מילא הזאבים שנמלטו...

miyamoto

New member
מילא הזאבים שנמלטו...

אבל התנים נכנסו להיסטריה והתחילו לילל והרטיבו את כל התצוגה בשתן ! ! ! והשועל האומלל פשוט הביט בו כשכל פרוותו סומרת והשתין על זנבו שהיה מקופל בין רגליו האחוריות! בכל מקום שבו היו נציגים של משפחת הכלביים נתקלנו בתופעות של אימה נוראית שלהם מפניו, אפילו העובדים בגן החיות בבאר שבע חשו שמשהוא משונה התרחש שם במהלך הביקור של הקדוש... במהלך הטיול נתקלנו בעדר כבשים של בדואי ששמרו עליו שני כלבים כנענים גדולים ומפחידים שחשפו שיניים על כמה מהקבוצה, איך שהקדוש יצא מהרכב הכלבים נשכבו הפוכים על הגב רועדים והטילו שתן בלי שליטה על עצמם,היבבות שלהם היו נוראיות!! הרועה הבדואי הסתכל על הקדוש ופחד ללחוץ לו יד כשהקדוש הושיט לו יד בנימוס-ואני ראיתי איך אחרי שלחצו בסוף ידיים,מיד כשהקדוש הסתובב להדליק סיגריה הבדואי ניקה מהר את היד שלו על הבגדים וירק מהר שלוש פעמים מעבר לכתף השמאלית שלו ! ! אני אישית מחבב את הקדוש,אבל אני לא חושב שאצטרף אליו לטיולים בלילות בהם הירח מלא...אני עוד צעיר...כל העתיד לפני.....

TAINTED SAINT

New member
תוכניות לטיול לחברי הפורום לאור ירח...../images/Emo31.gif../images/Emo35.gif

אוי,למה הייתה צריך לקלקל למה
לא תדע כמה שקדתי וטרחתי על תכנונו של טיול לילי לאור ירח לחברי הפורום לקיץ הקרוב...רציתי לארגן לנו לילה בגן הוורדים [ליד תחנת הרוח של מונטיפיורי],מול החומות המוארות של העיר העתיקה... משם ללכת ברגל לוואדי בן-הנום הקרוב,ושם בנוף שהיה מוכר לאבות אבותינו לערוך פיקניק משותף...לאור נרות בפנסי נחושת ישנים, למה מיאמוטו למה
זאת יכלה להיות חוויה נהדרת לכולנו....חשבתי להזמין את מנהל הפורום לטיול,לתת לו הזדמנות להכיר אותנו אישית...להתערות בקרבנו ולהפוך לחלק בלתי נפרד מאיתנו
אנא אל תחלוק ממה שהיית עד לו עם אנשים נוספים...גם כך אני נבוך עד אין קץ
הכנסתה פחד וחלחלה בלבבות החברים...עכשיו כולם בטוחים שאני יצור שטני ומאיים... וסך הכל היו לי כוונות טובות.... TAINTED SAINT

מעלה תהיות...אמרה מפורסמת.....

משום מה נראה לי ששיניתה מעט את שמו של המקום אליו התכוונתה לקחת את החברים לפיקניק.... וואדי בן הינום ????!!!!!!!!!!! נראה לי שהתכוונתה ל"גיא בן-הנום",שאכן ממוקם למרגלות החומה המקיפה את ירושלים העתיקה,משום מה שכחתה לציין שהמקום שימש בתקופות קדומות להקרבת קורבנות אדם על ידי הכנענים ועמים אחרים !!!!!!!! גם "נשמט מזכרונך" שהמילה "גיהנום" מקורה בעמק זה שקושר לקורבנות אדם,ותינוקות שהוקרבו בו למולך,לבעל ולאלילים אחרים צמאי דם בידי הוריהם בימי קדם...שרפו אותם שם חיים באש...משם גם מקור המילה תופת....המקום נחשב ארור לנצח נצחים.... לפי הספרים שאני קורא בהם כרגע-המקום נחשב כאחד המבואות לשאול !!!!!!!! לפי האמונה השער לשאול מירושלים ממוקם במקום המקסים הזה בו תיכננתה לנו פיקניק לאור נרות...כמה רומנטי !!!!!!!!!! חבל שמיאמוטו קילקל לך את ההפתעה...אני בטוח שאם הייתה מציין תאריך לטיול-באופן פלא הוא היה חל ביום בו העמים הקדומים שקדמו לנו כאן נהגו להקריב בו קורבנות...והניחוש שלי הוא שבחרתה תאריך הקשור לבעל,ששמו המלא היה "בעל-זבוב"...ולא מזמן ייעצתה בפורום מקביל איך להרבות זבובים על מנת להשתמש ברימות כפתיונות לדיג... מי מהפורום כאן קרא את אותו שרשור משעשע וחינוכי בפורום האחר שהקדוש מייעץ בו לפעמים ??? מעניין אם מנהל הפורום היה מצטרף...אני משוכנע שהייתה הופך את החוויה ליחודית בשבילו ! לא בטוח לגבי מה תכננתה להמשך, אני מוכן להתערב על המסור החשמלי הטוב ביותר שלי ש"הפיכתו לחלק בלתי נפרד מאיתנו" קשורה לאמונה הנפוצה בקרב שבטים קניבאלים רבים המאמינים שאכילת בשר אוייבך מעניקה לך מכוחותיו...אל תשכח-קראתי בשקידה את כל הספרים והמאמרים שהמלצתה לי עליהם ! הייתי בחברתך מספיק כדי לדעת מה אתה באמת זומם...באמת חבל שמיאמוטו קילקל מעט את התוכניות,עתה לא נותרו לך ולרסקול הרבה אופציות... מה דעתך לארגן טיול חלופי למערות קבורה מתקופת בית שני ? גם זאת חוויה נהדרת-מנסיון אישי בחברתך ובחברת הליידי החורף-ונראה לי שלטיול כזה אפילו הלייד תסכים להצטרף בשימחה-זאת תהייה היזדמנות נהדרת בשבילך להנות מחברי הפורום הזה, ולהפרד מהם בדרך יחודית וראויה
.... והאמרה המפורסמת שהזכרתי-הכוונות הטובות ביותר מובילות לגיהנום....הולמת להפליא את הטיול שתכננתה !

למעלה