מילדות ועד בגרות

מילדות ועד בגרות ../images/Emo95.gif../images/Emo61.gif

איך היו היחסים בינכם לבין האחים בילדות, לפי הזיכרון שלכם ומה שההורים מספרים
ואיך היה בגיל ההתבגרות
ואיך עכשיו

אממ...

את אחותי אהבתי מהרגע שהיא נולדה ולשניה לא קינאתי בה ובתשומת הלב שהיא דרשה, גם כשהיא גדלה ודרשה יותר ויותר תשומת לב (בדרך כלל לא מאמינים לי, אבל ההורים מאשרים את זה). היום? אני עדיין אוהבת אותה הכי בעולם. עם אח שלי רבתי לא מעט כשהיינו קטנים אבל לא בצורה מוגזמת, עכשיו אנחנו ביחסים מאוד טובים.

סינטטית

New member
הממ

כשנולדתי אחותי היתה בת שנתיים וחצי... והבנתי שהיא די שנאה אותי. ז"א, פתאום באה מישהי שלוקחת לה חלק מהתשומת לב אז היא נעלבה מזה. למרות שכן נתנו לה תשומת לב, אבל כשיש עוד אחות אז אי אפשר לתת 100%. גם כשגדלתי קצת היינו רבות הרבה... בכלל, בתור ילדות כמעט תמיד היינו רבות. בחופשים בכלל, היא היתה כאילו בתפקיד ה"בייביסיטר" שלי, והיתה לי חברה שהיתה שכנה שלי, והיא שנאה אותה, אז היא לא הסכימה לנו להפגש. היום הן די אוהבות אחת את השניה ובכל הזדמנות צוחקות על זה... אבל נכון לעכשיו אנחנו בדר"כ מסתדרות.. חוץ מרגעים שאני מרגישה שהיא חושבת רק על עצמה.. אז פה ושם יש ריבים וויכוחים אבל בגדול סבבה.. וכשאני אומרת סבבה אני לא מתכוונת לזה שהיא "החברה הכי טובה שלי", בכלל , אנחנו כמעט לא משתפות אחת את השניה בנושאים אישיים וכאלה.. אבל סבבה זה שאנחנו מסתדרות ולא רבות ומדברות על דברים אחרים..

למעלה