מילאתי את מילואיי+טרול

מוגג

New member
מילאתי את מילואיי+טרול

וכעת אניכולשוב ולהתרוקן ככלי ריק. חזרתי עם מספר תובנות חדשות אך לא את כולם אני זוכרגע. בכולופן לצורך סיפתח, אפתח בביוט נאה עם ניחוח משנאי: מדריכת הקשר העלתה על נס את פעלו של מפקד שהצליח להציל את המצב ושיבב את הקערה על פיה והכוח ניצל. הגיג נוסף שעלה בדלעתי - "טרול" כינוי לאותם אנשים הבאים להשבית את שמחת השרשורים ומציפים במררתם את פורומי המרשתת. האם השם תרדן יאה להם? יעני, טרדני ת'רדים. כי טרול, מצטייר בעיניי כשדון חביב, ואילו התרדנים הם נודניקים לא חביבים כלל. טובשבט שמח.

גנגי

New member
../images/Emo58.gifתרד לי מהתרד, תרדן.

זה טוב כי זאת מילה שישתמשו בה רק בכתיבה, וכך יש גדר-ביטחון שלא תיכנס לרשימה השחורה שלי כמו "הארה ב-א", "עמיר ב-ע" וכל שאר הבלתי-נסבלים.

מוגג

New member
השיבוב הוא דיסקלוד שלי

היא אמרה כמובן "סיבב את הקערה על פיה".

אטיוד5

Active member
על בנין פיעל ...

וצרותיו כבר כתבתי פעם. במיוחד על גיזרת ל"א שהופכת לל"ה. לא יזיק להביא את הדיאלוג השובב שוב: נכנסתי לתדלק את המכונית. התפתח השיח הבא בין המתדלקת לביני: - "למלות לך?". - "לא. למלא לי בבקשה". - "מה?" - "למלא" - "מה זה למלא?" - "למלא זה למלא. למלא את מיכל הדלק." - "אומרים למלות" - "לא. אומרים למלא." - "מה פתאום? מה אתה בא ללמד אותי עברית?" - "כן, אני בא ללמד אותך." - "מה איתך? כולם אומרים למלות. אין כזאת מילה 'למלא'!" - "שמעת על גזרות הפועל?" - "מה? אה כן, היה כזה דבר בתיכון. מי זוכר בכלל." - "איך את אומרת? היא מילאה או היא מילתה?" - "היא מילתה" - "ואיך את מאייתת את המילה מלא?" - " מ' ל' א'" - "ברוך השם, אז עם א' - נכון?" - "נו בטח, מה אתה חושב אותי? אנאלפבתית?" - "אז בגלל ה-א' הזאת - אולי אומרים מילאה ולא מילתה? מה את אומרת?" - "יכול להיות" - "טוב, נשאל את הנהג פה מאחורי" הלכנו שנינו לנהג מאחור. למזלי הגדול יצא שאני צודק. - "שיהיה," אומרת המתדלקת "מה זה משנה?" - "לך זה לא משנה, כנראה. לי כן." - "למה?" - "זה כואב לי באוזן" - "חחחחחחחח. אתה מצחיק." מן הון להון, הסתיים התידלוק, ולא ניסיתי להתעכב שם יתר על המידה. אמרתי לה יפה שלום, ובעודי מנפנף לה לשלום, היא לא שוכחת, חס וחלילה, לשפוך עלי את סיסמת התחנה: "בדלק מילית, טוב עשית!" אבל יש תקווה. חיכֵּיתי, ליוֵיתי, ציפֵּיתי, כבר סובבו (הפכו, הפכו, חחח) מזמן לשגורים. אז אם כך, יש גם סיכוי למילִיתי להפוך למילֵיתי, שזה כבר די דומה לצורה הנכונה. חחחחחחח. בחייך, מוגג, אם כבר סיבב במקום סובב במקום הפך, אפשר גם שׂיבב במקום סיבב במקום הפּח.

גנגי

New member
רואים רחוק רואים שקוף

שנה את גודל הגופן ואולי תראה. אצלי רואים גם בלי שהֶגדלתי.

רחוק רחוק

אך לא נמר טעמך, ושליטתך בלשון הביבים
, יד המרחק לא חלה בה.

She Dolphin

New member
../images/Emo6.gif בתור מתדלקת לשעבר

(והלשעבר הוא לפני 17 שנה, כך שהייתי אולי המתדלקת היחידה מהמין הנשי בארץ בתקופה ההיא
) קבל
בזמנו התמודדתי עם: "תמלי לי בעשר שקל"
. וזה גם ממחיש כמה מזמן זה היה. היום עם דלק ב"עשר שקל" אי אפשר להגיע רחוק....

למעלה