מילה אחת של ילד ......טוב על הלב

מילה אחת של ילד ......טוב על הלב

אתמול דקות לפני הצפירה אמרתי לילדי, בוא לידיים של אמא אני רוצה אותך קרוב אלי, קרוב אל הלב של אמא, בשמחה הוא קפץ לי על הידיים וחייך, חיוך של ילד תמים, ושאל, אמא למה את עצובה?....אבא מה קרה?....ואז בדיוק שפתחתי את הפה כדי לענות לו, זה התחיל..דקה של שקט...רק קולות הצפירה וקולות של הבן שלי אשר לא הפסיק לשאול למה ולמה..,אשר דיבר כל הדקה הארוכה הזאת והכלבה שלי לא הפסיקה לנבוח... הצפירה ניגמרה ואמרתי לו, ילד אתה יודע מה קרה? למה אנחנו עומדים ככה ולא זזים? הוא אמר כן אמא חנה אמרה לנו היום בגן...זה בגלל החיילים? החיילים שבשמיים? אמרתי כן, הם שומרים עלינו שלא יהיה לנו רע, הם שומרים עלינו, בדמעות ובעצב, אמרתי לו. ואז הוא שאל את כל השאלות שרק ילד תמים שואל, ולא מבין, ואני בתוך הלב מאחלת לו רק טוב, שלא ידע את אשר אנחנו יודעים יש לו עוד זמן, הוא עוד קטן, הוא אמר אמא אני אוהב אותך, ככה פתאום לקח לי את היד שם על הפנים שלו ואמר אמא אני רוצה ליטוף אמרתי בשמחה ילד שלי קטן, בעוד שאני מלטפת את הפנים הרכים שלו דקה אחרי ראיתי איך פני המלאך שלי נירדם, אמרתי לבעלי שששש הוא נירדם, נתתי לו נשיקה ואמרתי אני אוהבת אותך ילד שלי, ואז הוא הביט בי ואמר לי שוב, אמא אני אוהב אותך, אני לא ישן אני שוכב לנוח, אמרתי לעצמי בלב, כמה טוב שהוא שלי ואני שלו...זה גרם לי לאושר בלב למרות הכאב, הייתי חייבת לספר לכם כמה זה כייף מילה אחת של ילד מאלף מילים של מבוגר..... שיהיה לנו חג שמח ממני טלי מהקריות....

עופריקו

New member
מילה של ילד ..

מילה טהורה ,אמיתית,יש לה עוצמות שאין למילה של מבוגר , שלא נדע עוד צער ועכשיו לבמות ולזיקוקים כי חייבים להמשיך ללכת.... חג שמח עופר אמרתי כבר ברוך שובך ?

למעלה