מיכל מנהלת יקרה ברשותך !

מיכל מנהלת יקרה ברשותך !

יש פורום ארצי למשפחות חד הוריות הפועל למען עתיד טוב יותר לחד הוריות . ברשותך אשמח אם תרשי לי לצטט מעט מידע מהרבעון, על פעילותו של הפורום הארצי שהוא אינו קשור לתפוז, אך באותו עניין שלנו כאן. ברשותך אם תסכימי אמסור לכם גם אימל במידה ותרצו גם רבעון הבייתה . מאחר ואת מנהלת פורום כאן, אני מכבדת אותך!אין לי ענין באכיפת סמכותך מיכל יקרה, וזה לא נוגד אלא משלים את הנושא שלנו כאן. אני גם מקבלת הבייתה רבעון, אתן תוכלו לכתוב גם ברבעון אם תרצנה. מה דעתך ? באהבה חלומית:))

מיכל לב

New member
מי אני ? מה אני? מי אני ,מה?

חלומיתי אני אהיה יותר משמחה אם תעשי זאת ובדיוק לכך הוקם הפורום. בעניין ניהול הפורום ,חשוב לי מאד לציין(וחשבתי שזה מובן מאליו)שאין כאן ``בעל הבית`` ובטח שלא איזו סמכות עליונה ומה שיעלה על דעת כל אחד ואחת, יכתב כרצונו וכלשונו. סוגיית הניהול קשורה אך ורק לשמירה על כללי ההתנהגות בפורום ומחיקת הודעות שיש בהן פגיעה או עבירה על החוק, מעבר לכך אני משתתפת כאן כמו כולם, לפעמים מעודדת ,לפעמים מתעודדת ולפעמים נעלמת... :) קדימה,אני מחכה לכתובת. לילה טוב וחלומות חלומיים, אוהבת מיכל

מיכל לב

New member
תגובתי לחרוז..

היתה אולי קצת ``מנהלתית`` בעקבות דיון שהתנהל בפורום מנהלי הפורומים על הדרך בה יש לפרסם את הפורום ``שלך`` בפורומים האחרים. בסופו של דבר ברוב המקרים ,אלו הם המשקפיים שדרכם אתה קורא את ההודעה ולא ההודעה עצמה ולפעמים יש צורך בניקוי העדשה ובקריאה שניה. אני חוזרת הבמה פתוחה ומקווה שזו הפעם האחרונה שאת כותבת לי ``מיכל ,מנהלת יקרה...`` :)))))) :cool:

תודה גדולה לך מנהלת יקרה ;-)

חחחחחחחחחחחחחחחחחח בקרוב מביא את הנושא לכאן, מיכל יקרה . אוהבת את גישתך ! באהבה חלומית:)

והנה זה בא פעילות פורום חד הוריות

קטע מתוך רבעון פורום חד הוריות. מומלץ לשמור. באהבה חלומית

כן מיכל אני רוצה שנפגש בערך

אחרי הצהריים כן ! לא קבענו שעה , נילך על המזל! :) באהבה חלומית :))

מיכל מתוקה נכון אלא ש...........

המחשב שלי משעשע אותי מידי פעם ! :) ראית אך ההודעה על הצא`ט התחברה מצחיק לקובץ הנילווה ? חחחחחחחח לילה טוב מתוקה באהבה חלומית:))

למעלה