מיכל את עוד כאן?

בTרפליי

New member
תיקון טעות קטן אחד

אני לא רציתי עזרה בכלל לא כאן לא בוירזואלי כתבתי למיכל שאני עוד כאן וקיים כי הכרתי אותה הרבה זמן אחרי זה מוטי או לא זוכר מי התחיל שיחה איתי ואני "עשיתי" "טובה" לאותו אחד ועניתי לו בכנות זה שהוא שאל לגבי הבעיות שלי ולגבי כל השאר זה לא בעיה שלי בכלל אני עשיתי מה שרצו מימני אז עכשיו אתה ברוב חוצפתך מתקיף אותי שאני מחלק את זה? עשיתי את זה ברצון? תחזור ממש לתחילת להשיחה אני לא רציתי לענות אבל ביקשו מימני לענות ובכנות וברצינות ועשיתי את זה אתה חושב שמגיע לי היחס הזה שלך? "בועט" "מחלק בעיות" זה מגיע לי בלי שעשיתי משהו? ביקשו מימני שוב פעם משהו ועשיתי את זה לא ראיתי בזה דבר רע אמרתי מההתחלה שלא יוכלו לעזור לי או כל דבר אחר שאי אפשר שהמצב שלי זה מצבי ובזמן הקרוב זה ישאר ככה באותו מצב אני מחלק אהבה לכולם אחרי הכל הפורום הזה זה כלום אפשר להגיד הסביבה המציאות שסביבי זה מה שחשוב ומי שמנסה לעזור לי זה בלתי אפשרי אני לא שופע אנרגיות שליליות כמו שאתה חושב להפך למרות שלא תאמין לזה אני נער אני חלקי ציני כי זה נוח יותר אבל קשה מאוד לעשות אותי נעלב אני יכול לשחק אותי נעלב אבל אני לא כזה אתה מתקיף אותי שלא בצדק וזה באמת פגע בי

אינקה

New member
../images/Emo20.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"כפו עלי"... "עשיתי טובה"... "לא מגיע לי היחס"... "אבל אני לא נעלב"... יש תופעה כזו של בחורה שממש רוצה, אבל לא שלמה עם עצמה. אז היא משתפת פעולה עד הסוף ואחר כך אומרת "בעצם לא רציתי"... "עשיתי את זה מתוך נימוס"... "איך ניצלת אותי"... לא נימוס. לא טובה, ולא נעליים.
אתה נהנה מכל רגע, ואם לא - אל תשתף פעולה ואל תתפשט. תגיד יפה תודה ושאתה לא מעוניין להמשיך בשיחה. הנה הפסקנו כאן. לילה טוב.
נ.ב. נכתב ללא שום כוונה לפגוע בך - רק לשקף לך מה אתה בעצם אומר.

urifelsher

New member
אתה מתקיף אותי שלא בצדק וזה באמת פג

ושוב מי זה שניפגע? אולי וגאה קרא משמאל לימין.

urifelsher

New member
אכן, החיים הם פרדוקס

מממ כן בעיקר שפועלים מאגו אבל לא רק במיקרה זה.

urifelsher

New member
לצערי עדין לא הבנתי אותך ../images/Emo10.gif

אז נעזוב את זה ונמשיך לדברים אחרים.

urifelsher

New member
איךךךך חחחחח הולך עם להתאבד???

אם תשובתי הצחיקה אותך,אתה במצב טוב מבחינתי
האושר שאתה לא מוצא הוא המצב הטבעי שלנו כאדם" אם אני ועוד כמה אנשים מצאנו/חווים את זה,גם לך זה יכול לקרות. וצר לי לאכזבך אתה לא מיוחדרק יחודי וכך גם כל אחד מאיתנו "יחודי" יש רק אחד כזה בעולם וזה בכלל לא מיוחד.מי בעצם חושב שהוא מיוחד????. האגו? האם אתה הורס את עצמך?או שכולם רואים/אומרים שאתה עושה כך? אורי

למעלה