מתחילים ברוטב - רק כדי לא ללכלך שני סירים.
להכניס לסיר 3 חבילות תרד שטוף היטב (לא צריך ליבש)
לאדות את התרד בתחילה על חום גבוה, אח"כ על נמוך, עד
שכמעט כל הנוזלים נעלמים
להוציא ולחתוך, כי כולם נצמדים לכולם. אני חותכת לרצועות
ומחזירה לסיר.
להוסיף כשליש כוס מים רותחים, מעט מלח ומעט מיץ לימון. לטעום.
זה אמור להיות לימוני עדין!
אפשר להכין את זה גם עם שמנת צמחית במקום המים ולחמם הכל יחד.
לערבב, לתת כמה דקות להתמזגות טעמים.
העוף:
שני חצאי חזה עוף שטופים ומנוגבים במגבת נייר
זורים עליהם מלח ופלפל
מטגנים כמה דקות מכל צד במחבת משומנת קלות, רק עד לצריבה קלה של צבע
מורחים אותם בתערובת שמן זית עם פפריקה, כפית חרדל וכפית סילאן או דבש
מכניסים אותם לתנור ב- 190 מעלות לכ-20 דקות, בחום עליון-תחתון, לא טורבו.
מקררים היטב היטב ופורסים.
מכניסים את הפרוסות לרוטב.
אם צריך, אפשר לתת עוד 5 דקות בישול ברוטב חם לפני ההגשה.
עז תלם, באתר שלו .thekitchencoach מציע לאפות חזה עוף על 100 מעלות במשך שעה או יותר
כדי למנוע ייבוש.
מניסיוני, כל מה שהוא מציע תמיד הגיוני ומצליח. אבל לי אין סבלנות.
להכניס לסיר 3 חבילות תרד שטוף היטב (לא צריך ליבש)
לאדות את התרד בתחילה על חום גבוה, אח"כ על נמוך, עד
שכמעט כל הנוזלים נעלמים
להוציא ולחתוך, כי כולם נצמדים לכולם. אני חותכת לרצועות
ומחזירה לסיר.
להוסיף כשליש כוס מים רותחים, מעט מלח ומעט מיץ לימון. לטעום.
זה אמור להיות לימוני עדין!
אפשר להכין את זה גם עם שמנת צמחית במקום המים ולחמם הכל יחד.
לערבב, לתת כמה דקות להתמזגות טעמים.
העוף:
שני חצאי חזה עוף שטופים ומנוגבים במגבת נייר
זורים עליהם מלח ופלפל
מטגנים כמה דקות מכל צד במחבת משומנת קלות, רק עד לצריבה קלה של צבע
מורחים אותם בתערובת שמן זית עם פפריקה, כפית חרדל וכפית סילאן או דבש
מכניסים אותם לתנור ב- 190 מעלות לכ-20 דקות, בחום עליון-תחתון, לא טורבו.
מקררים היטב היטב ופורסים.
מכניסים את הפרוסות לרוטב.
אם צריך, אפשר לתת עוד 5 דקות בישול ברוטב חם לפני ההגשה.
עז תלם, באתר שלו .thekitchencoach מציע לאפות חזה עוף על 100 מעלות במשך שעה או יותר
כדי למנוע ייבוש.
מניסיוני, כל מה שהוא מציע תמיד הגיוני ומצליח. אבל לי אין סבלנות.
נערך לאחרונה ב: