מילא היה צבא חזק כמו פעם

מילא היה צבא חזק כמו פעם

היום רוב החילים נקבות לא כמו פעם שכל חייל היה עם ערכים וגבר גבר חוץ מזה למה לי לשרת במוסד שפועל נגדי כמו במהלך ההתנתקות לא חסר דברים שאפשר לתרום למדינה שיותר יעזרו מאשר הצבא כמו כל ארגוני החסד בציבור החרדי לטובת נזקקים מסכנים שהמדינה שלנו אמללה אותם וזרקו אותם

respecta1

New member
וואי איך אני אוהב שאנשים בלי שום ידע

על הצבא מתחילים להתפלסף פה.. חיילים בלי ערכים? אתה מכיר בכלל חייל קרבי שאתה אומר את השטות הזו? המוסד הזה לא פעל נגדך בהתנתקות - הוא הרשות המבצעת עשה מה שהממשלה אמרה לו לעשות.

playtrip

New member
אני פשוט מרגיש חלש ופחדן.

על אמת, עם כל הפוזות שאני יודע לעשות... אני מבצע את הסלטות שלי בד"כ על קרקע בטוחה, אחרי שינה נאותה עם מספיק אוכל... אני די חזק ויחסית מהיר. אבל אני חייב להודות שאני פוחד להלחם, ואני גם לא נהנה לבצע דברים בעל כרחי... חוץ... מלחיות... אה, וזה באמת די קשה לנסות להציל את הגופות של האנשים בכל פעם... אבל אני מודה! אני אכן מרגיש חלש, פחדן וחסר מוטיבציה! באמת, ניסיתי בין השאר לעזור בזה שפשוט אהיה חביב ושמח, ואתרום לאנשים מכספי האישי, ובעזרת מעשים טובים... תרמתי סכומים הגונים מכספי מעשר. אממ... גם אם אני מקבל קצבה... אה... אני באמת לא יודע למה אני מרגיש אשם... באמת.

respecta1

New member
עליו אמרתי שהוא מתפלסף בציניות

עליך אני אומר בשיא הרצינות
אם לא מילאת תפקיד קרבי ובמקום זה תומך לחימה או גם ג'ובניק לדעתי אין בזה בעיה, אם השתמטת יש הרבה בעיה לא כל תפקיד בצבא הוא תפקיד מסכן חיים כמו שכתבת..

playtrip

New member
תראה, מכיוון שלא נעים לי.

למרות שאני לא מרגיש כל כך חשק לעשות את זה... אבל, אתם באמת צריכים מישהו אולי בשביל כביסה, נקיון, דברים מהסוג הזה? אם זה כל כך חשוב... יש איפה שהוא מקום שאפשר לפנות אליו? תראו, אפילו 300 שקל לחודש בעבור עבודה כזו הם משהו.. אם זה מציל את חייכם, מישהו לפחות יוכל לנוח במיטה שלי כשלא אהיה בבית... כל עוד אני לא עובר איזו טירונות מטרידה, וניגש ישר לעבוד, וההוראות פשוטות, שיצא נקי... תראה אני מעצב גרפי, אבל ניקיתי די הרבה, ואני עושה עבודה טובה לגמרי. מעשר של שלושים שקל זה גם משהו, בערך שקל ליום, ומסתדר לי לא רע... אפילו שצבא זה לא פרנסה, אם הם אכן צריכים מישהו בעמדה כזו, אני אפילו מוכן להסכים... כל עוד יש לי מספיק מזון ושינה ראוייה, אני אוכל לבצע דבר מה. ברצינות, ואולי זה יפנה לאחרים את האשמה מהלב והם יוכלו להמשיך לישון. בבקשה, חזק, לעניין, אבל לא חזק מדי! אם הצבא באמת צריך, אני לא אתן לאיזה כדור עלוב שלקחתי להרוס לי. אם יש לך הפנייה למקום מסוג זה, והם אכן צריכים כח אדם, והם מוכנים לשלם סכום ממש בסיסי, כגון זה, אני מוכן לברר! אבל בבקשה! אל תגרמו לי להרוג אדם!

respecta1

New member
הם צריכים.

