מיכלי

תרקדי

New member
מיכלי ../images/Emo42.gif

בוקר טוב. ראיתי שאת מחפשת דברים עבור אישה מחולון. האם היא צריכה בגדים במידה קטנה? _ (מידה P לפי "פוקס") ויש לי גם מכנס אחד של "פוקס" מידה 34. אם מתאים לך, בואי נפגש ונתאם, בסדר?

בוקר טוב, האישה מחולון אכן

זקוקה, אשמח להפגש איתך. האם ביררת קודם עם האלמנה מרמת-גן אם הן זקוקות לדברים? אם הן לא זקוקות, אקח עבור האישה מחולון. המון תודה.

תרקדי

New member
מהכרות איתן.....

אני חושבת שלהן זה יהיה קצת קטן. אגב, יש לי גם סנדל עם עקב קטן, מידה 35 (ואני כבר יודעת, מנסיון, שלאלמנה מר"ג זה לא יתאים).

תרקדי

New member
מהכרות איתן.....

אני חושבת שלהן זה יהיה קצת קטן. אגב, יש לי גם סנדל עם עקב קטן, מידה 35 (ואני כבר יודעת, מנסיון, שלאלמנה מר"ג זה לא יתאים).

תרקדי

New member
טוב, עשיתי בדיקת מלאי

ומצאתי את הדברים הבאים: 3 חולצות "פוקס" שרוול ארוך דקות. 2 חולצות עבות יותר, של חברות אחרות. 1 מכנס "פוקס" מידה 16. 1 טייץ לילדות מידה 18. זוג סנדלים. אני אארוז לך ואכין למפגש.אם יהיו עוד דברים עד אז, בשמחה.

תודה תרקדי, לגבי המפגש, אני אבוא

לא עם הרכב שלי, ולמי שאני מצטרפת לא בטוחה שיש מקום. אוכל לשלוח מישהו לקחת ממך או אם מזדמן לך להגיע לאיזור שלי. המון תודה.

תרקדי

New member
לפני שאני הולכת לעבודה ../images/Emo4.gif

תראי, לי לא יזדמן להגיע לאיזור שלך, אך: השקית עצמה לא גדולה ולא כבדה. ניתן להניח אותה מתחת לרגליים ברכב או להחזיק בעצמך. אם לא נוח לך, אני אשמח אם תשלחי אלי מישהו. תתאמי איתי, בסדר?

למעלה