מיכל את כאן??

רחלי27

New member
כמה זה קשה..

להתרגל ללבד הזה שוב! הילדים ישנים, עדיין לא סימתי עם המיזוודות, יש לי להכין שיעורים למחר אבל הלבד הזה שוב מכרסם לי בלב.. איך מיתרגלים לזה אאייךך?? אני חייבת פיתרון כי עד ינואר אני כאן ולבד..

מיכל@בר

New member
מתי חזרת לבואנוס איירס?

ובאמת לא קל לחזור ללבד אחרי שהיית מוקפת בחברים ומשפחה. אבל מתרגלים, בטח, לחיים האלה, ומתחילים לחזור לשיגרה. בינואר את חוזרת לארץ?

רחלי27

New member
היום בבוקר נחתנו כאן.

ובינואר אני מקוה כבר לחיות בארץ-זה פשוט חייב להיות כך אחרת אני על סף שיגעון....חי.... אבל זה מיתקרב לאמת בערך..

מיכל@בר

New member
אין כמו בבית, שנותן הרבה מקום והרבה

בטחון, ובמצב כזה כמו שלך, שלא תרגישי את הלבד הזה כל כך. חמודה את, את כל כך מעלה חיוך אפילו כשאת כותבת דברים קשים שכאלה, את באמת זן נדיר.

רחלי27

New member
זה אולי מוזר אבל רק עכשיו התחלתי

להרגיש כמה אני רוצה וצריכה את הבית.... עדיין קשה לי עם זה כי לגזור את הלב מכאן יקח לי זמן. כן זו לא בדיוק גזירה אבל זה יוצא כזה מין נתק כואב מכל היקר שנישאר כאן-והוא מאוד יקר.. מי ששכנע אותי אלו דווקא חברים חדשים ונטרלים שנערו אותי ממין תרדמה שאפפה אותי... מה מצאת שם? הם שואלים. וקשה לי להגדיר את כל החיים שלי במישפט או אפילו בהרצאה שלימה.... אני מבינה שזה יעבור לי איך שהוא..שיעבור ככה הכאב הדוקר הזה לכל הכואבים והמישתפדים בלילות .. אבל זה לוקח כניראה זמן- וזהוא. אני קצת מגזימה עם ההשתפכויות האלו..... תודה שאת כאן מיכל-אלף תודות!!

מיכל@בר

New member
לא חושבת שאת מגזימה בכלל עם

הדברים שאת אומרת. ובטח שמבינה שלבך נשאר שם, עם הנורא הזה שקרה לך שם. ומוזר איך חברים חדשים יכולים לשפוך אור על מה שנראה די ברור, ובאמת, עם כל הקושי, של לחתוך חתיכת חיים שהיו לך שם, אולי תוכלי למצוא איזה שקט בין האנשים המוכרים לך ממש. ולא בדיוק יש שקט כאן במדינה המשונה הזו, אבל זה בית. רחלי, ילדה גדולה שכמוך.

רחלי27

New member
היום אנתק את המחשב עם חיוך כזה גדול

את יודעת?? אולי ביגלל שאני "ילדה גדולה". אולי ביגלל שמישהיא אומרת לי שאני "זן נדיר"-אפילו שהיא ביכלל לא מכירה אותי.... זה כ"כ מעניין, מרגש בעצם,-מילה טובה מחממת את הלב-מיכל.... אין לי הגדרה בישבילך-פשוט עשית לי את הלילה.! מיכל-הייתי מגדירה אותך אולי כמו סל שחזר מהשוק מלא בטוב ובאהבה,זה ניראה לך???
רחלי

למעלה