מילה אחרונה, אלייך...

מילה אחרונה, אלייך...

העיניים שלך שאני כה רוצה שיביטו בי כרגע עצומות, לעד השפתיים שלך שאני רוצה שידברו עליי עכשיו חתומות, לעד והשיער היפה שלך, מבין השחקים לוחש לי מילה יפה מבעד לשמי מרום ואני עוד מתפללת שתדעי שאני פה שתדעי שאותך אני זוכרת שתדעי שבדממה וכל יום שעובר את בתוך ליבי חמקת מבין אצבעותיי כמו גרגירי שעון חול כך היו חייך, כך דומם ליבך ומשפחתך, שכה אהובה עליי ניצבת פה מולי בוכה על קברך את כבר מזמן גדלת בשבילי, היית כמו אם ואחות שלה אפשר לספר הכל אך הדבר הזה, הנוראי שבו נלחמת במשך שנים לקח אותך מאיתנו שיושבים פה וכואבים אני עדיין מרגישה את אותה הרוח את אותה השמחה שמחת חיים של ילדה קטנה לפעמים, הייתי מתבלבלת ואומרת לך להיות רצינית והרגשתי, שאת הילדה ואני הגדולה... לא חשבתי אף פעם, שיקרה מצב שלא תיהי שיקרה מצב שתוותרי היית כל כך חזקה, רק ביקשת לחיים... כל אותן מתנות, שהיית נותנת לנו לילדים... הנישוקים והחיבוקים ותמיד להראות שהכל בסדר, תמיד להראות שאת עדיין פה שתהיה לנו הרגשה שלא תעזבי ואז... אז עזבת. אני רוצה לבקש ממך עוד דבר אחד למרות שכבר ביקשתי אלף כשעוד היית איתנו אמרתי לך פעם, שהאנשים שבשמיים יכולים לשמוע את מחשבות האנשים שעל הארץ ואמרת שאת לא מאמינה בזה אבל האם עכשיו את שומעת את מה שאני חושבת? אם לא, אז תדעי, אני חושבת עלייך תשמעי לפעמים את המחשבות תדעי שאת תמיד חסרה ושאנחנו פה למטה מתגעגעים אלייך ואוהבים אותך המון... טוב, אז בפסח האחרון נפטרה אחת הנשים הכי נפלאות בעולם מהמחלה הנוראית הזאת... אני יושבת פה באמצע הלילה, ופתאום נזכרתי לה... ולא יודעת למה כתבתי את זה... פשוט להגיד לה משהו עוד פעם אחת... עוד מילה אחת... שתדע כמה היא חסרה לי... שתדע כמה אני מתגעגעת... שתדע כמה אני מעריכה את כל הרגעים שהיא הייתה לצידי ואני, ברגע האחרון שלה, לא יכולתי להיות שם... איחרתי... אני מצטערת...

rubber duck

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo140.gif

כתבת כאן משהו מדהים כואב אמיתי וכואבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב באהבה
שרון

אילת33

New member
חיבוק גדול שלוח לך../images/Emo24.gif

כל כך מדהים יפה וכואב... אילת

למעלה