מיכל...איך אני אוכל לראות את סי?

מיכל...איך אני אוכל לראות את סי?

יש לזה זמן בכלל??? יש לה גם חיים משלה ....לא?? הלוואי וייצא לנו מתישהו להיפגש איתה....סי את כאן??? (זה אני"רציני20" פשוט שיניתי את השם שלי...) מיכל אני מקווה שאת צודקת....שאולי נוכל להיפגש איתה כל הפורום... יש תמונות מההופעה אתמול...?

actress

New member
אני יודעת מי אתה../images/Emo68.gifהיא בטח גם

תגיב על זה אפשר אחרי הופעות להגיד לה כמה מילים ובעיתון הארץ אם קראת וזה עלה לרשימת המאמרים כאן למעלה, אז מהכתבה אפשר לראות שהיא בנאדם מאוד מאוד מאוד מאווווווד עסוק. אבל אפשר לשאול אותה אם יהיה לה זמן למפגש איתנו לגבי תמונות הפעם אני לא צילמתי רציתי להנות ולא להיות צלמת
אבל מישהו אחר צילם.

מסתבר שהיא עסוקה...../images/Emo13.gif מותר לה...

אבל מיכל בתור מנהלת הפורום ואולי יש לך קשרים איתה...וכו´ וכו´ אני חושב שזה יהיה רעיון פצצה להיפגש איתה...את יודעת..."מפגש פורום"...זה יהיה יותר נחמד...כי זה גם לא יהיה ממש לחוץ...כמו בהופעה או אחרי ההופעה...כי לא לכולם יש זמן...ואם זה יהיה סתם מפגש מתוכנן בלי לחץ זה יהיה הרבה יותר כייפי לפי דעתי... סי -איפה את...? אני עדין לא מאמין שסי כותבת פה....
ניר

actress

New member
תכננו את זה והיא תגיב על זה בהמשך..

אחרי הופעות היא עייפה, והיא אמרה שאפשר לבוא ולדבר איתה קצת אני לא רוצה ללחוץ עליה לגבי המפגש כי היא סופר סופר דופר עסוקה. ואני מניחה כשיהיה לה קצת יותר זמן היא אולי תתפנה ותוכל. אבל היא כותבת כאן כמעט כל ערב והיא הבטיחה שהיא תענה כאן על שאלות ותדבר כאן טוב זה תמיד היא עושה אז זה לא חדש.

למעלה