ואם אתה לא קרבי אז וואלה אתה לא תהרוג אף אחד.. ולא, לא צריך רק ניקיון - אפשר להיות ב1001 תפקידים ומסלולים גם אנשים שלא רוצים ללכת לקרבי ולהלחם או לפגוע ממש באנשים אחרים (עזוב שאלה טרוריסטים שהיו הורגים אותך בלי למצמץ - כל אחד והחשיבה שלו) ולא מעט מהם אגב מעניינים מאוד.. עשית מצה"ל כאילו או שאתה צריך להרוג או לנקות (שהרי אמרת שאין לך בעיה עם זה אז אני לא מבין את הסיבה שלא התגייסת) וזה ממש לא ככה..

playtrip

New member
זה ברור, אם חסר לכם צוות לאייש עמדות.

נקיון, העברת ציוד ממקום למקום, ביצוע פעולות פשוטות במקום שבאמת צריך. אני פשוט יעיל בזה... התאמנתי בעיקר על דברים כאלו לאחרונה. ציינת שיש הרבה תפקידים, וזה נראה לי הגיוני אם אתה מדבר על צבא שאכן חסר כח אדם בעבורו. אני בן 25, אבל אם יש לכם אנשי מילואים, הגיל בוודאי לא יהיה קריטי, ואם אתם באמת כל כך מקפידים... אני אמנם חושש להתחייב, כי אני מרגיש מעט עצלן או לא יעיל ממש בשביל ביצוע הגון ומספק בעבור כל תפקיד. אבל תרגישו חופשי לתת רשימה של מקומות צבאיים פשוטים אך סבירים, שאפשר לבצע בעבורם דבר מה שבאמת היה עוזר לציבור, רצוי בתשלום בסיסי ומועט, אך אם זה באמת קריטי בעבורכם, אוכל להסתדר, כי כמה אבסורד, אני מקבל קצבה. אם יש לכם רשימה של מקומות, אני יכול לפחות להתקשר ולברר במה מדובר.

playtrip

New member
בוא נהייה רציניים.

באמת, אם אין בעבורי שום תפקיד, שאתם צריכים כעת מפאת העובדה שאני רשום כנכה נפשית, לכל היותר פתרתם הרגשת בושה מכמה אנשים שנמנע מהם בעל כרחם לשרת. אני עצמי, בטוח שאינני חולה! לכל היותר אני מותש מיחס לא אוהד כלפי, משנאה ומבוז של הרבה מאד אנשים, וממספר אשפוזים ומעצרים לחינם. אני לא עבריין, ובעיקר נעצרתי בגלל חוסר הבנה. אתה מדבר עם אדם שחילק עלונים וסחב על גבו 10 קילו פליירים, כלערך חמישה ימים בשבוע במשך חמישה חודשים תמורת תשלום נמוך למדי... (המחיר הנמוך יחסית לעבודה שביצעתי היה בין השאר אחד התירוצים לאשפוז, כי בין השאר לא הייתי רווחי מספיק לדעת הצוות הרפואי.) אם בכלל, אין בעבורי תפקיד, סביר להניח שפתרתי כאן קונפליקט פשוט, ומסויים בין אנשי הפורום. כי הרי אנחנו מדברים טכנית! אנו לא סתם משמיצים אנשים! יש לפורום הזה מטרה! חשפתי את רוב אם לא את כל הקלפים לפניך! הבה נדאג לפחות שפגועי נפש לא ירגישו צער לגבי העובדה שהם טכנית אינם יכולים לתת שירות כלשהוא, ואם אני אכן יכול לעשות עבורכם משהו, אני מוכן להתקשר ולברר בתור צעד ראשון, ואפילו להגיב בקשר למה שנאמר! אני מסוגל לעבוד, אבל בבקשה בלי הקפדה יתרה! אין לי בעייה לבצע את הנדרש, כל עוד אדם ממוצע בעמדה זו מסוגל לבצע אותה! מדובר בסופו של דבר בצבא הגנה של מדינה זו. אני מעוניין בעשיית הנדרש ולא להתחייב פשוט לתפוס "משבצת" שעות. אם אתם צריכים עבודה גמורה עד סוף היום. כזו שחייל או בעל תפקיד סטנדרטי מסוגל לבצע. סביר להניח שאוכל לעשותה, ובצורה יעילה.

vinney

Well-known member
מה? אתה בלי שום ידע על הצבא, ומתפלסף פה.

מה, לא?

respecta1

New member
../images/Emo191.gif

תחלס אני לא מבין מה אני מצפה ממך, כבר הראת בתגובות קודמות שהגיל שלך לא עולה על 16.

