מיכל רציתי לעניין אותך במשהו

amits6

New member
מיכל רציתי לעניין אותך במשהו

ישבתי וקראתי את כל החומר ששלחת לי, למדתי המון יחד עם אישתי את הנושא. 1)בצורה שמנוהלת ארה"ב כל עוד חתמת על מספר בSSA וקיבלת רישיון נהיגה אמריקאי או כל מסמך אחר כמו זיפ קוד את נושאת חלק בחובות ובזכויות ואת מחוייבת לשלם מס עם המספר שיש לך 2)את לא חייבת להציג אותו לאף אחד כל עוד לא חתמחת על שום מסמך (את חותמת על מסמכים שאפילו את לא יודעת שמכניסים אותך למעגל המעקב ואז את מחוייבת עפ"י חוק להראות את המספר לגובים הבאים: רשויות המדינה, מס הכנסה, משרד ההגירה 3)דבר שהכי יעניין אותך ישנה אפשרות להיות בלי המספר ובלי שום תעודה וזה נקרא להיות Sovereign Citizen זה אומר אין לך חובות ואין לך זכויות (רק אזרח עפ"י חוק יכול לתבוע להיות אזרח סובריין רק דרך בית משפט. את יכולה לקרוא יותר ב: http://www.adl.org/learn/ext_us/SCM.asp?xpicked=4&item=20דרך אגב כל המאמרים שנתת הם של אנשים השייכים לקבוצה הזאת שנחשבת אנרכיסטית אבל חוקית.

Michal7

New member
שלום עמית,

את כל המידע שאני מספקת לך (ולפורום) אני מבססת על החוק והחלטות בית משפט (ומביאה ציטוטים). מה שאתה הבאת לי זה הבעת דיעות ו/או מדיניות ללא כל ביסוס בחוק. המאמר שנתתי לך לקרוא ב-LOST HORIZONS נכתב על ידי אדם שומר חוק שפשוט לא מוכן לנדב כסף שהוא הרוויח בעמלו. אני אקח את דבריך ברצינות, (והאמן לי אני תמיד מוכנה ללמוד) רק אם תביא לי ביסוס לדיעות לעיל בחוק החיובי/CFR, קרי, החוק שתקף לגבי כולם, משום שמעמד תושבי קבע ואזרחים שווה בפני החוק, להוציא כמה דברים פעוטים. מיכל פניקס, אריזונה

Michal7

New member
ועוד משהו קטן,

אתה שוב טועה ומטעה, פיטר הנדריקסון, מחבר המאמרים ב-LOST HORIZONS (שזה הקישור שהבאתי) אינו מוזכר באתר שהבאת כחבר בתנועה... עמית, זה שאדם עומד על זכויותיו כפי שהן מובטחות לו בחוקה ובמגילת הזכויות לא הופך אותו אוטומטית לחבר בתנועה קיצונית כזו או אחרת, אלא פשוט מצביע כי הוא לא פראייר, ושמוטב שלא "לדרוך" עליו. מיכל פניקס, אריזונה

למעלה