מיכל לוי- יסמין אביעד Live

מיכל לוי- יסמין אביעד Live

אחרי שתפסה את התימני הכי חם בטראנס, מיכל לוי שמגלמת את יסמין אביעד, תתארח Live ב- BlogTV של תפוז אנשים ביום רביעי הקרוב 4.1.06 ותענה על כל מה שרציתם לדעת ועוד...
שרשרו שאלות כאן

תודה../images/Emo24.gif השאלות שלי../images/Emo26.gif

איך הרגשת שקיבלת את התפקיד של יסמין?
האם נבחנת על עוד שחקנים בסדרה?אם כן,על מי עוד?
איך זה להתנשק עם אביב
יש לך חבר/בעל
ספרי על פאדיחה בסט...
ד"ש לליר

שאלות לשחקנית היפה בפיק אפ ../images/Emo24.gif

1:איך היה לצלם את החתונה שלך? 2:איך היה ביום הראשון של הצלומים ?

../images/Emo35.gifשאלות למיכל../images/Emo35.gif

מיכל את פשוט פצצה!!! איך היה לשחק עם אביב אלוש?? איך הגעת לאודישן של פיק אפ? נהנת לעבוד בפיק אפ?

שאלות ליסי../images/Emo140.gif

היי מיכל קודם שתדעי שאני מתה עלייךךךךךךךךך 1.כמה את ויסי דומות או לא דומות? 2.עם מי הכי התחברת מהשחקנים? 3.איך היה להתנשק עם אביב אלוש המושלם הזה?

שכטרון

New member
שאלה למיכל..../images/Emo59.gif

למה התחתנת עם אביעד קיסוס, אם הוא גיי
((ולפני שאתם מתקיפים, כן היא הייתה נשואה לו!!))

EvaNofit

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif עם אביעד../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

וואי באמת שלא ידעתי את זה....!!!!! מאיפה אתה יודע
ובאמת איך אם הוא גיי אז כאילו איך הם התחתנו הרי זה לא אפשרי[?] הוא הוא אוהב בנים לא...?

שכטרון

New member
ברוריה אבידן-בריר../images/Emo59.gif

אמרה בתוכנית "צהבת"... וגם אני לא מבין למה הם התחתנו... נראה אם ישאלו אותה

danit1234

New member
לא נראה שהיא תרגיש בנוח עם השאלה

הזאת כאילו זה גורם לאי נעימות כזאת לא יודעת מבוכה \:

EvaNofit

New member
הוא היה בעלה מה יש להתפדח....?

זה פשוט העניין הזה לא ברור ואנחנו רוצים להבין זה הכל........

EvaNofit

New member
צוות תפוז תשאלו את השאלה הזאת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

השאלות שלי ../images/Emo9.gif

1. איך היו האודישנים שלך לסידרה? 2. איך אביב אלוש בתור פרטנר? 3. איך היתה האווירה על הסט? 4. אם לא היית יסמין איזו דמות היית רוצה לשחק? 5. אם לא היית שחקנית, איזה מקצוע היית רוצה להיות? 6. מה היית עושה אם חבר שלך היה משתמש בסמים?

moton

New member
שאלות למיכל...

(אורלי עכשיו הבנתי למה התקשרת
) > האם במהלך הצילומים היו רגעי שבירה? (וד"ש לחבקוק) > ספרי על התהליך שבו הגעת לסדרה - אודישנים וכו'.. > מה את עושה בימים אלה ומה התוכניות שלך להמשך הקריירה? > איפה עוד ראינו אותך משחקת? > עם מי הכי נהנית לעבוד בסדרה? > האם נוצרו ביניכם השחקנים חברויות גם מחוץ לצילומים? > האם יש לך חוויה מצחיקה במיוחד ממהלך הצילומים? זהו..

moton

New member
חח...

כי רציתי שיגידו את השם שלי גם באיזה אירוח
ולא של מרינה שויף

שאלות:

1) ידוע שאת משחקת בתאטרון במקור, מה מעדיפה כיום, את המשחק בתאטרון או את תעשיית הטלנובלות? 2) אז חושבת שיסי תמימה? 3) איך את מסבירה את השינוי שחל ביסי לאורך הסדרה? ובעצם את השינוי שחל בכולם? 4) למה לדעתך הסדרה לא המריאה?

שאלות!!../images/Emo87.gif

1- מתבלבלים ברחוב בין הציאות לסדרה? 2- מה החלום שלך? 3- שיחקת בעוד סדרות טלוויזיה? 4- עם מי ההכי התחברת על הסט? 5- איך האווירה על הסט? 6- יש לך חבר?

למעלה