מילאנו-סן רמו, זה קורה עכשיו

מילאנו-סן רמו, זה קורה עכשיו

המרוץ יצא לדרך במזג אוויר די טוב. צפויה רוח דרומית מערבית (פנים) בחצי השני של המסלול.
בינתיים שי מפולת סלעים על הנתיב https://twitter.com/cyclingnieuws1 ויצטרכו למצוא נתיב עוקף לרוכבים.
יש בריחה של 11 רוכבים.
שידור חי ביורוספורט מ-15:15 עד 18:00
הימור שלי: נאסר בוהאני

nachshon4

New member
קנצ׳לרה

אני צופה כבר 20 דקות, לא ראיתי אותו ולא שעתי את השדרנים מזכירים אותו. הוא כאן?

הנופים היו יפים

אבל המרוץ, די מאכזב. כמו בהרבה מהשנים האחרונות, אין מספיק התקפות על הצ'יפרסה ועל הפוג'ו. כל אחד חושב שהוא מועמד לניצחון ושומר על הרגליים עד הסוף. כמו לפני שנה, אפשר לציין את סקיי לטובה. לפני שנה הייתה התקפה יפה של גראנט תומאס והשנה היו התקפות גם של סטאנארד שהלך יחד עם ויסקונטי ושל קוויאטקובסקי שניסה לברוח על הפוג'ו.
כשהגיעו למישור אחרי הירידה מהפוג'ו, קאנצ'לארה היה מקדימה והייתה אפשרות לבריחה. אבל קנצ'לארה החליט שהוא לא פראייר שעוד 2-3 רוכבים ישבו עליו כמו שהיה עם סיימון גראנס לפני כמה שנים, וויתר על ההתקפה.
התאונה בסוף של גביריה הייתה מאכזבת כי היא לא רק ניטרלה אותו אלא גם ספרינטרים אחרים וכך נשארנו עם ספרינט מצומצם בהקפו.
לבוהאני השתבש משהו בהילוכים והוא דפק בזעם על הכידון שלו כל הדרך אל קו הסיום. דמאר הוכיח שהוא רוכב חזק מאוד. גם הצליח לחזור מהנפילה שבה היה מעורב יחד עם מתיוס כ-15 ק"מ לסיום (בערך) וגם נתן ספרינט סולידי וחזק וזכה בניצחון המתוק.

nachshon4

New member
עד הפוג׳יו באמת היה שמרני

אולי בגלל שהיו הרבה תאונות ותוכניות לא יכלו לצאת אל הפועל?
בכל מקרה בהתקפה של מיכל על הפוג׳יו היה לי דז׳ה ווו לזכיה שלו באליפות העולם לפני שנתיים. אם אני זוכר נכון, גם אז הרודפים הסתכלו אחד על השני ולא רצו לעבוד, והוא זכה מן ההפקר. היה נראה אתמול שזה שוב מה שקורה. זה יצר קצת מתח, אבל בסוף סגרו עליו.
אגב, אין לי תלונות לקנצלרה, אם הוא לא בורח להפרש של 5 שניות ממי שאיתו, אין לו סיכוי בספרינט.

משחק הפנטזיה

כמו שהתאכזבתי מהמרוץ, כך גם התאכזבתי ממספר המשתתפים המצומצם שנרשם למשחק. 6 בלבד.
מכל הרוכבים שהמשתתפים בחרו למשחק, רק המנצח ארנו דמאר צבר נקודות. איש מחברי קבוצתו,FDJ, לא נבחר. בזכותו מובילים במשחק shakir balik ואנוכי, עם 120 נקודות לכל אחד. לשאר המשתתפים יש 0 נקודות. לא להתייאש, כבר ביום שישי הקרוב יתקיים מרוץ E3-הרלבקה בהשתתפות כל טוחני אבני המרצפות ושם אולי גם רוכבים נוספים יצברו נקודות.
מצורף הקובץ של הקבוצות. בדקו שלא נפלו טעויות בהקלדה.

למעלה