מילגות לפולין

Efrat K

New member
מילגות לפולין

יצאתי למסע לפולין באוקטובר 2007,הבטיחו לי 600 ש"ח מילגה ממשרד החינוך/רשת אמי"ת ועדיין לא קיבלתי. שיגעתי למורה המלווה את השכל ולמזכירה בבית ספר(היום הייתי בבית ספר)וכל פעם אותה התשובה-עיכוב,עיכוב,את תקבלי מתישהו,לא יודעים,אין לנו מושג בלה בלה בלה. כבר כברה שנה וחצי מאז ואני לא יודעת מה לעשות,בכל זאת זה כסף(אפילו שמדובר בסכום פעוט)ומצד הבי"ס יש מכתב שאני זכאית לקבל מילגה וזה מעצבן אותי שלא החזירו לי שום דבר,מה אני יכולה לעשות בנידון? חשבתי לכתוב אליהם מכתב חריף,יש לכם מושג לאן פונים בקטעים האלה?

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif אפרת

ראשית, תבדקי בבקשה בדיוק ממי המלגה- משרד החינוך ואמי"ת הם שני מוסדות שונים, ואז תפני אל המקום המתאים במכתב רשמי, כדי שיבדקו ויחזירו לך תשובה רצינית יותר מאשר "את תקבלי מתישהו, אין לנו מושג".

Efrat K

New member
אז זהו

שקיבלתי מכתב מהבי"ס שזה ממשרד החינוך,אחר כן הם הודיעו לי שזה קשור לרשת אמי"ת. נמאס לי לנדנד להם על זה,זה כבר לא נעים לי.

מדריך1

New member
אפרת שלום

כדאי לפנות לנציג מינהל חברה ונוער במחוזך. הוא אמור לטפל בזה.אם הוא לא מוכן,בררי אצלו מי האחראית למלגות במינהל חברה ונוער ולכוון אליה את התלונה.

Efrat K

New member
אז מה הכתובת?

אני מחוז חיפה,בדקתי באתר ולא מצאתי כלום.

מדריך1

New member
המתאמת לפולין במחוז חיפה יושבת

במשרדי מינהל חברה ונוער, משרד החינוך, רחוב פל-ים 15 א חיפה. לקראת סוף השבוע אשיג לך את הטלפון.

למעלה