מיכל אברמס-לזכרך

droli

New member
מיכל אברמס-לזכרך ../images/Emo45.gif

פורום מתכונים תפוז משתתף בצער משפחת אברמס,ופורום אוכל של YNET.
ומילים אישיות שלי, היכרתי את מיכל בפורום אוכל של-YNET.פגשתי אותה פנים מול פנים רק 3 פעמים, ומול המחשב כמעט יום יום. מיכל אברמס, אישה יפה עדינה ושברירית כענף נפטרה בטרם עת ביום רביעי האחרון 9/7/03.
מיכלי היית צריכה לראות, כמה חברים שהיו עד אתמול וירטואלים הגיעו ללויה שלך אתמול
את תחסרי לבנותייך למשפחתך האמיתית ולנו המשפחה הוירטואלית הרחבה. יהי זכרך ברוך.

ווין תו

New member
../images/Emo16.gifלא זכיתי להכיר את מיכל אברמס

ולפי מה ששמעתי ב- 24 שעות האחרונות - הפסדתי! תנחומי למשפ' אברמס ולמשפחת ynet

זושי1

New member
אכן חבל חבל חבל על מיכל שלנו../images/Emo16.gif

ליבי ממש נקרע...

r66

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifגמאני משתתפת בצערה של

המשפחה בפרט ובצערה של משפחת YNET בכלל. היה מרגש מאוד לראות את הקשר ההדוק בין האנשים, את התגובות ההמומות של חברי הפורום, למותה של מיכל. לא הכרתי את מיכל, קצת דיפדפתי וקראתי הודעות שלה. אשה מקסימה היא היתה, תרמה ללא לאות ותמיד בנועם ובחביבות. יהיה זכרך ברוך. ושלא נדע עוד צער.. אמן!!

מירבלי

New member
על מיכל הטהורה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

ועל הלויה שהיתה אתמול מיכל היתה אישה מקסימה טובה וטהורה את הלוויה שלה פתח היום הרב באשת חייל מי ימצא ואכן כל מילה מהשיר הזה מתאימה בדיוק למיכל לאחר מכן הספידו אותה הבנות עם מילים קורעות את הלב בהמשך הלוייה כשהגיעו כולם לקבר פתח הרב בהספדים למיכל בצורה של שירה כמו זמיר כך שרים הספדים למלאכים טהורים וכמו שמגיע לאנשים מיוחדים כמו מיכל רציתי לומר לכל חברי הפורום המקסים הזה כל הכבוד לכל מי שהגיע היה יצוג מאוד מכובד של אנשי הפורום אשר ליוו את מיכל בדרכה האחרונה ובסוף הלוייה ניגשה אמא של מיכל ואמרה לנו כל כך רציתי להכיר אותכם הייתי מרכז חייה של מיכל היא מאוד אהבה את הפורום ואת כולם היה מאוד קשה לשמוע את המשפט הזה וכל חברי הפורום פרצו בבכי במקום מאוד קשה לשמוע זאת ולחשוב שהפורום היה חלק בלתי ניפרד ממנה והיום היא איננה אך בליבנו היא תמיד תשאר האחת היחידה והמיוחדת שתמיד עזרה לכולם בכל דבר בפורום במתכונים וגם במישור האישי יהי זיכרה ברוך ומנוחתה בגן עדן

קשיו

New member
כל כך עצוב..

בחודשים האחרונים אני קוראת גם את הפורום של Ynet, אמנם לא הכרתי את מיכל, אבל העצב הוא גדול מאוד. אין ספק שההודעות שלה שיקפו אותה כאדם מקסים, יפהפיה מבפנים, עם טוב לב ענק. זה נראה קצת מוזר לכאוב על מישהי שלמעולם לא הכרתי (ואפילו לא ידעה על קיומי, כ"קוראת פאסיבית"), ובכ"ז המילים מתגמדות. שולחת תנחומים למשפחה האמיתית והוירטואלית.

bali

New member
מנהל
לא הכרתי את מיכל, אך משתתפת בצער

המשפחה שלה.
ממה שקראתי, נראה כי הפסדתי הרבה בזה שלא הכרתי אותה.

effyba

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif,תנוח בשלום על משכבה. מאז

שקראתי על מותה אינני מוצאת שלוות נפש. אני ממש נסערת.

למעלה