מילא זה שבכתיבת SMS בעברית ניתן 70 תווים

מילא זה שבכתיבת SMS בעברית ניתן 70 תווים

במקום 160 באנגלית, ומילא שההודעה הבאה אם ממשיכים בעברית קצרה אף יותר (64 תווים), פעם כתבו באיזה מקום שב- MMS ניתן לשלוח הרבה יותר אותיות ככה ש... מישהו יודע מה עלות MMS יחסית ל- SMS? כמה תווים בעברית ניתן לשלוח בהודעה אחת MMS? כל מכשיר טלפון יודע לקבל הודעות מהסוג הזה? איפה לעזאזל או איך שולחים MMS מתוך 680? חג שמייח לכולם.

+++

לגבי עלויות, תצטרך לברר מול המפעיל הסלולרי שלך. כמעט כל מכשיר מהדור החדש יודע לקבל MMS אבל לא הייתי בונה על זה בתור משהו גלובלי. מה גם שגיליתי שבטראו שלי (650) הוא לא מחליף רשת באופן אוטומטי לשליחה וקבלה של MMS וצריך להחליף אותה ידנית. כדי לשלוח MMS בטראו (לפחות ככה זה ב 650), מתוך מסך ההודעות תפתח תפריט ואז New MMS. תוכל גם להגדיר שברירת המחדל תהיה לשלוח הודעות כאלה Option > Prefernces > Create new... = MMS

+++

כדי לשלוח ולקבל MMS צריך הגדרות שונות מאלו שמוגדרות עבור GPRS. פרופיל עם ההגדרות האלו מגיע אוטומטית מסלקום. באפליקצית ה MMS אפשר להגדיר לו שישתמש בפרופיל רשת אחר עבור MMS בדיוק בשביל המקרה הזה. הבעיה היא שזה לא עובד. אני לא יודע אם בגלל המכשיר, בגלל הרשת (סלקום) או בגללי. השורה התחתונה היא שאם אני צריך לשלוח MMS, צריך קודם להכנס להגדרות רשת, להתנתק מפרופיל GPRS (אם מחובר) ולהתחבר לפרופיל של MMS. גם כשמתקבלת הודעת MMS, אז תגיע הודעה שאומרת שיש הודעה עבורי אבל לא הצליחה להגיע. אז צריך להתחבר עם פרופיל MMS ולמשוך אותה. יש דרכים לקצר את התהליך, אבל זה עדיין לא אוטומטי כמו שזה אמור להיות.

bigalex

New member
אופציה נוספת

מתוך הודעה רגילה לחיצה על הלחצן "ADD MEDIA" הופכת את ההודעה לMMS. גם ב680 יש לבחור קונפיגורציה ידנית של הרשת: Options->Preferences->Network->Manual->Edit ולהזין את הנתונים שמקבלים מחברת הסלולר. אני גם לא יכולתי לשלוח MMS עד שדיברתי עם ORANGE ועשינו את הקינפוג.

atzmony

New member
גם אני לקוח אורנג'

אשמח אם תשתף אותי בקינפוג

קובביס

New member
שליחת וקבלת MMS

העברת קובץ אפשרית רק באם יש התחברות לאינטרנט ובהתאם העלות = נפח הקובץ המועבר. קובי

+++

זה בדיוק מה שעשיתי עם סלקום ועדיין לא עבד. את ההגדרות הידניות הכנסתי בפרופיל חדש והוא עבד, כך שההגדרות נכונות. הבעיה היא שזה לא עובר אוטומטית כשצריך.

2cookie

New member
עלויות MMS

באורנג' זה פשוט מאד: בהנחה שיש לך חבילת GPRS בסיסית, אתה משלם על MMS כמו SMS רגיל, בין אם אתה שולח לאורנג' או לסלקום. בסלקום זה יותר מסובך. הם דורשים תשלום נוסף לפי משקל ההודעה (לא רלוונטי בשליחת טקסט), ואם תשלח MMS מסלקום לאורנג' תשלם תוספת קישורית.

למעלה