מיכל, תגובתי להודעתך בדף הקודם

אני לא מדריכה רוחנית

רואה בכוכבים היקר שלי! אני בכלל לא התכוונתי להיות מדריכה רוחנית של אף אחד. אף אחד לא מינה אותי לתפקיד. האכזבה היא שלך. אם נדבר על התנשאות אז גם כאן אני חושבת שהבעיה היא אצלך. כנראה שאתה המתנשא ביננו. אני הצהרתי על תפקידי כגשר בלבד בין צפונות לבכם למומחים מן השטח. ``גשר`` בלבד. אם יש לך בעיה זו או אחרת הינך מוזמן לדואר האלקטרוני שלי. השאר פרטים ואחבר אותך למורים רוחניים באמת. איתך הסליחה עם בכל זאת נפגעת ממני. עם הרבה אור ואהבה מיכל.

לבחון כל יום מחדש...

מיכל, זה לא שאני חושב אותך למדריכה פשוט את מציגה עצמך לפעמים כבעלת התשובה הסופית והחד משמעית וזה לא מקובל עלי. אני בטוח שאת יודעת הרבה דברים יותר ממני אבל הדרך שלך להעביר מסרים לפעמים ישירה מידי ולא ברורה לאחרים כמו שהיא ברורה לך.(לא חשוב שגם מסרים אלו את צריכה לבחון כל יום מחדש...) ואם משפט כמו:``מה לעשות יש לי יכולת התבוננות קצת יותר עמוקה משלך`` לא מראה על התנשאות...מה אגיד לך אשרי המאמין. אני לא רציתי בויכוח הקטנוני הזה אך זה בלתי נמנע מבחינתי. באהבה, רואה בכוכבים.

קבלתי את המסר תודה :cool:

רואה בכוכבים היי! קבלתי את המסר. אני יודעת שאני מאד ישירה . בלי מסכות ולעיתים אני מודעת לכך שזה פוגע באנשים. כזאת אני! בלי כיסוי בלי מסכה בלי להסתתר. מי שמכיר אותי מקרוב יודע ומצהיר על הכוונות הטהורות שלי. לסביבה קשה לקבל את האמת שלי ואין לי עם זה בעיה.אני זאת אני ודי שלמה עם עצמי. מה שכן קרה פה תהליך מענין ולא משנה עם על דרך החיוב או על דרך השלילה התחלנו לדבר ביננו וזה מצוין. אז גם עם הרגשתה כאן משחקי אגו לא קרה כלום. בוא נשאר ידידים ונמשיך להחליף רעיונות ודעות בכל נושא שמעניין. שיהיה לך החום הכי מואר עם הרבה אהבה מיכל.

למעלה