מיכל עדן לכנסת!

Eden4theknesset

New member
מיכל עדן לכנסת!

מיכל עדן, חברת מועצת עריית ת"א, היתה הלסבית המוצהרת הראשונה בארץ שנבחרה לתפקיד ממלכתי. במשך כהונתה הקימה עדן את "בית דרור" הדואג ומלין בני נוער לסביות והומאים במצוקה, עמדה בראש הועדה לקידום מעמד האישה בעירייה והפיקה אין ספור פעילויות פמיניסטיות ואף העבירה מספר החלטות תקדימיות המשוות את זכויותיהם של ההומאים והלסביות עם אלה של ההטרוסקסואלים בעיר. אחרי שפעלה בת"א החליטה עדן להציג את מועמדותה לכנסת ישראל מטעם מרצ, וסיכוייה ראליים יותר מתמיד. למען חברה צודקת ושוייונית יותר למיעוטים, לנשים, ולקהילה. אתם יכולים לעזור כל עזרה היא חיונית אם ברצונכם לעזור, צלצלו לאחד מהטלפונים: 054-725039 אביב 067-577267 אלי 067-578737 יניב או באיי-מייל: [email protected]

sarah

New member
תהיות ../images/Emo13.gif

1)בהצלחה לגברת 2)האם כל העניינים ההומולסבים האלה יעזרו מאוד למר"צ בבחירות במתקרבות ובאות לכנסת?
3)האם כל מי שהוא הומולסבי גאה בתפקיד אממ...מתאים לכך, מצטרף למר"צ? 4)האם לסביות הומואים ביקסואלים טרנג´דינרים וחברייהם נמצאים בקבוצת סיכון של לתמוך במר"צ? 5)האם יש המון הומולסבים שמאלנים? 6)מי הוא הם לעזזל החברים הלא סטרייטים של הכנסת שח"כ עוזי אבן
איים לעשות להם אאוטינג?
(ניחוש:תמר גוז´נסקי) 7)האם לח"כ עוזי אבן יש חליפות ורודות? 8)האם ריצ´ארד גיר הומו? 9)האם כל הבנים בסיירות הדתיים בהכרח הופכים להומואים עם הצטרפותם? 10)מה פירוש הצירוף מ"רצ? :0) באעבה, שרה

TwelveEyes

New member
הממ הממ...

*עושה שלט* *לוקחת טוש* *כותבת: "זהירות! ביסקסואלית ימנית-קיצונית מיליטנטית פמיניסטית אנרכיסטית נושכת (כריות?
)!"* *תולה על עצמה ויוצאת החוצה* 1) באמת בהצלחה! 2) בהתחשב בכך שיש יותר חרדים מאיתנו - אני צופה עתיד שחור (ולבן, עם זקן וכיפה) 3) איזו עוד מפלגה (נו.. חוץ מאולי שינוי) תקבל אותנו? 4) אני מעדיפה שינוי
5) *מצביעה על השלט* אני רצינית, האמת. רק שכל הימנים-קיצוניים אצלנו לוזרים
6) תמר גוז´נסקי דווקא ניחוש טוב
7) כן! של שאנל! לא סיכמנו את זה כבר?
8) לא, הוא סתם אסקסואל
קווין ספייסי, מצד שני...
9) אוי, זה מזכיר לי סיפור קצת עצוב...
10) אממ.. ארגון צבאי לוחם?

praetor

New member
ותשובות

1) בהחלט. 2) לא נראה לי, אבל יהיה קצת יותר מעניין. 3) רובם, כך זה נראה. 4) בהחלט נראה לי, למרות שאני מצביע שינוי (איזה כיף, אני יכול להצביע!! - ומי שמצביע - משפיע) 5) כן, וגם המון הומולסבים צמחונים/טבעונים. 6) הייתי אומר - כל הח"כים של ש"ס (ראיתם ח"כים אחרים שיודעים להתלבש כל כך יפה בחליפות של ארמני?) 7) בוודאי. הן גם צמריריות ורכות כאלה. 8) אין לי מושג. 9) כנ"ל. 10) ממש רוצים צומי? לא, זה לא ראשי-תיבות בכלל, זה שילוב של ה-"מ" של מפ"ם, ו-"רצ" (שלושת המפלגות שהרכיבו של מרצ, החל מבחירות 92´, היו מפ"ם, רצ ושינוי). לא הצליחו למצוא דרך לשלב את שינוי בשם יפה. אולי בגלל זה הם פרשו...

עוד משהו לגבי מרצ...

בפתק שלהם בקלפי כתוב "מרצ ישראל דמוקרטית"... לפחות ככה היה בבחירות האחרונות, ובהתחשב בכך ששינו שיטת בחירות אז לא בטוח שזה תקף...

praetor

New member
זה עדיין תקף, למיטב ידיעתי

זה השם המלא של המפלגה.

לדעתי

הייתה בעיה חמורה כידוע פוליטיקאים לא מצטיינים בלחשוב והם רצו לקרוא למפלגה"ארצ" ואז זה מסתדר עם שמם המלא אבל מה לעשות שהם פוליטיקאים? לא אשמתם.. בטח יש פה גן בעייתי או משהו

למעלה