ויני, תציץ בבקשה לפה... אולי זה יעניין אותך..

אני יודע שאתה לא אוהב רשתות חברתיות, אבל תראה את הקבוצה הזאת בפייסבוק... ישראלי אמיתי לא משתמט. תראה את ההודעות... אולי יעשה לך חשק

יאללה יקח לך שניה... אני אראה לך הודעות משם

------------ לניצן אתה צודק כי גם חיילי גרמניה נלחמו בעבור ערכים שהם האמינו בהם, המוות קשור לחיים וחשיבותו שווה להבנת החיים לא ניתן שיהיו חיים ללא המוות, השאלה המתבקשת היא, האם אתה מאמין בערכים שהמדינה, האומה, מוכנה למות עבורם? האם ערכים אלו צודקים לתפיסות עולמך? אך רוב העם כן מאמין בצדקתם, וערכים אלו עומדים בבסיס המצע החברתי של עם ישראל, ולכן הרצון הכללי חזק מהרצון הפרטי, ואלו שאינם שותפים לרצון הכללי, ימוגרו או בתהליך כפייה יצטרכו להתצרף למאמץ הכללי ---------- לא משנה האם הדרך שנקבעה "מתאימה" לכל אחד ואחד מהעם, לעולם לא יצליח השלטון לקבוע דרך פעולה שהולם את אמונותיהם של כלל תושביו מה שכן משנה זה האם המדינה דואגת לכך שכל חבריה ינשאו בנטל בצורה שווה או מאפשרת משתמטים המשתמטים הם הסמל של אוזלת היד השילטונית ושלנו כחברה, כחברה רפה שאינה מוקיעה מתוכה את "הסוטים", פיקוח חברתי עלוב וחלש מאפשר סטיות מהנורמטיביות הישראלית, אם הממשל לא ינקוט בצעדים, העם צריך לתפוס את המושכות ולהוביל קדימה ------------------- ניר, בניגוד אליך אני חושב שאין מקום להדגיש זאת, אם כל מי שקיבל שחרור שאינו מוצדק מטעמים כאלה ואחרים ירגיש שייך לחברה הישראלית נהיה כולנו במשבר זהות חברתי. שנית, יונה אני תמיד נהנה לקרא את התגובות שלך, ואלכס, בוא אלינו לקבוצה מילואימניק גאה! http://www.facebook.com/group.php?gid=6985639455 -------------------------------- שווה את השניה שלך מבטיח לך...

Leibovitz

New member
טענותיך חלשות, בלתי אינטליגנטיות וחסרות כוח

מוסרי. לכן גייסת לשורות חייליך את "הצבא הגרמני", כמו שתקעת נאד והסרחת את החדר, ועכשיו לך ותצביע על התוקע. רמז, • ערכים אינם נמדדים רק לפי התגייסות הציבור למימושם.... לא רק לפי המוטיבציה, אלא גם לפי הערכים המוסריים שהם מייצגים. • והיה גם אם זה נקבע רק לפי המוטיבציה, אז המוטיבציה כאן הרבה יותר נמוכה מאשר שם. • מעבר למוטיבציה יש גם את עניין המוסר, הערכים, והצדק. ולכל קריטריון יש שיטת בדיקה משלה. • וכמובן שיש גם את המצב הפוליטי-אזורי הבסיסי. האוייבים שלנו רוצים לחסלנו ולא רק בשירים. האויבים של גרמניה ההיא לא רצו ליגוע בה אלא להיפך. תתאשת משתמט !!!!

אבל צודק בחלק מהדברים

זה שהצבא אשם בהתנתקות זה לא ממש נכון כי זה לא הוא שהחליט שצריך לעשות את זה. ומסכנים החיילים, גם הכי ימנים שיש פחדו לסרב פקודה ועשו את זה בשקט. בקשר לתרומה האחרת מלבד הצבא אתה בהחלט צודק - צריכה להיות יותר הכרה של ארגונים אחרים בהם תורמים למדינה.

Leibovitz

New member
למה למה למה למה

הצבא הוא לא צבא לפי בחירתך. הצבא הוא הכוח של המדינה שפועל רק לפי הנחיות הממשלה ולא לפי הנחיות של שמאלני זה או רבי זה.

למעלה