אצל אותו עו"ד, ביקשתי לצלם שיהיו לי עותקים אצלי ואני גם כן אגיב. רק בשורות טובות ושמחה ורד

למעלה